Тема Незабравима 186

• 38 074
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
# 451
# 452
  • Русе
Дали след тези цветя няма да има "отплата"?! newsm47 Леееееко загатната...

# 453
# 454
Дали след тези цветя няма да има "отплата"?! newsm47 Леееееко загатната...
Дано.Дай боже. bishop bishop bishop

# 455
# 456
# 457
  • Русе
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Еда пак ще го дави, а Харун ще търси вода, както в предния епизод!

# 458
  • София
Хич не ми е ясно какво се опитва да постигне Бурак-Знаеш ли къде намерих това,в дома на Арас.Е и какво от това  newsm78 newsm78 newsm78 ,Еда е наясно че Арас е влюбен в нея,ссега остава да реши че е вманиачен по нея,ако разбере за всичките й снимки които той има

# 459
  • Русе
Еда не би следвало да се връзва на номера на Бурак! Споменът за другата снимка едва ли е забравен?!

# 460
  • Русе
Момичета, днес рано ви оставям! Лека нощ на всички! smile3524

# 461
Еда не би следвало да се връзва на номера на Бурак! Споменът за другата снимка едва ли е забравен?!
Нали обичат непрекъснато да повтарят.Дали няма пак да ни повторят случката със снимката но този път Еда да си замълчи пред Харун за нея и паралелно като ги види с Арас да стане пак  оле мале и да хвърчат перушини.

# 462
Момичета, днес рано ви оставям! Лека нощ на всички! smile3524
Лека нощ Вени и приятни сънища.

# 463
Привет отново дружина . Hug Heart Eyes
Благодаря на момичетата за фрагмента и превода на Ивва за субтитрите на Боб за неуморната и муза .  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet
Момичета хич ама хич не ми харесва финала на фрагмента .Тази тройка Арас ,Еда ,Харун  много ме притеснява .Дано дано не ни спретнат още серийки психо- тормоз  ,че незная как ще ги караме занапред . Praynig Praynig PraynigТези сценаристите няма ли да си вземат най-накрая поука ,че след няколко серийки тъга заслужаваме и няколко серийки балсам за душата . Crossing Arms

# 464
smile3501 smile3501 smile3501 Браво Габи!Много е хубаво-ееех този Незабравим първи сезон! newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт