Re: ВМ-НВХ 45 ЧАСТ

• 40 226
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро.
И аз съм от тези, които като имат някакъв стрес в живота, ядът. Храната сякаш ме кара да забравя порблемите си, вместо да седна и да им измисля решение. Затова винаги когато съм спокойна, отслабвам от само себе си, без д аправя нищо.
Сега, след раждането на децата, и стреса от промяна на живота, започвам сякаш да влизам в релси. Но ми предстоят много важни решения и промени, и замисля ли се за тях, тичам към хладилника. Трябва да го преодолея, цигарите успях да откажа, та едни въглехидрати ли няма да успея Simple Smile
Менюто днес:
З: 100 гр заквасена сметана (закъснях за работа и това успях да грабна от хладилника)
О: пържоли със зелева салата.
В: телешките пържоли от вчера (имаше промяна в плана + кръчма, така че днес ще готварствам)
Предизвикатеслтвото е че обещах на децата да ги водя на пица, ама ще удържа с някое мезенце, и така.

# 601
Добро утро,
Снощи издържах на пицата, децата ядоха, аз пих фрапенце без захар.
Днес:
З: яйце с малко бекон и кашкавал + домат
О: телешко с доматен сос
В: май ще е риба

# 602
Аз тази седмица май се справям добре, като изключим, че два поредни дни хапвам по 2 препечени филийки ръжен хляб с масло (към другите неща) и също към прясното мляко мушнах два пъти по 3 бисквити. Въпреки, че е в разрез с режима за мен това е нищо (имайки предвид колко сладко ядях), та съм горда и се хваля:)
За 1.57 съм 60 кила, много е и искам да разкарам поне 10 от тях.

# 603
Здравейте, момичета   bouquet
След като доста поразсъждавах, стигнах до извода, че е по-добре да се консултирам тук, сутринта ядох едни малинки със сметана и май бях чела, че въглехидрати с мазнини не е хич хубаво да се смесват. 3 дни вече ям доооста по-малко млечни, клоня към спиране. Зная, че за да тръгна надолу с килограмите, няма да е лошо да ги огранича за известно време поне, като се сетя как пиех доскоро по 1-2 литра прясно мляко и 2-3 кофички кисело... направо сега съм за олимпийски медал в диспиплината "Инат"  Mr. Green
Ето днешното меню, доста яйчица, обаче ми е вкусно, изчисленията са във fitday.com, може да критикувате на воля, ако има "засечки", даже ще съм благодарна:
З: 200 гр. малини, 100 гр. сметана, 2 варени яйца
О: 50 гр. арбанашка сушеница (това го видях, че го ядат във форума на Спайдърите, мазничко е, почти като луканка, обаче по-вкусно, сложих му 450 калории за 100 гр.), 2 варени яйца, 200 гр. домати
В: 2 яйца , пържени с 10 гр. масло + 80 грама бекон, и още 20 гр, масло отгоре на омлета и 200 гр. домати (бекона чак след като го донесох у нас, видях, че има 2 % соя вътре, ядосах се, но пише че имало 80 % бекон, другото вода, 2, 3 Е-та и подправки, ама ще го ям  Sad Добре, че е само 200 грама парчето.

Общо 1494 калории, мазнини 124 гр., протеин 73,3 гр., въглехидрати 29,3 гр. (73%, 19%, 8%)

Хубава петъчна вечер на всички  Hug

# 604
леле каква гадост:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13483941.ab

искала да постави рекорд и да стане най-дебелата жена на земята
и даже се чувствала секси

бляк ...  Sick

а аз се измъчвам за едни 10 кг

# 605
от къде я намери
направо е отвратителна
искам да й предложа да замести салатата на обяд с баклава и ще стигне по-бързо до целта си
нещо ме притеснява Thinking
как стои въпроса с WC,канализация,баня...
нищо не казват

# 606
  • София
На какъв език е статията  newsm78
Опа, намерих я  #Crazy http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/08/19/tia-e-tlysta-330-kg-no-i … 730-kila.126774,6

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 13:52 от The Baroness

# 607

Къдрокосче с доматите качваш въглехидратите,
избирай си зелени зеленчуци

# 608
Herzen, благодаря ти сърдечно за препоръката. Не мисля обаче да свалям въглехидратите до 0. От 2 седмици ги държа между 30 и 40 грама, за 68 килограма човек мисля, че са перфектни, да не говорим, че от дневния ми калориен баланс са едва 10 %.
Резултатът от ограничаването на млечните при мене е -1 килограм надолу днес, отивам да си коригирам лентичката  newsm68

# 609
Здравейте, ползотворен и режимен уикенд, изкарах. Много съм щастлива, защото омазвам положението винаги уикенд-а. Е този беше супер, само ядох супа топчета, ама само бульонче и топчета, без ориз. Та това ми е единственото прегрешение.
За днес:
З: Чушки пълнени със смес, сирене, яйце + малко сметана.
О: Огромна овчарска салата, има от всичко, сирене, кашкавал, бекон, яйце, и тук таме домат  Twisted Evil
В: Купила съм си телешки флейки, само трябва да реша на какво да ги наготвя.

Лека и режимна седмица на всички  Hug

# 610
привет-мривет

тук есента настъпва бавно, но сигурно
да видим как ще е индианското лято, както му казват тук

З: котидж, домати, зехтин, яйце, масло
О: пиле на грил - крилце, битче, филе

В: ще видим, един уок май ще спретна от св. филе и чушки

Здравейте, момичета   bouquet
След като доста поразсъждавах, стигнах до извода, че е по-добре да се консултирам тук, сутринта ядох едни малинки със сметана и май бях чела, че въглехидрати с мазнини не е хич хубаво да се смесват.

да, така е
въгл. отварят директно мазните депа и мазнините от храната отиват там, вместо да се използват за строителен материал и източник на енергия от тялото

...като се сетя как пиех доскоро по 1-2 литра прясно мляко и 2-3 кофички кисело... направо сега съм за олимпийски медал в диспиплината "Инат" 

успех в инатенето
това наистина са огромни количества млечни
за себе си разбрах, че водят до пристрастяване
да не говорим, че млечният протеин води до секреция на инсулин

...
З: 200 гр. малини, 100 гр. сметана, 2 варени яйца
бих ти препоръчала да смяташ % за всяко хранене, а не общо за деня
защото напр тази невинна закуска изглежда ето така: 15%В, 22% П, 63%М
на мен лично тези %В ми се виждат високи

...

от сряда ми предстои обяд навън
купих си днес нови кутии
замислям да си нося зелена салата с пилешко, студена
за зимата ще видим
там, където ще бъда, има кухня, както и магазини и заведения наблизо
когато разузная всичко, ще знам как ще се яде по-нататък

сега изчезвам в посока кухнята
до скоро

# 611
Досега разглеждах млечните много позитивно, последния пост ме притесни малко, по-нагоре в темата също намерих негативни мнения за млякото. Аз обаче умирам за прясно мляко, общо взето дневно изпивам поне 1 чаша, често и по 2, това май хич не е добре за свалянето на килца,така ли?

# 612

прясното мляко не е храна за възрастни хора,
и не само във връзка с килограмите

# 613
Хмм, такааа... аз днес съм за бой. Закусих грозде (поне кило, ама съм на гости на нашите, а сега зрее Кардинала и просто не мога да се стърпя) после 50 гр кашкавал намазан с 10 гр масло. После 200 гр кисело мляко... и грозде, после диня и рокфор, и за вечеря зацапах тотално положението с лятна манджа (чушки, домати, лук, магданоз, масло) и бяло саламурено и сега се довършвам... с грозде. Нищо не смятам, т.е. не ща да знам какво съм сътворила. Утре ще закусвам с кашкавал с масло, яйце и краставица, по обед оклей със селска салата и за вечеря ребърца и зеле. Планирам междинка с 30 гр сурови бадеми. Ще смятам след малко, че ще видя добре ли съм си заформила менюто.

# 614
Добро утро,
З: домати + яйце + малко сметана
О: Спретнах си страхотна манджичка (патладжан, чушка, лук, домати и смляно свинско и телешко месо, изпечено докато остане почти сухо, стана божествено и снощи това ядох, и днес на обяд ще е това )
В: Знам ли.....свинско или телешко на скара + салата ....

Да се включа и аз за млечните. За прясното мляко не коментирам, безусловно е, че е вредно за възрастни. Въпроса ми е за качествените кисели млека, сирене и кашкавал. Чета много статии, и всички сочат млечните, даже и маслото, като причина за много заболявания, водещи до трагичен край. Но има безброй такива и за месото..... От друга страна, бабите ни, както и много столетници в България се хранят основно със домашно сирене и кисело мляко. Ако млечните са наистина такава отрова, защо не са пречили навремето, а сега пречат....ей такива мисли ми се въртят. Иначе на мен също ми стопират отслабването, задържам вода от тях, но ги обичам да му се не види и лятото вървят повече от месото  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт