Лидл ::5::

• 128 654
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, да ви питам за ядките... Има ли още? Аз твърдя, че са изкупени и че няма вече, а половинката твърди, че би трябвало да има още...  Mr. Green

От понеделник са в промоция на добри цени.Имаше всякакви видове.

# 106
  • София
Записвам се и похвалвам кухненската хартия- за 1.50 2 ролки, просто супер.
И от мен един глас за хартията-поне аз друга с такова качество не съм купувала,за цената да не говорим.

# 107
И от мен един глас за хартията-поне аз друга с такова качество не съм купувала,за цената да не говорим.
+1 Peace

# 108
  • Бургас
А можете ли да ми кажете на какви цени е олиото там ,дали си заслужава да ходя ,тъй като ми е малко далеч магазина....

# 109
  • гр. София
А можете ли да ми кажете на какви цени е олиото там ,дали си заслужава да ходя ,тъй като ми е малко далеч магазина....

2.79 lv.

# 110
Калиакрата е 2.95 лв.

# 111
  • София
Искам да кажа, че аз харесах
тези разтворими кафета 2 в 1
и 3 в 1. Цената е 1.69лв. за кутия
от 10 броя.

# 112
  • Бургас
Ходих до магазина ,но не ми хареса ,прилича ми повече на склад ,няма избор на продукти. Има някакви евтини сапуни ,които ми миришат по - зле и от Тео, от верото за чиний имаше някакво 1л. на 0.89 ст. ,което едва ли е хубаво ,шампоани някаква измислена марка така ,че не мисля ,че си заслужава и цените не са по - ниски от другите магазини. Имаше много натурални сокове ,може и да са хубави нямам представа.

# 113
+1 Peace
-1 от мен
В Бургас скоро отвориха Лидл и единственото, което купих беше кухненска хартия - беше на промоция - 2 ролки за 1лв - розова опаковка - ами отвратителна е, тънка, къса се и изобщо не попива добре...
Надали ще го посетя отново...

# 114
  • Бургас
Съгласна съм с тебе tanka80 и аз имам предвид Бургас. Може би няма да го посетя повторно......

# 115
Ако от една хартия си вадите изводите за цял магазин... Stop

Визуално и на мен бургаския ми прилича на хамбар, но не отивам да спя там- вземам и заминавам. Mr. Green

# 116
  • Бургас
Аз просто  казвам ,че не ми хареса магазина като цяло ,нито има избор на продукти и тъй като живея доста далече от там не си заслужава да купувам и да мъкна до вкъщи разни неща ,защото до нас цените са същите. Аз изказвам моето мнение и всеки има право на избор откъде да пазарува.

# 117
Ако от една хартия си вадите изводите за цял магазин... Stop

Визуално и на мен бургаския ми прилича на хамбар, но не отивам да спя там- вземам и заминавам. Mr. Green
Абсолютно НЕ си вадя изводите за магазина от една хартия, просто чета етикетите на продуктите и като дори не виждам на някои от тях къде са произведени...Нищо в магазина не ме впечатли, разхвърляно, голяма част от етикетите не отговаряха на продукта, топлите хлебчета се вадеха от едно момче насред цялата навалица от хора(супер нехигиенично според мен) и разни такива неща...това си е мое мнение и никой не ангажирам, освен това и на мен ми е далече, а и имам наблизо доста по-добри като търговска политика и качество на продуктите магазини Peace

lesli   Peace

# 118
Танка и Лесли, защо не съберете се в една тема - ЛИДЛ ми е далече и за това  струва.

Да ви кажа какво сте пропуснали да видите - качествени сирена, немски, гръцки, камамбери, бри-та, белгииски бонбони, пушена сьомга, охладена, качествени хлябове но от 3 лева/кг, замразени зеленчуци и т.н. и т.н.все качествени неща на по-ниски от обичайните цени.
Ние тук не сме заклети фенове на Лидл, отдавна коментираме и оценяваме продуктите по достойнство, също и критикуваме, та вашите мнения не бяха много място.

# 119
  • Варна
Аз искам да похваля соса за спагети COMBINO ARRABIATA едни шоколадчета с бисквита, AMANIE 300 гр. в момента са на промоция 2.99лв. много са вкусни определено ще повторя покупката.

Общи условия

Активация на акаунт