Лидл ::5::

• 128 666
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Аз похвалвам спагетите и талиателите Комбино, за такава цена толкова добри не съм купувала.
А за хартия 2 за левче, не бих имала големи очаквания, въпреки че я пробвах, не е  идеално лоша.

# 121
Аз искам да похваля соса за спагети COMBINO ARRABIATA едни шоколадчета с бисквита, AMANIE 300 гр. в момента са на промоция 2.99лв. много са вкусни определено ще повторя покупката.
+ и от мене за шоколадовите бисквити!
Страхотни са.

# 122
  • София
Домакинската хартия ,която ползвам вече години,не е в розова опаковка,а в прозрачна.Преди майка ми я донасяше от Гърция,сега вече си я взимам оттук.Нито се къса,нито пък не попива.Според мен говорим за съвсем различни хартии.Не ми се рови ииз сайта им,но ако трябва ще я снимам.

# 123
Домакинската хартия ,която ползвам вече години,не е в розова опаковка,а в прозрачна.Преди майка ми я донасяше от Гърция,сега вече си я взимам оттук.Нито се къса,нито пък не попива.Според мен говорим за съвсем различни хартии.Не ми се рови ииз сайта им,но ако трябва ще я снимам.
+1 Peace явно Валенеце трябва да я снимаш!
Домакинската хартия е 1.49лв. ,две ролки и по-добра за тази цена .....
Днес купих от охладените пилета.Пиле купувам вече само от "Лидл" ,без перушина и лед.

# 124
  • Пловдив
Аз похвалвам спагетите и талиателите Комбино, за такава цена толкова добри не съм купувала.

И пене, и фусили, и стеле... аз съм доволна от всичко в зелените опаковки. (Combino) Sunglasses

Edit: Белла, пилетата са наистина добри. В последно време и аз от друго място не съм купувала. Simple Smile

# 125
днес купих и аз пиле и не ни хареса. Нямаше вкус изобщо, а бе голямо над 2кг. Може би защото сме купували досега друго, доста по-скъпо, но това определено няма да повторим.

# 126
  • На земята, която е всъщност звезда.
Свинските котлети как са? Казаха ми, че не били български и били по- хубави.  Thinking

# 127
Котлети съм взимала преди, бяха хубави, сега незнам.

# 128
  • о`майна лунна нощ е
Днес направих неуспешен опит да се паркирам в Лидл на Пещерско шосе в Пловдив.  Crossing Arms Как може да направят паркинг за 20 коли?!?! Колко човека очакват да влезнат, след като са осигурили паркоместо като за Мак Доналдс. И това се случва в 15,40 ч. следобед?!? Бедна ми е фантазията какво е положението, когато хората започнат да се прибират от работа и искат да купят нещо "набързо".

# 129
ellia за кои шоколадчета с бисквита говориш? Аз не ги виждам в брошурата. newsm78

# 130
  • София-в сърцата на моите деца
+1 Peace явно Валенеце трябва да я снимаш!
Домакинската хартия е 1.49лв. ,две ролки и по-добра за тази цена .....
Днес купих от охладените пилета.Пиле купувам вече само от "Лидл" ,без перушина и лед.

newsm10 за охладените пилета- нямат перушина , добре изчистени и като ги готвиш миришат наистина на пиле...

# 131
Белият шоколад "First nice" e страхотен.До утре е на промоция за 55ст.Няма разлика с Милка и Нестле.

И бадемов ликьор за 7,80 също е добър.

Взели сме си и други неща, като пробвам ще се изкажа.

# 132
ellia за кои шоколадчета с бисквита говориш? Аз не ги виждам в брошурата. newsm78
Не съм ellia - но се казват amanie   на цена около 3 лв.  и предишна 4лв.
Има ги  в брошурата, отвън е шоколад, отвътре бисквита и бял шоколад.

# 133
  • Варна
Заповядай.

# 134
Сиренето "Гауда" от промоцията е супер.Заслужава си определено.Но явно са го намалили заради изтичащият срок на годност-25.04.

Луканковият салам( пак от промоцията)-добре е, но ако трябва да избирам, сигурно не бих повторила да купя.

Общи условия

Активация на акаунт