Лидл ::5::

• 128 698
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
  • о`майна лунна нощ е
Вчера я взех от магазина. Бяха я изложили и можеше да си я вземеш на място. Обаче .... след касата, когато вече си напълнил торбите  Mr. Green

# 196
  • София
Taзи самобръсначка на Gibellini с две ножчета - добра ли е, понеже и без това трябва да си купувам ножчета за Жилета... а те са 15лв (4бр).

Колан от ест. кожа за 13лв добра ли е цената?! И той е за смяна  Laughing

# 197
Аз съм купувала течна сметана 2 пъти. Първия път реших да я разбивам и много течна си остана, не е като растителната да стане стегнат пухкав крем. Втория път пробвах крем Ганаш с нея, получи се но самия крем стана леко течен, а не стегнат както с растителната.
Утре сутринта ще ходя за силиконовите формички, че това съм си харесала.

# 198
Аз най-много харесвам шоколадовите целувки, и като се замисля освен за тях за друго май не ходя в лидл, миналия ден си взех и душгел, хареса ми как мирише на манго и струваше 1.60, не е лош особено за тези пари.

# 199
  • Пловдив
Момичета,
някой купува ли от еспресо кафето? Има два вида-в метална кутия и в нормална опаковка. Има ли доволни от някои от двете, че се чудя какво да купя.

# 200
Добре че една приятелка ме помоли да й купя сутиен, та се замъкнах рано-рано, в 7 без 5 бях пред Лидл, та се сдобих с форми за мъфини, които за мой срам, не ги бях забелязала в брошурата, а вътре видях една жена да ги носи. Първи се разграбиха някакъв флекс, хората питаха за него, или не го заредиха изобщо, или  свърши за 5 мин, както и силиконовите форми.

# 201
  • софия
Момичета,
някой купува ли от еспресо кафето? Има два вида-в метална кутия и в нормална опаковка. Има ли доволни от някои от двете, че се чудя какво да купя.
Ние много харесваме това, което е в метална кутия - черно и червено е като цветове. Не се сещам марката. 100% арабика.
Веднъж взех едно зелено Perfetto или нещо подобно: хвърлихме го.

Намерих снимка. Това харесваме ние:

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 10:40 от zvanche

# 202
  • Пловдив
Момичета,
Ние много харесваме това, което е в метална кутия - черно и червено е като цветове. Не се сещам марката. 100% арабика.
Веднъж взех едно зелено Perfetto или нещо подобно: хвърлихме го.

Благодаря за препоръката, ще взема и аз това в металната кутия!

# 203
  • Някъде на път....
Разтворимото кафе е Sunga - леко е, мек вкус, на мен ми харесва.
...........
Ще го пробвам и аз!  Peace

# 204
По отношение на кафето- явно е въпрос на вкус. Веднъж взех това в черната метална кутия. Беше ужасно! Аромат- на изгоряла автомобилна гума. Може и да е била такава партидата, но повече в къщи няма да влезе. Сега сме на зеленото "Перфето" и определено мисля, че е друга работа. Просто всеки трябва да пробва.

# 205
  • Варна
Аз съм купувала течна сметана 2 пъти. Първия път реших да я разбивам и много течна си остана, не е като растителната да стане стегнат пухкав крем. Втория път пробвах крем Ганаш с нея, получи се но самия крем стана леко течен, а не стегнат както с растителната.

Много ми е странно защо не ти се е сгъстявала сметана... Аз съм взимала поне 4-5 пъти и не съм имала този проблем. Изстудяваш ли я в хладилника преди да я разбиваш? Ако е със стайна температура ще ти стои като чорба. Wink

# 206
  • о`майна лунна нощ е
Днес купих от свинското в консерва - 1,99 лв. Прилично е, но както и другите от този род, стои като втвърден пастет. Поне не е много солено. За обяд е идеално.

# 207

Много ми е странно защо не ти се е сгъстявала сметана... Аз съм взимала поне 4-5 пъти и не съм имала този проблем. Изстудяваш ли я в хладилника преди да я разбиваш? Ако е със стайна температура ще ти стои като чорба. Wink

Аз също я изстудявам винаги,но и на мен не ми се разби.Консистенцията й след моето разбиване беше малко по-гъста  от боза......

# 208
  • София
Вчера я взех от магазина. Бяха я изложили и можеше да си я вземеш на място. Обаче .... след касата, когато вече си напълнил торбите  Mr. Green
В магазина на Сливница има и при влизането /мисля, че са в дясно преди мюслите/

# 209

Задължително изстудена, но не стана, не знам защо. newsm78 Вземала съм млечна и на други фирми и пак същата консистенция става.

Общи условия

Активация на акаунт