Лидл ::5::

• 128 700
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Бутер тестото-онзи ден тръгнах да правя закуска с него-ми то една голяма плочка! Shocked Въртях,гледах,пък се ядосах и го оставих.После ми дойде идея да го разделя на две,разрязах с ножа,сложих сирене,захлупих с другата половина и пекох така.Определено няма да си купя повече.Как може един найлон да не му сложат,че да не залепва?!!  ooooh!
Сметаната-купих една кутийка миналия път като беше на промоция,сложих я да кипне,добавих шоколад и направих чуден ганаш с нея. Simple Smile Хареса ми,после търсих по-голяма опаковка,но нямаше.Не знам обаче растителна ли беше.  Thinking

И да попитам-четох за някакво хубаво разтворимо кафе,но кое е то? Simple Smile

# 181
  • София
На мен бутер тестото ми харесва.От тук разбрах обаче,че трябва да се разточи,такъви били бутер тестата в много държави.Баничките станаха хубави и не мазни.

Само да вмъкна, че хартията мисля е Фрото. Тази е хубавата, около 1.50 лв за 2 бр.
http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Jednorazowe-akcesoria-kuchenne/ … nne-48596-big.jpg
Точно така!Аз съм се объркала и съм написала Фролло,извинявам се. Simple Smile

# 182
Ааааа,имало си чалъм значи.  Laughing Не го знаех аз това.Значи може и да си купя пак.  Mr. Green

# 183
  • Стара Загора
110 си е за 5г, 116 за 6. Отговарят си дрехите според мен.
Само че дъщеря ми е на 6г и 6м и е висока 122 ( за 7-8 г ) й купувам дрехи
Сега  й купих 3 потника 122 128 за лятото са, добре са й. Синът ми има 3 блузи 104 стават му на 3г и 6м е към 100 см

# 184
  • София, откъм тъмната страна
За размерите на дрешките е много относително и си зависи от самото дете. Всяко дете е различно - на едно родителите са високи на други ниски, всичко е ген, а и не само, акселерация и т.н. Като гледам групата на моя (той е на 6г. и е висок около 125 см.) син има деца с една глава под него и такива с една глава над него, а всички са един набор. Същото важи и за размера на обувките. Така че аз първо се съобразявам с размер височина и не гледам за колко години дават да е дрешката.

# 185
  • софия
110 си е за 5г, 116 за 6. Отговарят си дрехите според мен.
Само че дъщеря ми е на 6г и 6м и е висока 122 ( за 7-8 г ) й купувам дрехи
Сега  й купих 3 потника 122 128 за лятото са, добре са й. Синът ми има 3 блузи 104 стават му на 3г и 6м е към 100 см

Е, нали точно за това говоря: че 110-116 НЕ е за 6-7, както Ала-Бала казва, че пише на етикета, а по-скоро за 4 до 6 г. Peace Останалите индивидуални особености за всяко дете са ясни. В групата на дъщеря ми има дечица, които пък носят още 98-104.

# 186
ех не исках да предизвиквам спорове Sad
благодаря на всички за отговорите.
аз за дрехите се отиентирам не по възраст, а по саниметри. димитър е малко над метър, но му купувам размер 110- 116, за да му минава спокойно главата и да не му се оголва кръста

# 187
Разтворимото кафе е Sunga - леко е, мек вкус, на мен ми харесва.
Бутер тестото не знаех, че може да се разточи, ще го направя непременно!

# 188
  • Варна
Интересува ме някой ползвал ли е сметана "Пилос", която е на промоция в момента? Животинска или растителна е? Ако е животинска, да се запася. Wink
А тя точно за какво е?Прави ми впечатление,че не стои в хладилника.Аз си мислях че е сладкарска.Веднъж купих за торта,не става,не се разбива,остава да е готварска,но има един специфичен вкус.Купувала съм на други марки готварска,вътре бяха по -гъсти, а тази е рядка....?!

Е как да не става за крем за торта?!?!? Откакто открих тази сметана, друга не поглеждам!  Naughty Разбивам я с миксер, става супер!  Peace

Всъщност, тя не е ли от утре на промо? Защото планирам да си взема!

# 189
  • софия
grubby, аз (както и останалите, надявам се) не го приемам като спор. Нали си "говорим" и обменяме впечатления. Очевидно, като цяло сме на едно мнение  Simple Smile

# 190
Какво става с шунката на twinner, изчезнала е, а ни е любима, някой има ли информация?
Нагоре някой ме питаше за шампоана, на Ciel купувам, и душ гел също, с шампоана мия децата, душ гела и аз го ползвам.

# 191
Нагоре някой ме питаше за шампоана, на Ciel купувам, и душ гел също, с шампоана мия децата, душ гела и аз го ползвам.
Имам шампоан на Сиел с кайсия и пъпеш ли беше, папая ли /оранжев е, в прозрачно шише/. Харесва ми.

Имах и душ-гел на Сиел, подарих го. Само миришеше, а пяна не правеше.

# 192
grubby, аз (както и останалите, надявам се) не го приемам като спор. Нали си "говорим" и обменяме впечатления. Очевидно, като цяло сме на едно мнение  Simple Smile
Точно така и това е най-хубавото!
Хареса ми шоколада за сладкиши,с кеф си го хапвам !
Писахте за силиконовите форми - не ги виждам в бюлетина.

# 193
  • Стара Загора
Жълти са в онлайн каталога са в раздела за градина Simple Smile
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_9103.htm

# 194
  • софия
А вие кога получавате хартиените брошури? За мен няма проблем, аз си гледам в сайт-а, но за майка ми е почти драма. Още няма брошура, а предишни седмици я получава в сряда и се чувства неподготвена за четвъртичните промоции.

Общи условия

Активация на акаунт