Лидл ::5::

• 128 707
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Да не пропуснете да си купите сиренето Гравиера от настоящата промоция, някой тук много го похвали, като пармезан било.
И аз да похваля това сирене, в къщи много го харесахме.
 Аз купих течен сапун на Ciel и ми хареса, като гел е и много приятно мирише, аз взех водна лилия и лотус.
Много харесахме и мраморния кекс 600 гр. 2.99 лв. Много е сочен и вкусен.

# 166
Кажи как е на вкус и толкова ли е твърдо, колкото изглежда, на пипане, че още две седмици ще му се точа, постя в момента.

# 167
  • София
Има ли хубаво брашно за хлебопекарни в ЛИДЛ?
Ако имате впечатления, моля, споделете. Каква марка? А цена?

Взимам от тяхната марка брашно - Кастело - за хлебопекарната - определено съм доволна Peace Мисля, че е 0,79 или 0,89 лв...

# 168
Кажи как е на вкус и толкова ли е твърдо, колкото изглежда, на пипане, че още две седмици ще му се точа, постя в момента.
Ако питаш за Гравиерата да твърдо е. Става идеално и за пица и за спагети, онзи ден сложих от него и в картофените кюфтета. Всичко стана много добре.
Забравих да похваля и горчицата Микадо

# 169
  • София-Младост
някой да е кукувал за детето си бельо?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_9076.htm
интересуваме как е качеството? събирали се при пране и размерите отговарят ли на посочените?
благодаря 
Купих наскоро варианта с Макуин-потниче+слип, не се събра, но определено не си отг. на номера. Взех комплект за 6-7 годишни за синът ми на 3,5 г. Мисля че беше 110 размер или 116... Винаги можеш да отвориш и да видиш колко е голямо.

# 170
ала бала, юнаците ни са на една възраст Simple Smile
митко носи боксерки на "его" размер 30 за ръст 110- 116 и слипове пак на същата фирма, но следващия размер. значи и при тези пак сме този номер 

# 171
Вчера купих от кухненската хартия, която похвалихте по-горе- 2 ролки на цена 1,59 в прозрачна опаковка. Много е хубава и е изгодна. Спирам да пазурувам тази на ДМ за 5,75 вече.

Моля споделете и от коя тоалетна хартия сте доволни.
Пак на Фроло !Бяла е,но е около 4лева,а от рециклираната - 0.99лв. в зелена опаковка,
дори някой път е ароматизирана.
Взех от оцет "балсамико" на Модена - чуден е,няма нищо общо с нашите ментета/2.70лв./

# 172
Само да вмъкна, че хартията мисля е Фрото. Тази е хубавата, около 1.50 лв за 2 бр.
http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Jednorazowe-akcesoria-kuchenne/ … nne-48596-big.jpg

# 173
Включвам се и аз - първоначално не ми хареса магазина, но майка ми купи от една промоция пиле и за мен, чудесно беше - месо вече не купувам от другаде, свинско за готвене, пържоли, пиле.
Да похваля бутертестото -много вкусни  стават печивата, цена 1.19 лв за 500 гр. само е по-малко калъпче от българското, но е вкусно. Чудя се как да го оформям по-лесно, ако имате идеи кажете.
Бланширани картофи за пържене, децата ги обожават.
Разтворимо кафе в стъклен буркан 100 гр., много е приятно,цената е към 2,30 лв а Нескафе-то е към 4,50 лв за 100 гр.
Купихме шкаф за баня, но не сме го монтирали още, някой има ли впечатления?

# 174
Интересува ме някой ползвал ли е сметана "Пилос", която е на промоция в момента? Животинска или растителна е? Ако е животинска, да се запася. Wink

# 175
  • софия
интересуваме как е качеството? събирали се при пране и размерите отговарят ли на посочените?
благодаря 
Купих наскоро варианта с Макуин-потниче+слип, не се събра, но определено не си отг. на номера. Взех комплект за 6-7 годишни за синът ми на 3,5 г. Мисля че беше 110 размер или 116... Винаги можеш да отвориш и да видиш колко е голямо.
Дъщеря ми е на 4,5 г., нормално телосложение, по-висока за възрастта си (около 115) и размерът, който цитираш й е идеален (btw това си е размер точно за 4-5, макс 6 г., но до сега не съм срещала да го дават за 6-7 г.). Достатъчно дълъг потник, да не се разгащва и точни гащички. Има 1 комплект следващ размер (122-128), но и е огромен. Моделите са от тези с тънките презрамки. За мен, размерът на бельото си отговаря Peace

# 176
Интересува ме някой ползвал ли е сметана "Пилос", която е на промоция в момента? Животинска или растителна е? Ако е животинска, да се запася. Wink
А тя точно за какво е?Прави ми впечатление,че не стои в хладилника.Аз си мислях че е сладкарска.Веднъж купих за торта,не става,не се разбива,остава да е готварска,но има един специфичен вкус.Купувала съм на други марки готварска,вътре бяха по -гъсти, а тази е рядка....?!

# 177
  • Стара Загора
Аз за спагети съм я ползвала готварска трябва да е, защото не е сладка.
Състава и е Сметана и стабилизатор карагенан. Масленост мин. 30%.
НЕ пише да е растителна.

# 178
  • София-Младост
благодаря 
Дъщеря ми е на 4,5 г., нормално телосложение, по-висока за възрастта си (около 115) и размерът, който цитираш й е идеален (btw това си е размер точно за 4-5, макс 6 г., но до сега не съм срещала да го дават за 6-7 г.). Достатъчно дълъг потник, да не се разгащва и точни гащички. Има 1 комплект следващ размер (122-128), но и е огромен. Моделите са от тези с тънките презрамки. За мен, размерът на бельото си отговаря Peace
Това пишеше на опаковката. Синът ми е висок 105, вече може и повече. На бельото пишеше 110/116. Ако това означава да си отговаря значи е така, няма да споря Simple Smile Имаше отворени комплекти и аз прецених, че това ще му е добре.

# 179
  • софия
Честно казано, не съм обърнала внимание дали пише възраст. Аз се ориентирам по височина. Ако 110/116 го дават за 6-7 г., то би било добре за малки 6-7 годишни китайчета Grinning За първи път виждам този ръст=на тези години Shocked Другият път ще се загледам.  Peace Факт е, обаче, че са качествени и цветовете не избледняват. От чорапките също съм доволна. За сега, 3 пранета, не са се смалили и няма бобчета. Пак, според мен, си отговарят на номера. Носи 29-30, 27-30 й е точно. Говорейки за бельо, помня, че не бях доволна от едни термо-чорапогащи: станаха на бобчета и много бързо се отпуснаха.
От четвъртък промоцията на храни: Деликатесното свинско варено е хубаво за любителите на подобен тип храна.

Общи условия

Активация на акаунт