Лидл ::5::

• 128 625
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
 и ние взехме очила - от шарените в жълтия калъф и от черните в сивия калъф - дъщеря ми казва, че вижда супер с тях и много ги хареса

# 286
  • София
Някой взе ли си будилник?
Местих го къде ли не и неможа да се свери сам. Кулата мига около 10 мин. и изчезва.
Аз взех, ама как да се свери сам? Обаче моя сутинта вместо 7 показваше 1 часа  Rolling Eyes Сверих го пак и е наред засега
Нали пише, че започва автоматично да приема DCF радиосигнала за часа. Твоят явно го е хванал и затова си е сменил часа, защото вероятно си вкарала 6 часа часова разлика.

# 287
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте
да попитам кой кетчуп беше хубав и приличаше на Хендз ?

# 288
  • Велико Търново
Здравейте, много сте ми полезни  Hug сега се надявам се на малко помощ от по-опитните Heart Eyes Някой дали е успял да огледа прахосмукачките? Четох в сайта, че имат ламелен и някакъв друг филтър, дали има от къде да се купуват за смяна, стандартни ли са или специфични за всяка марка. Извинявам се за смешните въпроси, но последната прахосмукачка си я ползвам има-няма 10 години, пък то май доста нововъведения има и при тях  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 01:00 от Serenity'

# 289
  • България
Момичета мнението ви за котешката храна и цени?и за тоалетната ако може?Simple Smile

# 290
  • Пловдив
Някой беше писал за хубав ориз. Може ли марка?

# 291
  От нехранителните промоции днес взехме възгавница и мъжка тениска, много са хубави Peace
   Аз немския ЛИДЛ отдавна го гледам, повечето неща, които са на промоция при тях - нехранителните - идват и при нас.
С какъв пълнеж е възглавницата?

# 292
  • Варна
Някой беше писал за хубав ориз. Може ли марка?

Аз много харесвам един, който е в синя непрозрачна опаковка, през която оризът не се вижда, но е много хубав.
 Ако не ме бърка паметта, мисля, че същият ще бъде на промоция този четвъртък.

# 293
Харесаха ми и пилешките хапки на вкус, но стоят малко твърди след изпичането, не знам ако някой е купувал дали му стават такива.

# 294
  • Бургас
Момичета мнението ви за котешката храна и цени?и за тоалетната ако може?Simple Smile
Мнението на моя котарак за храната - паучове по 4 в опаковка -  е положително, изяжда се всичко. А той не е от лесните и не харесва даже скъпи консерви. Simple Smile За тоалетната нямам идея, че не рискувам да сменя нашата, тъй като съм много доволна от почистването й. Peace

# 295
  • София
 И ние напазарувахме порядъчно в почивните дни. Отново кашкавал Мизия милк- много ми е странна ниската цена, но пък е страшно вкусен.

# 296
Хубавите оризи са тези в сините опаковки, два вида са medium grain и round grain, като и двата са хубави, аз се зареждам като ги пуснат на промоция, с кръглия правя суши, като почнах да си приготвям у дома суши, прочетох, че се прави от кръгли сортове и даже не съм си купувала специализиран суши ориз до сега.

То не е много за тази тема, но гледам доста собственици на котки има из темата, та да ви кажа. Моето котараче си отива в момента от ХБН - хронична бъбречна недостатъчност, та до сред нощите четох из нета - всички тези храни, били те паучове, консерви и т.н и т.н. са доста вредни за животинките, единствените  що годе читави храни са специализираните - роял канин, хилс, ама късно се информирах.

ПС Официално спирам да чакам отговор на запитването си до Лидл, що за ценообразуване имат за България, до момента нямам отговор и надали ще получа Grinning

# 297
  • Русе
monii, за възглавницата - на опаковката пише, че е със синтетични кухи влакна, които били еластични и възвръщат първоначалната си форма, подходяща за хора с алегрии. Отстрани има цип и може да се извади от пълнежа или както са го написали - да се регулира височината на възглавницата.
 Взехме за голямата дъщеря, доволна е.

# 298
  • България
Evhen мъчно ми е котенцето ти!няма ли надежда за него?моя яде само суха храна,ама май ще се учим на домашна храна-има тема тук.И да не е спам да питам имали сухи пасти на Киндер?тук са 10бр за 7лв-любими са на цялото семейство.

# 299

Моето коте яде с уоволствие сухата храна. Чакам да е на промоция, защото излиза много изгодно. Същото е и с тоалетната. Но все пак да отбележа, че моето коте е спасено от улицата и не е претенциозно.

Общи условия

Активация на акаунт