Лидл ::5::

• 128 632
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
е поне разбрахме, че яйцата са 3,99, а не както пише в брошурата 4,99, защото гледах промоциите и на Билла и там яйцата са 30бр. за 3,99 - така че ми идва мисълта, че Лидл пак се опитва да ни преметне хи хи хи
каква ли блъсканица ще е утре - с тези прахосмукачки и ютии, и рибарски неща и др. - не ми се мисли Grinning

# 271
4.99.L -са от утре.
Странно. В хартиената брошура са 4,99 а в електронната 3,99, агнешкото също.. в хартиената 14,99 в електронната-13,99лв...

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 22:06 от ogan1

# 272
Колко е ДДС-то в Германия на хранителните стоки, някой знае ли, аз по случайност попаднах на немския сайт на Лидл, вижте цените сами
http://www.lidl.de/de/Billiger/Pic-Frisch-Linessa-Koerniger-Frischkaese
http://www.lidl.de/de/Billigerjavascript:void(0);

Както и да е, но аз смятам през формата им за контакт да ги питам що за ценообразуване имат и за нас българите, малко по-специално ли е Laughing

Относно сиренето Качота, бас ловя, че няма да се появи повече Joy, един съсед е питал управителя ли, по мейла ли, не разбрах и са му отговорили, че доставчикът едва ли не изпратил партида, неотговаряща на качеството, та за това нямали наличности никъде.

Аз влезнах да питам, кое уиски хвалехте, ориентирайте ме марка/цена приблизителна.

# 273
  • София
В кв. Изток (София) ли ще е следващия Лидл?

# 274
  • Русе
   От нехранителните промоции днес взехме възгавница и мъжка тениска, много са хубави Peace
   Аз немския ЛИДЛ отдавна го гледам, повечето неща, които са на промоция при тях - нехранителните - идват и при нас.

# 275
Колко е ДДС-то в Германия на хранителните стоки, някой знае ли, аз по случайност попаднах на немския сайт на Лидл, вижте цените сами
http://www.lidl.de/de/Billiger/Pic-Frisch-Linessa-Koerniger-Frischkaese
http://www.lidl.de/de/Billigerjavascript:void(0);

Както и да е, но аз смятам през формата им за контакт да ги питам що за ценообразуване имат и за нас българите, малко по-специално ли е Laughing

Aко ти отговорят, моля те сподели Simple Smile

# 276
Аз не виждам някаква кой знае каква разлика в цените. Друг е въпросът, че стандарът ни не е същият. Но няма как при условие, че навсякъде примерно хлябът е 1 лв, а Лидл да бъде 30 ст. или пък сиренето 3 лв.

# 277
Вчера в ЛИДЛ в една от агнешките разфасовки имаше срамен косъм.  Sick Иначе агнешко имаше бол, но това ме отказа тотално. Иначе пурички взехме, много вкусни.  Peace Галетата им за паниране в един голям, жълт пакет е страхотна, толкова хрупкави филенца не съм могла да докарам никога и милинки правих с нея, страхотна е.

# 278
Днес специално отидох да взема на детето очила.Ми много хубави са.Взехме от черните,защото нямаше от сините.Детето много им се радва.
Галетата и на мен много ми харесва.

# 279
И ние взехме очила,тя искаше лилави,но баща й й купил шарени с жълта кутийка.Миналата година й купихме от Кауфланд за 5 лева,но тя ги изгуби в Мола.Дано тези й харесат.

# 280
  • София
Вчера в ЛИДЛ в една от агнешките разфасовки имаше срамен косъм.
Може агнето да е било черно.

Днес специално отидох да взема на детето очила.Ми много хубави са.Взехме от черните,защото нямаше от сините.Детето много им се радва.
И аз взех очила, сини. Детето си ги сложи и каза, че вижда нанадолнище. На мен ми увеличават доста. Нещо не са читави.

Някой взе ли си будилник?
Местих го къде ли не и неможа да се свери сам. Кулата мига около 10 мин. и изчезва.

# 281
Ако може да прибавите към белия списък - сладоледено руло на Noblissima с капучино и крема сирене за мазане на Pilos с пресен лук.
Горещо ви ги препоръчвам, вкъщи се одобриха  Peace
Моите любими бутерки от топлата витрина мисля, че няма смисъл да споменавам  Heart Eyes

# 282
  • Велико Търново
Някой взе ли си будилник?
Местих го къде ли не и неможа да се свери сам. Кулата мига около 10 мин. и изчезва.

Аз взех, ама как да се свери сам? Обаче моя сутинта вместо 7 показваше 1 часа  Rolling Eyes Сверих го пак и е наред засега

# 283
  • Пловдив
Похвалвам мъжките тениски с къс и блузи с дълъг ръкав и дънковите 3/4 панталони . Качествени са и си отговарят на номера от буквената номерация М, Л ХЛ .....

# 284
  • България
Очилата ги имаме от миналата година,но от Гърция-на 26 пак има промоция около 3ев са.

Общи условия

Активация на акаунт