Лидл ::5::

• 128 438
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
 Аз в момента ползвам таблетките за миялна от 6.99 и няма никакъв проблем. Доволна съм .

# 496
  • Сливен
   Сега виждам че има тема Лидл.Аз съм фенка на тестените изделия-макарони,спагети.Невероятни са.И само от там купувам мокри кърпички за децата ми.Харесва ми че са по плътни от другите и са само за 2 лв. 80 бр. на Тужур.А и разбрах че и памперсите им са хубави ама не съм ги пробвала.

# 497
# 498
   Сега виждам че има тема Лидл.Аз съм фенка на тестените изделия-макарони,спагети.Невероятни са.И само от там купувам мокри кърпички за децата ми.Харесва ми че са по плътни от другите и са само за 2 лв. 80 бр. на Тужур.А и разбрах че и памперсите им са хубави ама не съм ги пробвала.
Обезателно ще ги пробвам мокрите кърпи.Аз съм пробвала  Софтино от 1,39(не съм сигурна за цената)също са хубави.Искам да похваля и замразените обикновенни картофи за фритюрник,1:1 с  тези на Макдонадс.

# 499
  • София
Някоя от вас ако има пред себе си мокрите кърпи би ли прочела дали съдържат парабени? Предварително благодаря!

# 500
Някоя от вас ако има пред себе си мокрите кърпи би ли прочела дали съдържат парабени? Предварително благодаря!

Не, не съдържат парабени. Зелените (Тужур) са леко ароматизирани, а розовите са без аромат.

# 501
  • София
Благодаря!

# 502
Какво ще кажете за дамските летни дънки? Малко ме е страх да купувам, без да меря, но пък за 20 лв си струва  Wink. Въпросът ми е относно размерите - бг размери ли са или немски? Мисля че немско 42 отговаря на бг 48??

# 503
  • София
 Много ни харесаха замразените картофи за фурна. За детето ползваме памперси тужур и сме доволни.
 За баткото бяхме купили боксерки +потник и не са мръднали. Праха за пране също не е лош и препарата за съдове.

# 504
Някой купи ли вече новите поларени одеала за деца? Гледам брошурата от днес и ми се струват много свежи, но бих се радвала, ако някой ги е виждал да сподели....Да знам дали да ходя до магазина Mr. Green

# 505
Какво ще кажете за дамските летни дънки? Малко ме е страх да купувам, без да меря, но пък за 20 лв си струва  Wink. Въпросът ми е относно размерите - бг размери ли са или немски? Мисля че немско 42 отговаря на бг 48??
При наличието на изобилие на пазара от модели на подобна цена - не бих рискувала.

# 506
  • Русе
   Аз гледах днес дамските летни дънки, сините, не ми харесаха. Размерите са немски. Отвътре на етикета има размер и по други европейски стандарти. За Бг номерация +6.
   Взех за голямата дъщеря спален комплект с мечо пух. Нямам търпение да видя муцунката й довечера Simple Smile

# 507
Мимето, благодаря! Спести ми 20 лева  Laughing!

# 508
Някой взимал ли е от Калифорнийските орехи, стана ми любопитно какво представляват ?

# 509
Орехови ядки,на половинки,не печени......хубави са.

Общи условия

Активация на акаунт