Лидл ::5::

• 128 436
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Аз взех одеалца за децата - розовото с принцесите и синьото с количката - не са никак лоши - пробвах да се завия аз  Grinning- перфектни са ми

# 511
Рулото от 1.19, което го има с лешников и какаов крем ( от рода на 7 дейс) е ужасно  Sick

# 512
Орехови ядки,на половинки,не печени......хубави са.

Утре или в събота ако ходя ще взема, благодаря за отзивите.
Баба ми като е ходила днес е взела от пастета на промоция с домати - 44 ст. - на мен ми хареса много, даже смятам още да взема да се презапасим  Mr. Green

# 513
Орехови ядки,на половинки,не печени......хубави са.

Утре или в събота ако ходя ще взема, благодаря за отзивите.
Баба ми като е ходила днес е взела от пастета на промоция с домати - 44 ст. - на мен ми хареса много, даже смятам още да взема да се презапасим  Mr. Green

И аз ще ги опитам тия  пастети и ще кажа после Grinning.

# 514
  • София
Странно ми е пастет с домати или с чушки..... Не мога да си представя какъв вкус ще има....

Аз сугурно повече от месец не съм ходила в Лидъл, но ви следя  Wink

# 515
Взех си мини франзела и един пастет с домати за обяд.Много е хубав, хапнах го на един път.Тази вечер ще пробвам картофените ноазети от Франция. Grinning

# 516
Странно ми е пастет с домати или с чушки..... Не мога да си представя какъв вкус ще има....

Аз сугурно повече от месец не съм ходила в Лидъл, но ви следя  Wink

Направи си сандвич с пастет и отгоре сложи резенчета домати и ще видиш колко е хубаво  Mr. Green
Само дето тия домати в пастета са доста стрити и не се усещат много.

# 517
  • у нас
ще пробвам пастета Peace
от мен похвал на картофите по селски Simple Smile и корите за баница не са лоши Peace

# 518
Aз пък сега хапвам едни бисквитки SONDEY, в пакет 500 гр., мисля, че 2,69 струваха, много са хубави  Simple Smile

# 519
Който има възможност да се разходи до новооткритите магазини на Лидл - за София в кв.Изток и на Ботевградско шосе, до Джъмбо /до Джъмбо-то има и новооткрит ДМ и до днес включително има 15 % отстъпка от крайната цена вкл и промоционалните и дребни подаръчета/.
Та за новите Лидл-и има специална брошура -
Портокалов сок 100 % . 0,99
Кашкавал Имискрило - 1 кг - 8,99
Цифров фотоапарат 7 мгп 99,00
Уиски  Уестерн Голд 6,9
Черен шоколад Fin Carre 0,59
Бисквити с шоколад Sonday - 1.29
Кафемашина / кана 19,99
Ключове за кола, кърпи и още неща, но не мога да ви преписвам цялата брошура сега.

# 520
Който има възможност да се разходи до новооткритите магазини на Лидл - за София в кв.Изток и на Ботевградско шосе, до Джъмбо /до Джъмбо-то има и новооткрит ДМ и до днес включително има 15 % отстъпка от крайната цена вкл и промоционалните и дребни подаръчета/.
Та за новите Лидл-и има специална брошура -
Портокалов сок 100 % . 0,99
Кашкавал Имискрило - 1 кг - 8,99
Цифров фотоапарат 7 мгп 99,00
Уиски  Уестерн Голд 6,9
Черен шоколад Fin Carre 0,59
Бисквити с шоколад Sonday - 1.29
Кафемашина / кана 19,99
Ключове за кола, кърпи и още неща, но не мога да ви преписвам цялата брошура сега.
evhen, а шевната машина дали я има?

# 521
Днес ходих - детските одеала са доста.....некачествени, но за сметка на това открихме страхотни сладоледи с фъстъци за 69ст Party

# 522
Здравейте,
в Бургас отвориха нов Лидл и като бяхме на гости го изпробвах за първи път и много неща ми харесаха:)
На първо място кашкавал кръгла пита - 1кг за 12.99, беше намален на 9,99 - някакъв гръцки - МНОГО ХУБАВ!! Второто ми любимо нещо е сладолед на клечка с глазура от шоколад и бадеми  Peace

# 523
  • Сливен
     Здравейте.Днес си купих пушени пилешки бутчета.Много са хубави и са само 3 лв.

# 524
     Здравейте.Днес си купих пушени пилешки бутчета.Много са хубави и са само 3 лв.

Имат ли кожа отгоре ?
И аз смятам да ги взема, но ние не ядем кожа и не знам как ще се възприемат.

Общи условия

Активация на акаунт