Лидл ::5::

• 128 362
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Валенце,мисля,че е до партида.
Същия случай ,но киселото мляко - един път хубаво,след това наподобяващо айрян.
Обезмаслителя на каква цена е ?Минах транзит - нямаше никакви охладени
пилета и овкусеното месо,а сиренето - само 4 вида !Вярно ,беше 19.00ч,но работи до 22.00ч

# 646
Ами да ви кажа,аз купувам през ден два брашно от 2 месеца не съм срещала лошо.Утре ще взема от тези  бисквити в пакет от промоцията на 1.99,дано да ги хареса ме.Много интересно уж спират марката  Пилос,а другата седмица сметаната е на промоция??Прясно мляко Пилос има малко бройки тук в Пловдив ,няколко кашона и те са до 30.06.2011 годно.....newsm78

# 647
  • Софиянка в Пазарджик :)
Момичета някоя от вас да знае в кой магазин са останали от комплектите за багминтон.За София,в надежденския  нямаше преди малко

# 648
Тъй като от известно време на детето нещо му става от млечни произведения,се застояха няколко кисели млека в къщи.Едното на Пилос мухляса,хвана мухъл отгоре.Другото на Чуден как не гръмна в хладилника незнам.Така се наду цялата кофичка,че направо зяпнах като го видях.
Изводите оставам за вас.

# 649
Ами да ви кажа,аз купувам през ден два брашно от 2 месеца не съм срещала лошо.Утре ще взема от тези  бисквити в пакет от промоцията на 1.99,дано да ги хареса ме.Много интересно уж спират марката  Пилос,а другата седмица сметаната е на промоция??Прясно мляко Пилос има малко бройки тук в Пловдив ,няколко кашона и те са до 30.06.2011 годно.....newsm78

Доколкото разбрах спират киселото мляко на Пилос, а всички останали млечни продукти на фирмата ще продължат да ги зареждат. Онзи ден си купих крема сирене и прясно мляко на Пилос.

# 650
  • София-в сърцата на моите деца
Момичета някоя от вас да знае в кой магазин са останали от комплектите за багминтон.За София,в надежденския  нямаше преди малко
Вчера имаше в новият Лидл до Джъмбото на Ботевградсо шосе Peace

# 651
  • Софиянка в Пазарджик :)
   bouquet благодаря ,didiela Simple Smile

# 652
  • In transit
И аз не съм доволна от брашното, от 4-5 год. ползвам хлебопекарна и съм пробвала почти всички видове брашно които се предлагат на пазара ( вкл. и готовите смеси за пекарна ), Лидълското е с много ниско качество също както и брашното на Билла.

тъй като от няколко дни разисквате брашната, снощи направих хляб от брашното кастело + 1 ч.ч грахам и стана много вкусен хляб. Наистина брашното е по тъмно, но чак типове не е, а и на пакета си пише, че е с пепелно съдържание 0.65% , което значи , че е тип 650 брашното. Като се добави, че не е избелено мисля даже, че е по добро от химично избелените брашна, които се продават. Същото важи и за брашното Клевър на Била, ползвам го вече няколко месеца, а пека през ден хляб и винаги стана вкусен и пухкав хляба. Ако не са го изяли довечера ще го снимам да ви покажа как изглежда хляб с брашно кастело.

# 653
  • Варна

Доколкото разбрах спират киселото мляко на Пилос, а всички останали млечни продукти на фирмата ще продължат да ги зареждат. Онзи ден си купих крема сирене и прясно мляко на Пилос.

Уфф, дано сметаната си остане, че много я харесвах за крем за торта.

Да питам течния шоколад, който от днес е на промо, хубав ли е?

# 654
Някакви мнения за този продукт От днес е на промоция.

Да похваля тези крем сирена От понеделник излизат на промоция.

# 655
  • Стара Загора
Сиренето е страхотно  Peace

# 656
Сиренето е страхотно  Peace
+1  Peace,но има разлика от това в кутията.

# 657
desi26i , красива белла благодаря ви за отзивите  Hug Hug, ще се пробва. Аз забелязах, че маслеността на това е по-малка от другото в кутията и може би оттам е и разликата във вкуса.

# 658
здравейте! Има ли доволни от солта и гланца/препарат за изплакване/ за съдомиялни? За таблетките отзивите май са добри , но сол и гланц от лидълските стават ли?

# 659
  • Някъде на път....
здравейте! Има ли доволни от солта и гланца/препарат за изплакване/ за съдомиялни? За таблетките отзивите май са добри , но сол и гланц от лидълските стават ли?
Аз ги ползвам от 2-3 месеца - и солта, и гланца - доволна съм!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт