Лидл ::5::

• 128 545
  • 767
  •   1
Отговори
# 15
И аз тук!
  bouquet

# 16
  • Бургас
И аз в новата тема.
Вчера си купих от Лидл конфитюр на Linessa - кайсия. Леко киселее, но на мен ми харесва.  Blush Другият път ще си купя и от останалите видове.  Peace
Някой купувал ли е кетуп, от който да е доволен и да се доближава до истинския на вкус  Joy
В Бургас, Славейков имаше поне 4 хлебопекарни. Доста се чудих, но реших, че не искам това нещо вкъщи - хич няма да мис е отрази добре.  hahaha

# 17
  • In transit
Хе-хе, момичета, вие да не сте се състезавали?  Twisted Evil
По темата да кажа, че днес правих пилешки бутчета от ЛИДЛ, специално погледнах, че са на Пилко. Бяха замразени като ги взех и не пуснаха вода при размразяването. И филе имам във фризера като го направя ще докладвам. Да не би нещо партидата да е била калпава?

обикновено се свиват и пускат водата при печенето.
Не вярвам да е било отпартидата, просто двете филета изглеждаха по съвсем различен начин като структура, съжалявам, че не ги снимах и тях. Преди съм вземала от тия на Поло комерс и след размразяване не са пускали грам вода. Но да се твърди, че в опоменатите вериги се продава само прясно месо е глупаво. По европейските стандарти охладеното месо може да бъде веднъж замразявано и след това да се продаде като охладено. Лично аз съм купувала месо и от други вериги където си личи, че не е прясно, а охладено  Wink

кетчуп аз съм доволна от Кания. Peace

# 18
# 19
  • София
Момичета,купих шоколад на чийто етикет пише 0.69лв. На касата маркират 2.59лв.Къде е уловката?

# 20
  • в реалността
Момичета,купих шоколад на чийто етикет пише 0.69лв. На касата маркират 2.59лв.Къде е уловката?
Доста често касиерките маркират продукта на нормалната му цена, не обръщат внимание, че е на промоция, ако се обадиш на касата ти сторнират цената и ти връщат рестото и на мен ми се случи няколко пъти вече, но  реагирам още там и ми оправят цената веднага.

# 21
  • Бургас
А  горния или долния етикет сте гледали? В Лидл цените са посочени с етикет над съответния продукт.  Peace

# 22
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте
тази тема е страхотна ,много благодаря
мисля ,4е трябва да се добавят и още препоръчани артикули като снимка , и може би не толкова добрите.
доколкото знам памперсите в малки разфасофки и картофеното пюре не са добри
лек ден и ще съдействам колкото мога
п.с мога да дам своя глас за течния шоколад със  зелена капа4ка и ребърцата

препоръчвам този 200 гр

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 13:02 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 23
  • София
А  горния или долния етикет сте гледали? В Лидл цените са посочени с етикет над съответния продукт.  Peace
Повярвай ми огледах хубаво етикета.Отнасяше се точно за този продуктц.Вчера ,детето е ходило и същата работа. Close.Тъкмо мислех да се обаждам в съюза на потребителите!
Доста често касиерките маркират продукта на нормалната му цена, не обръщат внимание, че е на промоция, ако се обадиш на касата ти сторнират цената и ти връщат рестото и на мен ми се случи няколко пъти вече, но  реагирам още там и ми оправят цената веднага.
Ходя на пазар един път седмично.Пазарувам доста неща.Трябва ли да следя всяка касиерка,дето е разбрала и недоразбрала! smile3516
Благодаря ти,че ме предупреди!Мъж ми днес е решил да иде до там и ако направят същия номер...,ще си потърсим правата.

# 24
  • Бургас
cayman , просто изказах предположение. Аз все още да се бъркам в този магазин, затова ...  Peace

# 25
има една майонеза в жълто пластмасово шише. Струва 1 и нещо лв. Ако някой се сеща коя е  Crazy хубава ли е?

# 26
  • София
cayman , просто изказах предположение. Аз все още да се бъркам в този магазин, затова ...  Peace
Оооо,I r r a ,няма проблем!Наясно съм!Просто много се дразня,вече!
Такава подвеждаща информация е недопустима.

# 27

И аз се бъркам. Rolling Eyes Не са ги направили добре тия етикети. Naughty

# 28
  • София
Аз купувала от пилешките пържоли от бутче охладени и страшно много се свиха, може би повече от наполовина!

# 29
И аз в новата тема.

Някой купувал ли е кетуп, от който да е доволен и да се доближава до истинския на вкус  Joy

Да, купихме от най-скъпият, не ми се ходи до хладилника да видя марката. Май беше към 1.80 и е страхотен.
 За тия конфитюри лайт..яд ме е че не взех, ама на вид хич не ми вдъхнаха доверие.

Да похваля обикновенните бланширани картофи, правих ги на фурна с вентилатор като селските супер са.

Харесвам черният шоколад от 2.29лв в червената опаковка от 200гр Peace

Общи условия

Активация на акаунт