Лидл ::5::

• 128 717
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
ogan1, ellia благодаря за отговора, но току-що погледнах брошурата и ги няма. Да не би за различните магазини да има различни брошури? И в електронния пак ги няма http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6708.htm Аз ходя в магазина на Сливница.
Иначе на мен ми харесва кафе еспресо с марка BELLAROM, пълнозърнест хляб, кулинарен шоколад, шоколад с цели лешници, 2 вида маслени бисквити, многолистно тесто .

# 136
ogan1, ellia благодаря за отговора, но току-що погледнах брошурата и ги няма. Да не би за различните магазини да има различни брошури? И в електронния пак ги няма http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6708.htm Аз ходя в магазина на Сливница.
Иначе на мен ми харесва кафе еспресо с марка BELLAROM, пълнозърнест хляб, кулинарен шоколад, шоколад с цели лешници, 2 вида маслени бисквити, многолистно тесто .

Стаси, какъв е този кулинарен шоколад и на каква цена е?Да не би да имаш предвид кувертюр за торти?

# 137
Просто Хари да, за торти го ползвам аз, а и за хапване е супер, че аз много обичам натурален. 1, 69 лв. е. Peace

# 138
Хм, точно за този шоколадов кувертюр преди време някой беше казал, че хич не е хубав. Аз щях да го ползвам за сладкиш, не се реших, при положение, че другия на ЛИДЛ излиза съвсем малко по-скъп. Явно всичко трябва да се пробва, понеже е въпрос на вкус.  newsm78
Ядките от промоцията до 17 някой знае ли дали са сурови? За калифорнийските орехи на Алесто става дума.

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 13:26 от Жълтият Ламтурник

# 139
Много харесвам Лидл и вече само от там пазарувам, не ми е близо, но ходя с колата. Предпочитаните стоки са ни:
1. Хляб, този от 3 лв. за кило - страхотен!!
2. Салами - Линеса, Дулано
3. Шунка - twinner
4. Кетчупа на Микадо, писали сте за него, на вкус е като Хайнц, но на двойно по-ниска цена.
5. Майонезата в жълтите пластмасови кутии.
6.Сирене - ливади и софра, ементал, моцарели - на най-ниските досега цени.
7. Паста - читава, на най-ниски цени, имам предвид италианската.
8. Сок, пак от серията Линеса, много вкусен, без захар, кафе - 100% арабика
9. Тоалетна хартия, шампоани, душ гелове, паста за зъби, четки, вече само от там.
Със сигурност още неща, които не се сещам в момента. Т.е. това е магазина, който е основен за мен.
Единственото, което не ми харесва са зеленчуците там, краставици, домати не взимам.

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 14:00 от kalinuccia

# 140
И аз да кажа за Кулинарния шоколад.Цена 1.70,но е 200 грама.Страхотен е,особено са кифлички и мъфини.След като се изпече продукта с него,вътре е течен,едва след като изтине се втвърдява.Опитвала съм какви ли не шоколади за пълнежи не стават,този е страхотен.Ето и снимка
http://media.snimka.bg/8355/022965493.jpg?r=0

# 141
  • Бургас
Всеки има право на мнение в тази тема. Не казвам ,че в магазина няма качествени продукти ,но при наличието на толкова други големи магазини до нас със същите продукти и цени за себе си съм преценила ,че няма смисъл да ходя там.

# 142
Eeee, Пепи, милост нямаш!  Laughing Откъде ги извади сега тия мъфини?! Ще се пробва, щом толкова го хвалите.  Peace

# 143
Eeee, Пепи, милост нямаш!  Laughing Откъде ги извади сега тия мъфини?! Ще се пробва, щом толкова го хвалите.  Peace
Това е най-честия десерт приготвян в къщи от 1 година насам........

# 144
  • Варна
Всеки има право на мнение в тази тема. Не казвам ,че в магазина няма качествени продукти ,но при наличието на толкова други големи магазини до нас със същите продукти и цени за себе си съм преценила ,че няма смисъл да ходя там.
Аз просто  казвам ,че не ми хареса магазина като цяло ,нито има избор на продукти и тъй като живея доста далече от там не си заслужава да купувам и да мъкна до вкъщи разни неща ,защото до нас цените са същите. Аз изказвам моето мнение и всеки има право на избор откъде да пазарува.
  Добре де разбрахме че магазина не ти допада, изказа си мнението няколко пъти  стига толкова че досадно става.

# 145
Това е най-честия десерт приготвян в къщи от 1 година насам........

Ако дадеш и рецепта, цена няма да имаш! Mr. Green Може на ЛС, че да не досаждаме на другите.

Просто Хари да, за торти го ползвам аз, а и за хапване е супер, че аз много обичам натурален. 1, 69 лв. е. Peace

Стаси, благодаря за инфото!  bouquet

# 146
Давам веднага:
Мъфини
2 яйца
1 ч.ч захар
1 ч.ч хладко прясно мляко
50 мл олио
1 бакпулвер
300-350 гр брашно
1 ванилия
3-4 с.л какао.

За всякакви рецепти в темата за Мъфини.......

# 147
  • In transit
днес в едно италианско списание прочетох, че шампоаните Ciel сa Elseve на L'oreal а плажните масла са Ambre Solair на Garnier. Дано това да важи и за вноса в БГ Simple Smile

# 148
Много харесвам Лидл и вече само от там пазарувам, не ми е близо, но ходя с колата. Предпочитаните стоки са ни:
1. Хляб, този от 3 лв. за кило - страхотен!!
2. Салами - Линеса, Дулано
3. Шунка - twinner
4. Кетчупа на Микадо, писали сте за него, на вкус е като Хайнц, но на двойно по-ниска цена.
5. Майонезата в жълтите пластмасови кутии.
6.Сирене - ливади и софра, ементал, моцарели - на най-ниските досега цени.
7. Паста - читава, на най-ниски цени, имам предвид италианската.
8. Сок, пак от серията Линеса, много вкусен, без захар, кафе - 100% арабика
9. Тоалетна хартия, шампоани, душ гелове, паста за зъби, четки, вече само от там.
Със сигурност още неща, които не се сещам в момента. Т.е. това е магазина, който е основен за мен.
Единственото, което не ми харесва са зеленчуците там, краставици, домати не взимам.
Кои  шампоани вземаш-на Finale или Ciel?

# 149
  • София
Понеже спорихме преди дни в темата за домакинските хартии- днес ходихме до Лидл и огледах. Наистина има една хартия в розова опаковка, цената и е левче за две ролки. Явно тази хартия е купила потребителката, която написа, че не е доволна. Хартията, която е хубава, е 1,50 за две ролки, в прозрачен плик и с надпис Frollo.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт