Лидл ::5::

• 128 620
  • 767
  •   1
Отговори
# 300
Ние също взехме от детските слънчеви очила(лилави).След тестване в оптика се оказаха с диоптер -0,25

# 301
Ние също взехме от детските слънчеви очила(лилави).След тестване в оптика се оказаха с диоптер -0,25
И на мен така ми казаха днес в една оптика, където са тествали детските очила от ЛИДЛ. Проверете ги дано е единичен случай.

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 15:29 от N a s i

# 302
  • Велико Търново

Shocked Пък аз се зарадвах, че взех една от последните бройки  Crossing Arms

# 303
  • о`майна лунна нощ е
Това от извивката на самото стъкло ли се е получило или действително има диоптър?! Стига бе, как може да се допуска подобен продукт, и то за деца?!?! да попадне в мрежата.  Shocked
Добре, че не купих. Моите очила ги направих точно с 0,25 разлика от действителните ми стойности, при които виждам спокойно, и усещам разликата. Представям си какво отражение има това върху детските очи. Безумно е!

# 304
  • София
 Здравейте, момичета, нахлувам във вашата тема, за да помоля за отзиви за тази прахосмукачка http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_9260.htm. Връщам се да ви чета. Предварително благодаря   bouquet

# 305
  • На земята, която е всъщност звезда.
И на мен така ми казаха днес в една оптика, където са тествали детските очила от ЛИДЛ. Проверете ги дано е единичен случай.

Ако това е истина и стоката е опасна, трябва да се сигнализира до институциите и медиите. Thinking 

# 306

Ако това е истина и стоката е опасна, трябва да се сигнализира до институциите и медиите. Thinking 
Нямам думи ...........
Вероятно и очилата за възрастни/от четвъртък са на промо/ ще имат отклонение.

# 307
!?!?!?................направо не мога да си представя за очилата/ние взехме 2 чифта/ - имам ли свободно време ще ги занеса в оптика #Crazy

# 308
Момичета мнението ви за котешката храна и цени?и за тоалетната ако може?Simple Smile

Моето коте яде с уоволствие сухата храна. Чакам да е на промоция, защото излиза много изгодно. Същото е и с тоалетната. Но все пак да отбележа, че моето коте е спасено от улицата и не е претенциозно.

За храната много зависи от котката, аз моя звяр знам, че не яде всичко и дори не я погледнах, но му бяха купили дори не я опита, просто сам си избира каква храна да яде и е доста злояд, но пък може и от породата да е защото персийско. Бяха му взели синя голяма кутия от 1 кг, уличните котки я харесаха Simple Smile . За тоалетната сме супер доволни много абсорбира и не мирише вече само нея взимам. Хубавото е че се разтваря във вода, дори и да е полепнала някъде по пода се отстранява като песен.

# 309
  • София
Здравейте, искам да ви попитам дали някой има информация къде се намира магазина на Лидъл в София в кв. Изток, който ще се открива?Благодаря  Flutter

# 310
  • България
Благодаря за отговорите за котешката тоалетна и храна!за очилата- за втори път купувам,но от гръцкия Лидл.цяло лято детето ги носи,оплакване не е имала.не съм си и помисляла че може да са опасни за дечицата.

# 311
  • София
Аз още в четвъртък ви казах, че на мен ми увеличават, но след това пробвах слънчевите очила на всички познати хора, които срещнах. Всички без изключение (маркови и не толкова) също ми увеличават. Не бях обръщала внимание и на моите до сега.

# 312
  • Велико Търново
Видяхте ли, че олиото е намалено на промоция - 2,59 лв.  

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 16:18 от :)sun81

# 313
  • гр. София
Има ли някой мнение за мъжкото градинско сабо?
Струва ми се ,че преди няколко седмици имаше подобно на промоция.

# 314
Има ли някой мнение за мъжкото градинско сабо?
Струва ми се ,че преди няколко седмици имаше подобно на промоция.

Да, предната седмица имаше и мъжко и дамско по 9.99лв.Мъжът ми си взе,за първи път обува такова нещо, от такъв материал.Каза,че са му много удобни и леки.

Общи условия

Активация на акаунт