Лидл ::5::

• 128 578
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,вчера си купих руска салата 0,400 гр,която беше на витрината -30%,защото срокът и изтича на 06.05.След като се прибрах видях че ми е маркирана на редовната цена и без отстъпка след това  JoyИна4е доста от продуктите които сте изброили ми харесват и на мен.Купих си кафе PERFFETO в зелена опаковка не ми хареса много,пила съм същото но купено от Белгия и имаше савсем разли4ен вкус-по ароматно и по силно.Моля за препоръки за хубаво кафе еспресо.  bouquet

# 391
di_75 откакто са отворили магазина само от там взимам кафе, опаковката му е червена със синьо, обаче не му помня марката, а цената му е 2,99.

# 392
Намерих една статия за Лидл, мисля че ще е любопитно да видите какво пишат гърците за Лидл-България.

Защо жителите на Серес правят опашки в Лидл в гр.Петрич (България)? Йоргос и Елени се събуждат всяка неделя в 9 ч. сутринта, подготвят си списък с покупки и малко след 10 ч. заедно с двете си деца излизат от дома си в Серес качват се на колата и се отправят към Лидл в Петрич.  След един час пътуване семейството от Серес ще паркира на паркинга в Петрич и ще напълни резервоара с евтин бензин. Това е едно от десетките семейства от селата около Промахон или гр.Серес, които пазаруват най-необходимите стоки, защото в Гърция е скъпо. При елементарно сравняване на цените на стоките на Лидл в Серес и в Петрич, излиза че в Гърция цените са по-високи с 20-30% не само за цените на почистващите препарати, но и за гръцки стоки като гръцка фета, електроуреди, облекло, обувки и домашни потреби. Не е чудно че при откриване на Лидл в България, гръцки потребители образуваха опашки в Промахон, а гръцки коли пълнеха паркинга в Петрич в петък, събота и неделя. Жителите на Серес не се плашат от разстоянието. От Лидл – Гърция не коментират официално разликата в цените на стоките и ценовата си политика, защото е нормално да има разлика в две страни с различни данъци. „Цените се определят от много фактори. Самите гръцки фирми имат едни цени за Гърция и други за България”, отбелязват от Лидл – Гърция. Днес Лидл – България има 27 магазина, а се планира техният брой да достигне 40 в близко бъдеще.
6 март 2011 г.

http://www.olathessaloniki.com/2011/03/blog-post_9585.html

# 393
di_75 откакто са отворили магазина само от там взимам кафе, опаковката му е червена със синьо, обаче не му помня марката, а цената му е 2,99.
Благодаря ти,ще го опитам   bouquetследващото което ще взема е от твоето. Hug

# 394
Здравейте,вчера си купих руска салата 0,400 гр,която беше на витрината -30%,защото срокът и изтича на 06.05.След като се прибрах видях че ми е маркирана на редовната цена и без отстъпка след това  JoyИна4е доста от продуктите които сте изброили ми харесват и на мен.Купих си кафе PERFFETO в зелена опаковка не ми хареса много,пила съм същото но купено от Белгия и имаше савсем разли4ен вкус-по ароматно и по силно.Моля за препоръки за хубаво кафе еспресо.  bouquet
А в Козлодуй 2 пъти забелязах чак вкъщи- мляко с изтичащ срок и отстъпка 30%, но маркирано с нормална цена. Не знам винаги ли е така или някакво изключение, но вече не взимам никакви намалени, не ми се разправя сега и с това.  

# 395
  • о`майна лунна нощ е
При продуктите с 30% отстъпка си маркират нормалната цена катоведнага след нея има "- ... лева" и накрая общата стойност на покупката излиза по-малка.

# 396
При продуктите с 30% отстъпка си маркират нормалната цена катоведнага след нея има "- ... лева" и накрая общата стойност на покупката излиза по-малка.
Точно това "-... лева" не съм забелязала. Видяло се е че ще се прави нов опит и ще се занича касовата бележка  Laughing Мерси!

# 397
Благодаря за уточнението,първия път като си взех от намалените стоки наистина си помислих 4е са ме излъгали,но след това видях 4е пи6е отстъпка,но на тази бележка не пишеше никъде отстъп.не ми е за стотинките,защото аз така или ина4е щях да купувам и като видях че има намаление реших да се възползвам,но уви.....

# 398
  • о`майна лунна нощ е
Хмх, нали пазиш бележката. Върху продукта си има стикер. Ако ти се заяжда, а то си плаче за рекламация, отиди в магазина и реши какво да правиш - дали да ти възстановят пари или върнеш стоката.

# 399
За рибните пръчици - два вида са, едните са от рибно филе с панировка 15 бр, а другите са пасирана риба с панировка 18 бр. Първите естествено са по-скъпи.
Похвалвам и аз шоколадовия кувертюр, взех го за сладкиши, но май няма да дочака...

Аз днес взех от Рибните филенца(не ми е първи път), та това ни беше вечерята днес. В къщи много ги харесваме. По-скъпите са Рибни филенца и са 15 бр., а по-евтините Рибни пръчици 18 бр., като и двата вида са по 450 гр. Рибните филенца са с рибно филе, а пръчиците са пасирани, но на вкус са горе-долу еднакви. Аз ги пека във фурната, тъй като фритюрник не ползвам и стават хубави без излишна мазнина. Peace

newsm78 филенца, пръчици? Аз говоря за фиш фингърс, незнам кое от двете трябва да е това. Тук съм купувала от Кауфланд само и са пасирани, а в Белгия си бяха с филе. Моля за разяснение.  Hug Пържени не стават много мазни. В тиган не ме кефят как стават, макар че сега така ги правя понеже и аз не ползвам фритюрник сега. Преди в Белгия живеех в голяма квартира и 12 човека ползвахме фритюрника и имаше смисъл от него. Сега си живея в БГ с мъжа ми и бебето и не ползвам, понеже няма смисъл, а и гледам да пържа по рядко, че нали уж е на мода здравословното хранене.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 23:14 от iknik

# 400
ТуиГ,не си струва за някакви си 0,40 ст,просто ще си отварям о4ите на място,а не после да се оплаквам.Грешката си е моя. Hug
  Много ми харесват корите за баница,също крем4етата пудинг,след като ги похвалихте реших да ги опитам-много ги харесахме.  bouquetЛека вечер.

# 401
  • София
Да похваля и аз плодовите млекца, също и един гел за тоалетна, в зелена опаковка. Страхотно мирише!

# 402
Касиерката е пропуснала да ви направи отстъпката!Върнете се в магазина и ще коригират грешката веднага!

# 403
Хмх, нали пазиш бележката. Върху продукта си има стикер. Ако ти се заяжда, а то си плаче за рекламация, отиди в магазина и реши какво да правиш - дали да ти възстановят пари или върнеш стоката.
И с най любезен тон ако отидеш пак ще се оправи грешката не мисля,че е нужно заяждане.

# 404
  • България
Момичета олиото и захарта на каква цена са?

Общи условия

Активация на акаунт