Лидл ::5::

• 128 562
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
  • На земята, която е всъщност звезда.
Преди час бях в Лидл Х. Димитър и поне през фолиото сиренето не миришеше кофти.

# 421
Ще ми препоръчате ли веро W5 или другото?
Аз ползвам W5 и съм много доволна, не знам кое е другото....
Иначе, по препоръка на момичетата тук си взех пудинг и нишесте Ванилия. Утре ще ги изпробвам на бисквитена тортичка!  Wink
Мисля ,че Glefekt се казваше другото.

# 422
Любимите ми бутерки с ябълка са на промоция от вчера, довечера или утре ще отида да се снабдя с малко повечко  Laughing 
Някакви мнения за свинския шницел, който също е на промоция от вчера - за 4.44 лв. тарелката ?  Thinking

# 423
Да, и аз се дразня на тези минимални количества, които слагат на някои стоки в промоция. Не може да отидеш в 7,20ч. и вече да няма от тази стока. #Cussing out

# 424
  • София-в сърцата на моите деца
Вчера отидох в Лидл-Дружба! Ами доста неща нямаше, то и хора нямаше, но аз търся антената..някой да я е виждал  по другите места в София? newsm78

# 425
Свинските шницели са хубави,без тлъстина,но направих грешка
при приготвянето им и станаха много сухи.
Всичко,което е месо /без каймата/ става !
Неприятно впечатление прави липсата на плодове и зеленчуци след 19.00ч.
Вчера нямаше дори картофи !

# 426
  • България
от октоподите доволни ли сте?кога ли ще са на промоция?

# 427
Уникален е сладоледа с орехи, но ми се струва че има мас или сметана, прекалено маслен стои.

# 428
Уникален е сладоледа с орехи, но ми се струва че има мас или сметана, прекалено маслен стои.
За кой сладолед по-точно става въпрос? Може ли да го покажеш?

# 429
За кой сладолед по-точно става въпрос? Може ли да го покажеш?

Първия на горния ред.

# 430
Благодаря за снимката!Разбрах кой и непремено ще го опитам!

# 431
  • София
не съм чела цялата тема и като цяло не харесвам особено магазина, но най-добрите бебешки мокри кърпички за мен се продават там - имам предвид тези от 1,99 лв

# 432
  • София
Днес видях плакат, че на 19 май откриват магазина в кв.Изток в София, ул. Николай Хайтов 3

# 433
Днес видях плакат, че на 19 май откриват магазина в кв.Изток в София, ул. Николай Хайтов 3
Както и във Варна под МОЛ ВАРНА Тауърс!

# 434
Момичета, искам да взема някакви замразени банички. Хубави ли са в Лидъл и има ли изобщо такива? Имам предвид, като тези на Фамилия, 7дейс и др.

Общи условия

Активация на акаунт