Лидл ::5::

• 128 554
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
Камелия,препоръчвам ти гръцките - по-изгодни като цена ,количество и качество.

# 436
Камелия,препоръчвам ти гръцките - по-изгодни като цена ,количество и качество.

Бела, благодаря! А, как се казват тези гръцките? И в Лидъл ли да ги търся?

# 437
  • ПЛОВДИВ
За гръцките банички се познават лесно. Пакета е син и има гръцка статуя и ги има само в Лидъл.

# 438
  • у нас
и аз тук да ви следя. Вчера си взех от гръцките банички и пицата на промоция. Не са лоши Peace

# 439
  • Пловдив
Опитвали сме тези с кремврирш и сирене оп по 1кг разфасовка. Децата казаха че били по-хубави от на Бела , на мен ми се струва че са  от бутер тесто,  а не с кори правени.

# 440
Важното да са вкусни, няма значение бутер или не, че утре чакам една банда малчугани и освен голямата пица, исках и някоя друга баничка да има:)) Ще пробвам, благодаря ви!

# 441
Лично на мен ми харесва витата - в пъти по-добра от "Фамилия" и "Бела",
а и сиренето се усеща.

# 442
Спешен въпрос: До кога работят вечер?

# 443
Спешен въпрос: До кога работят вечер?
ТОЗИ В Х. ДИМИТЪР Е ДО 22.00Ч., за другите не знам.

# 444
  • София
до 21 със сигурност...сайта не бачка - а там има работното време.
Или на някоя брошура виж

# 445
Много е хубав червения боб в консерва, зимата беше на промоция - 77 ст. консервата сега мисля е около 1 лев, напълно готов за консумация, само че ми изкочи от главата марката.

# 446
  • София
Позволявам си да похваля детските Кроки-та от малката номерация - с текстилна лента около глезена. Купих за буболец и не ги е свалил Simple Smile
Бих дала линк, но сайтът не работи  newsm78

# 447
Позволявам си да похваля детските Кроки-та от малката номерация - с текстилна лента около глезена. Купих за буболец и не ги е свалил Simple Smile
Бих дала линк, но сайтът не работи  newsm78
Сигурно за тези става въпрос........http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_62116_01_b.jpg
Утре ще отида да проверя дали има детски бански.

# 448
  • Щастлива мама на 3 слънца
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_9573.htm

някой пробвал ли ги е ?

# 449

Тези конкретно не, но пробвах едни други във вакуум и не ми харесаха, като цяло кренвирши в марина не ми харесват, жалко че в Лидъл няма от другите кренвирши като в останалите магазини, те са по-добри поне за мен. И все пак в последно време всички колбаси са доста зле спрямо преди години, малко офтопик но ми се струва че мелят я кожи, я кости ... може и други животни различни от обявените на стикера.

Общи условия

Активация на акаунт