Лидл ::5::

• 128 431
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
  • София-Младост
     Здравейте.Днес си купих пушени пилешки бутчета.Много са хубави и са само 3 лв.

Имат ли кожа отгоре ?
И аз смятам да ги взема, но ние не ядем кожа и не знам как ще се възприемат.
Просто ще обелиш кожата Simple Smile

# 526
  • Сливен
    Имат кожа,но ще я обелиш  Simple Smile

# 527
  • София
Мисля да си взема един бинокъл, но вероятно няма да мога да го тествам на място - дали ще могат да ми върнат парите (или в краен случай заменят) ако случайно попадна на бинокъл с оптичен дефект?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_9776.htm

След 7ч дали ще са останали?  Rolling Eyes Бинокъла си заслужава определено, на тази цена, а и е Bresser.

# 528
Моят мъж ме изненада с апарат за кръвно налягане и кухненски таймер Grinning Апарата е много хубав, даже ми говори на български:) а таймера не съм го отваряла, че на фурната си имам и е излишен, но 5 лв. къде не отишли, ще го пробвам някой ден Simple Smile

hakama, успя ли да вземеш бинокъла?

# 529
  • София
Моят мъж ме изненада с апарат за кръвно налягане и кухненски таймер Grinning Апарата е много хубав, даже ми говори на български:) а таймера не съм го отваряла, че на фурната си имам и е излишен, но 5 лв. къде не отишли, ще го пробвам някой ден Simple Smile

hakama, успя ли да вземеш бинокъла?

Да, към 7.30 бяха купени няколко бройки от 30-40 някъде. Не можах да намеря някъде да пише къде е произведено Crossing Arms, но предполагам е в Китай, прегледах 2-3, първият имаше едно пипано винтче, което  ме води на мисълта, че гаранцията няма да ми я признаят ако си го бях взел... и по едната врътка не ми харесваше нещо, все пак си избрах добра бройка, сега ще го тествам и в реални условия, има и чанта Simple Smile
http://www.scopesnskies.com/prod/bresser/travelview/10x50/porro- … nocular.html.html

Постелката за йога, беше на добра цена (мисля че и в Джъмбо съм ги виждал по 12лв), но си е най-обикновена, въздържах се  newsm78

ПП: На хърватски пише, че е правен в Китай  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 09:47 от hakama

# 530
  • о`майна лунна нощ е
Купих гумираната постелка за вана. Мъжът ми има само две ръце, а като влезе с децата във ваната и се усеща липсата на поне още две. Довечера ще я разпъна за проба и ще дам отзиви.

# 531
  • София
С изненада споделям, че в Козлодуй някои от не-хранителните "стари" стоки са намалени - досега се случваше да извадят явно останали от предишна "листовка", но на непроменена цена.

# 532
Бутчетата са вкусни,утре ще купя още една опаковка.
Луканковия салам също.
Взех от детското сабо - ще го тестваме на морето,хубаво е,че имат и подвижна каишка,
която при необходимост прави сабото сандал/при тичане/

# 533
  • Пловдив
Преди 2 дни взехме гауда - вкусна е. Simple Smile Всичко, което сме пробвали с марка "Milbona", си струва всяка стотинка Simple Smile
Купихме също и бял шоколад с ягодов крисп (Bellarom, ако не се лъжа...  Rolling Eyes) - вкусен е, но не е най-доброто, което съм опитвала.

# 534
В Пазарджик отварят втори Лидл, но е в циганската махала, това поне добре че няма да се бутат в другия, че беше ужас, взимат Фанта от щандовете изпиват я докато обикалят магазина и отиват да плащат като носят празното шише на касата  Sick

# 535
  • Бургас
Е, ако си носят празното шише на касата и си го плащат - какъв е проблемът Rolling Eyes И на мен ми се е случвало да съм адски жадна в някой магазин и до касата да стигне само празната бутилка

# 536
  • На земята, която е всъщност звезда.
Е, ако си носят празното шише на касата и си го плащат - какъв е проблемът Rolling Eyes И на мен ми се е случвало да съм адски жадна в някой магазин и до касата да стигне само празната бутилка

Peace А някой път си отварям шоколада, похапвам си и на касата пристига половин шоколад.  Simple Smile

# 537
Леко първично ми се струва, извинете ме ако мисля консервативно, но това не го приемам за нормално, все едно не можех да почакаш още 5 минути докато излезеш от магазина тогава да си употребяваш по предназначение покупките.

# 538
  • На земята, която е всъщност звезда.
Леко първично ми се струва, извинете ме ако мисля консервативно, но това не го приемам за нормално, все едно не можех да почакаш още 5 минути докато излезеш от магазина тогава да си употребяваш по предназначение покупките.

Хм, 5 мин... newsm78 Обикновено посочените стоки са в началото и докато обиколя магазина, избера, прочета Thinking, минават много повече от 5 мин. Ако е за нещо малко не бих ходила в голям магазин, ще го взема от кварталната бакалничка.

# 539

Хм, 5 мин... newsm78 Обикновено посочените стоки са в началото и докато обиколя магазина, избера, прочета Thinking, минават много повече от 5 мин. Ако е за нещо малко не бих ходила в голям магазин, ще го взема от кварталната бакалничка.

Образно казано де, но все пак .... това е мое мнение.
Утре мисля да пазарувам само от нещата на прИмоция  Grinning интересно ми е това мляко и цената е ниска, дано си струва качеството

Общи условия

Активация на акаунт