Лидл ::5::

• 128 389
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
  • Велико Търново
Вече два пъти ходя до Lidl в Търново и няма кисело мляко Pilos. А днес дори нямаше нито едно кисело мляко и айран, независимо каква марка  Shocked

# 586
Вече два пъти ходя до Lidl в Търново и няма кисело мляко Pilos. А днес дори нямаше нито едно кисело мляко и айран, независимо каква марка  Shocked
И в Павликени беше така  Laughing Само прясно имаше от тази марка.

# 587
вече няма да предлагат кисело мляко пилос в лидъл, както и лати. ние специално попитахме, но отговорът беше този. много ни разочароваха, защото млякото беше супер и като качество и като цена. ще намалим посещенията в магазина определено.

# 588
Прясното мляко беше едно от нещата,които купувах.
Вече доста разредих ходенията и установих,че купувам излишни неща.

# 589
Охх,аз толкова харесвах прясното мляко и беше евтино.Ами сега какво мляко ще продават??Сигурно " ЧУДЕН" ще направят.Почвам малко по-малко да се разочаровам от магазина.

# 590
и аз мисля така. еуфорията лидъл вече отминава, от много време промоциите на нехранителните стоки са на неизгодни цени и си оставам само с разглеждането им. така че колкото по-малко посещения, толкова повече спестени пари

# 591
продаваното в момента кисело мляко е с ужасен мирис , дори не можах да го опитам, толкова отвратително беше

# 592
  • на Земята
Какво ви е мнението за сирене ''Ливади''?Благодаря!

# 593
и аз мисля така. еуфорията лидъл вече отминава, от много време промоциите на нехранителните стоки са на неизгодни цени и си оставам само с разглеждането им. така че колкото по-малко посещения, толкова повече спестени пари
Ами то и аз ги разглеждам само нехранителните.Единственото, което съм си купила досега беше една хлебопекарна.Много се разочаровах и за френските ноазети.Купих един пакет и на другия ден нямаше(забравих коя седмица  беше).Попитах естествено.
"Ами повече няма да получаваме".Мъжът ми каза :"Ако знаех  щях ме да купим всичките" LaughingВече така трябва да правим... Grinning

# 594
  • София
В Козлодуй от тази седмица е разместено. Има добавени щандове за плодове и сладолед, приблизително е запазено разположението, но има видима оптимизация, вкл. на касите. Намалени са щандовете за нехранителните промоции.

# 595

Много добро!

# 596
  • Пловдив

В началото беше много вкусно, после постепенно установих, че добавено към салата става на каша... Изобщо не съм впечатлена вече! Mr. Green

# 597

Много добро!
+1 PeaceВсе още купувам от него !

# 598
Момичета, сега си взехме един ликьор за 7лв, а от понеделник е по 5лв бутилката.Страхотен е.Казва се "Queen Margot".1:1 с Бейлис е.Изненадана съм колко е хубав! Simple Smile

Друго от промоцията, която е до утре.Сирене "Гауда" за 2,22-350гр.Ям го и в промоция и всякак. Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 18:48 от Просто Хари

# 599
  • Варна
вече няма да предлагат кисело мляко пилос в лидъл, както и лати. ние специално попитахме, но отговорът беше този. много ни разочароваха, защото млякото беше супер и като качество и като цена. ще намалим посещенията в магазина определено.

И на мен ми направи впечатление липсата на кисело мляко, пък то какво било... иначе млякото "Чуден" ми хареса, прилича на истинско сякаш  Mr. Green

Някой да е доволен от душ-геловете "Cien"?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт