Лидл ::5::

• 128 384
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Н мен не ми допадатдуш геловете,пробвах лилиавия.

# 601
  • Пловдив
Аз много харесах спа серията шампоани в прозначно шише която е.Душ гела  спа не съм пробвала, но шампоана ми хареса.

# 602
  • Варна

Подведох, без да искам -а  мнение за душ-геловете, които са в бели непрозрачни опаковки, тези цветните ги мирисах и също не ми допаднаха.

# 603
  • София-в сърцата на моите деца
Какво ви е мнението за сирене ''Ливади''?Благодаря!

Много добро!
+1 PeaceВсе още купувам от него !
+1-Аз май само заради него ходя, рибата Тон в консерви и замразеният Мексикански микс Peace

# 604
На мен много ми харесват душ геловете,тези които са в бялата опаковка.Последно взех манго много е хубав.Много добре се пенят и имат силен аромат.Прозрачните опаковки не ми допадат.Шампоанът също ми хареса в бялата опаковка Сиен.

# 605
  • In transit
Ние във Варна, взехме пилета на Градус, ама колко охладено пилешко филе на Пилко  и Поло комерс изядохме... Sick

аз лично даже повече харесвам продуктите на поло комерс, нямат определено вода и добавки и самото месо ми е по вкусно...а покрай тия проверки някои извлякоха дивиденти, като Градус например... не казвам, че са лоши, но до скоро и те продаваха доста с вода( и все още не съм убедена, че не продават) а сега изведнъж се сетиха да бъдат "честни" с клиентите Wink

# 606
Като заговорихте за качествени храни и се сетих,че съм обърката сайта Laughing

# 607
  • София
Повече няма да купя брашното на Лидл -Кастело. Тук прочетох, че е много добро. Никога досега не бях ползвала толкова ужасно бяло брашно. То всъщност не може да се нарече бяло- като направих хляб и мекици и двете стояха черни, все едно са правени от типово. Никаква бухналост, ужасни просто.

# 608
  • Някъде на път....
Аз пробвах един в прозрачна опаковка на Cien- не съм доволна!
Сега взех някакъв лилав - Finale - ще го пробвам утре... Дано е по-добър.  Peace

# 609
Много вкусно става месото, което е на промоция в билкова марината.

# 610
  • Варна
Искам да попитам някой купи ли си такива картони?

Специално заради тях отидохме вчера във втория Лидл във Варна, но нямаше. Имаше по нещичко от почти всички неща от тая седмичната промоция, че и от предишните и само картони нямаше. Иначе си накупувахме шоколади и бонбони, а и разни други неща, но не и това дето ми беше много мерак.
Интересува ме най-вече колко са дебели и хубави ли са. Да знам колко да ме е яд че нямаше.

# 611
  • София

Много вкусно става месото, което е на промоция в билкова марината.
Peace

# 612
Повече няма да купя брашното на Лидл -Кастело. Тук прочетох, че е много добро. Никога досега не бях ползвала толкова ужасно бяло брашно. То всъщност не може да се нарече бяло- като направих хляб и мекици и двете стояха черни, все едно са правени от типово. Никаква бухналост, ужасни просто.

Споделям това мнение! Peace Излъгах се и купих 2 пакета от въпросното брашно и бях повече от разочарована. Правих питки....винаги са ми ставали супер,а с това 'бяло' брашно бяха като правени с типово . Почти не се надигнаха и останаха длетави. Май втория пакет ще го ползвам само за манджички. Искам да похваля плодовите дъвчащи бонбони,мисля,че бяха по 6 лентички в опаковка. Много ни харесаха! Добавям в белия списък и пастата за зъби 'Unodent'. 125 мл за 79 ст-страхотна е!

# 613
  • София
Някой тук беше похвалил кралските скариди,присъединявам се.Взех за проба и се получиха супер вкусни  Flutter

# 614
вече няма да предлагат кисело мляко пилос в лидъл, както и лати. ние специално попитахме, но отговорът беше този. много ни разочароваха, защото млякото беше супер и като качество и като цена. ще намалим посещенията в магазина определено.

Поне за сега има прясно! Но предпочитам  Latti пред Pilos!

Общи условия

Активация на акаунт