Лидл ::5::

• 128 372
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
  • На земята, която е всъщност звезда.
Камамберът е хубав, взимам вече втори път. Simple Smile

# 616
вече няма да предлагат кисело мляко пилос в лидъл, както и лати. ние специално попитахме, но отговорът беше този. много ни разочароваха, защото млякото беше супер и като качество и като цена. ще намалим посещенията в магазина определено.

Във всички магазини на Лидъл ли няма да има повече от това мляко?

# 617
  • София
На мен кисело мляко "Чуден" не ми хареса, лигаво ми стои и се точи.
Течния сапут на Cien ми допада повече от Finale. Вземах и душ гел, но не си спомням каква марка беше /зелено шише/ не ми хареса много.
Като цяло май по-евтините стоки рязко намаляха. И аз когато ходя все по-малко неща си купувам.

# 618
  • In transit
На мен кисело мляко "Чуден" не ми хареса, лигаво ми стои и се точи.
Течния сапут на Cien ми допада повече от Finale. Вземах и душ гел, но не си спомням каква марка беше /зелено шише/ не ми хареса много.
Като цяло май по-евтините стоки рязко намаляха. И аз когато ходя все по-малко неща си купувам.

течния сапун на Finale има някаква странно гадна остатъчна миризма при измиване.   Crossing Arms

# 619
  • In transit
Като заговорихте за качествени храни и се сетих,че съм обърката сайта Laughing

Без да се заяждам да попитам, къде според теб се продават качествени храни? В Пикадили, В Карфур или в Кауфланд може би? Защото спред мен всички вериги масово предлагат некачествена и/или с неясен произход храна.

# 620
Това дали ще е добро newsm78 от 09.06.го пускат
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_10070.htm

# 621
Цитат
..Течния сапут на Cien ми допада ...
аз не съм доволна-няма пенливост,трябва да сложа голямо количество-на практика излиза доста по-скъп .

# 622
  • Варна
Мисля да отскоча до Лидл след работа, обаче ще имам ръчен багаж една торба - пък там нямат клетки, дали ще ми направят проблем?  newsm78

# 623
  • у нас
купих си от гел душа в непрозрачна опаковка със синичко по него- много ми хареса. Ще си купя пак. Peace

Топеното сирене със сметана е ммм, ако не съм на ограничен режим щях да си взема поне 3 Laughing

пробвах и интимния сапун- също много добър. На голям риск го взех и по принцип не си правя експерименти с този вид измивни продукти, но никакъв проблем Simple Smile пак ще си взема. (по принцип ползвам лактацид, личия, дермаинтим)

и още един глас за ликьорчето- чудно Peace много е добро с 2-3 бучки лед Grinning

а това кисело мляко все му се чудех и те пък ще го спират Laughing

# 624
Луканковият салам на Туинър много ми хареса 650гр за 8лв.Това е видът с бялата опаковка.

Tommelise, наздраве!И аз сега това пия. Mr. Green Даже се заредихме с 5 бутилки за черни дни. Crazy

# 625
  • Щастлива мама на 3 слънца
Повече няма да купя брашното на Лидл -Кастело. Тук прочетох, че е много добро. Никога досега не бях ползвала толкова ужасно бяло брашно. То всъщност не може да се нарече бяло- като направих хляб и мекици и двете стояха черни, все едно са правени от типово. Никаква бухналост, ужасни просто.

Споделям това мнение! Peace Излъгах се и купих 2 пакета от въпросното брашно и бях повече от разочарована. Правих питки....винаги са ми ставали супер,а с това 'бяло' брашно бяха като правени с типово . Почти не се надигнаха и останаха длетави. Май втория пакет ще го ползвам само за манджички. Искам да похваля плодовите дъвчащи бонбони,мисля,че бяха по 6 лентички в опаковка. Много ни харесаха! Добавям в белия списък и пастата за зъби 'Unodent'. 125 мл за 79 ст-страхотна е!

аз брашно взимам за 10 бр всеки път и си правя хлебче в хлебопекарната. Става страхотно ,сигурно е да партида.
Виждам ,че сте писали за интимния гел ,такива зверски сърбежи получих ...........Днес ще ходя и мисля да взема от този кус-кус без варене

да питам само хубави дъвки и тези шампоани дали са хубави , които са на промоция и фъстъците как са Simple Smile))

# 626
  • София
Адреналинка, не мисля, че е от партидата. Не за първи път купувам от това брашно, правила съм го няколко пъти през период от един-два месеца. Всеки път резултата е лош. И аз правя хляб в хлебопекарната всеки ден от четири години насам. Просто това брашно е ужасно, но за парите си няма какво друго да очаквам. Хляба не става бял като при Софимел, а с един типичен тъмнобял  към пепеляво цвят, нищо общо с хубавото бяло брашно.
Това го пиша не за да споря Simple Smile, но не е от партидата . Ако някой реши да си вземе брашно Кастело просто да пробва първо с 1кг и после да решава дали си струва.

# 627
Аз мисля,че от партидата,защото редовно  го ползвам и досега не съм имала проблем-в хлебопекарната си става ОК/но и скоро не съм купувала,щото си имах запаси/.......а,само за информация-брашното "Кастело" е на София мел....така,че сравнението по-горе ми е малко странно Thinking...или просто са сложили по-малко подобрители,за да постигнат по-ниската цена...
И като стана въпрос за хлебопекарна-мога да кажа,че най-хубавите резултати там ми се получават с Лидл-ската мая/на кубчета,живата/.

# 628
  • София
Брашното по мое мнение е ужасно, отвратително. Купувала съм през различни периоди от време, тоест от различни партиди. Сравнението ми си е лично по мои впечатление- няма значение, че са на един и същи производител, това просто няма нищо общо. Един и същи производител не значи стоки с едно и също качество. Въобще нищо, ама нищо общо между Кастело и София мел.
Последно в неделя правих мекици. Станаха черни подметки, а не бели пръхкави мекици.

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 11:43 от Валенцето

# 629
Валенцето,според мен точно това е проблема-че брашно на един и същи производител,...........или просто една и съща марка брашно,но различни партиди,..............или пък партидите в различните магазини,са с различно качество/за съжеление-влошаващо се/......което,не е произлиза от Лидл,като търговец,а от това,че някой си пробутва стоката....Много се надявам да не го случа и аз от лошите партиди,щото знам как се ядосвам,когато не ми се получи нещо,което съм правила с голямо желание.
Адреналинката,според мен шампоаните и ядките са  добри.Кус-кус-а,също......но спазвай инструкциите за приготвяне/става чудно вкусна и бърза гарнитура/...А,в момента от промоцията мога да кажа,че ще се възползвам основно от бисквитите в пакет от 500гр.-е,нямат аналог/на тая цена и количество/....лошото е,че унищожавам огромни количества Embarassed.....

Общи условия

Активация на акаунт