Лидл ::5::

• 128 345
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
Някой има ли информация каква е цената на захарта в момента?
Миналата седмица беше 2лв. , но не помня дали това си и беше редовната цена или е била на промоция.

# 721
  • София
Някой има ли информация каква е цената на захарта в момента?
Миналата седмица беше 2лв. , но не помня дали това си и беше редовната цена или е била на промоция.

Такава си е цената по принцип,не е в промоция  Peace

# 722
Не знам дали този продукт се продава у нас. Ако да, не го купувайте. http://www.20minutes.fr/article/742637/steaks-haches-infectes-se … e-viande-question

# 723
Не знам дали този продукт се продава у нас. Ако да, не го купувайте. http://www.20minutes.fr/article/742637/steaks-haches-infectes-se … e-viande-question
Малко съкратен превод в ефир?

# 724
  • София
За този случай казаха по телевизията - 7 деца в болница, след като са яли хамбургери от заразено месо, явно купени от Лидл /но това май не го уточниха/

# 725
За този случай казаха по телевизията - 7 деца в болница, след като са яли хамбургери от заразено месо, явно купени от Лидл /но това май не го уточниха/

По време на първите вечерни новини показаха знака на Лидъл, но после в следващите новини вече не го показваха. Става въпрос за магазин от веригата във Франция.

# 726
  • София
Не се продава това в България - в Дира имаше статия  Wink
Много очарована останах от сиренето за мазане от вчерашната промоция Simple Smile

# 727
  • София-Младост
Къде видяхте Лидл в статията, аз по ТВ не чух да съобщават търговска верига...? И важно е от къде е месото, дали от него са се натровили...а иначе вероятно може да се купи от още три вериги...ама нейсе, да се все е паника...
Нищо лично към теб, просто се закачих Simple Smile

# 728
Не се продава това в България - в Дира имаше статия  Wink
Много очарована останах от сиренето за мазане от вчерашната промоция Simple Smile
Аз от промоцията не съм взимала, но взех сирене за мазане в правоъгълна кутия, по-висока от тези, които бяха на промоция, с подправки и е доста хубаво, около 1.40 струваше.

# 729
Захарта вече е 2,15 или 2,19лв., не помня точно но беше една от двете цени.

# 730
  • София
Къде видяхте Лидл в статията, аз по ТВ не чух да съобщават търговска верига...? И важно е от къде е месото, дали от него са се натровили...а иначе вероятно може да се купи от още три вериги...ама нейсе, да се все е паника...
Нищо лично към теб, просто се закачих Simple Smile
В статията пише, че са купени от Лидл. БЕЗ ПАНИКА!

# 731
  • София
Искам да питам дали някой си е купувал електронна везна "Silver crest" при предишни промоции и дали е доволен? Отдавна се каня да си купя подобна, тази е на поносима цена, но нз дали си струва.Ще се радвам да чуя мнения. Simple Smile

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_10180.htm

За тази говоря.
Аз си купих доста отдавна - може и половин година да има, ако не и повече. Доволна съм от нея, мери точно.

# 732
Дали някой има отзиви от слънцезащитните млека и лосиони на Cien?

# 733

Аз си купих доста отдавна - може и половин година да има, ако не и повече. Доволна съм от нея, мери точно.

Благодаря за отзива!Ще изчакам да пуснат на промоция и ще си взема. Simple Smile

# 734
Момичета, кажете нещо за шоколадчетата асорти, на промоция са от понеделник Simple Smile - приличат ми на шоколадчетата Мерси, на вкус струват ли си парите според вас? Ще правим парти за рождения ден на мъж ми следващата седмица и се чудя дали да не взема за почерпка...

Общи условия

Активация на акаунт