Отговори
# 120
mi vida, аз също качих седем килограма първите три месеца. В месеците на повръщането, тогава все още ходих и на каланетика и не се спирах на работа и след това. От един месец теглото не ми е мърдало, а се храня далеч по-добре, не повръщам, а и се позастоях вкъщи. През първата ми бременност също основните килограми качих през първите три месеца.

Евита, радвам се, че амниоцентезата е минала бързо и успешно. За мизерията си напълно права. Аз всеки път като съм там /лекарят ми е в МД/ още от входа се потрисам. В същото време свързвам мястото и с прекрасни чувства, -  синът ми се роди там и си спомням как през онези няколко дни в болницата си мислех, че никога, ама никога не съм била по-щастлива. Въпреки тоалетните, които трябваше да подпирам с едната ръка. И липсата на бани тогава, защото имаше ремонт.

# 121

Кокетка,всичко ще е наред и аз стискам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Аз съм качила 5кг до сега,няма място за притеснение  Grinning Grinning Grinning

Лека вечер и позитивни мисли  Hug Hug Hug

# 122
Да Тара .Утре ще ходя на 10 етаж там където е Евита,доки  да ми види конеца как е ,шийката и с бебчо да се видим.Ако нещо мога да бъда полезна, пиши ми.

Просто исках да съм сигурна, че не обърквам какво ти предстои утре Grinning Поздрави на Евита и хубаво да си побъбрите  Grinning

ronisum, до колкото знам на подути лимфни възли трябва да се обърне внимание. Само без да се плашиш, просто иди например до личния лекар, ако му имаш вяра, пък той ще каже. Сигурна съм, че не е нещо страшно, но наистина е възможно да е някакво възпаление, в резултат на вирусче например.

Кокетка, стискаме палци утре всичко да видите с доктора и само хубави неща да ни разкажеш после  Praynig

# 123
Привет момичета и от мен доста време нямах възможност да ви чета,а висе сте много бъбриви изписали сте старата тема и цели 9 стр. от новата.Да ние е честина новата тема да ни донесе само хубави новини Praynig
Галче,мила,нямам  подходящи думи за това,което ви  се случва. Когато прочетох написаното не можех да повярам Cry  Моля се на Бог да ти даде сили да се справиш и скоро пак да ви дари с едно прекрасно детенце Praynig PraynigСъжалявам мила незнам дали четеш отвреме на време но наистина съжалявам незнам какво да кажа много съм шокирана и разтроена Cry

И аз  усещам бебчо вече,раздава сериозни ритници. Hug
Корема ми порасна доста бързо,докато го нямаше въобще и от няколко дни охооооооо Party забелязва се  сериозно.
Това от мен момичета, успех желая на всички аз ще пиша когато имам възможност,че серозно учене ме чака тези дни ooooh!Лека вечер на всики!

# 124
Здравейте момичета!!
Сега съм в 16 г.с и няколко дни,а още не съм си записала час за втора ФМ!!Тук в Пловдив има 2-3 който я правят,но много противоречиви мнения и съвсем се обърках  ooooh! .Мислех си дали да не запаза час(ако не е много късно)за д-р Марков или доц.Томова????До колкото разбрах те са предпочитаните от софиянки.Мами вие повечето сте от София,къде сте се насочили????  Thinking
Ще се радвам да споделите!!
Евита много се радвам за теб,а още повече ще се радваме всички, когато излезе необезпокоителния резултат  Hug  вярвам ,че всичко ще бъде наред  Wink
Спокойна нощ и по-малко притесния за всички!!!!!

# 125
Евита, миличка, с теб сме всички и дано свърши по-бързо кошмара с мизерията в болницата.

Никой не заслужава такова отношение и покъртителната мръсотия и безхаберие в болниците ни...

И аз 5 килограма съм качила (14 гс), но през последните 10 дни се случи нещо рязко и започна много да ми личи, а досега нямаше грам нищо! Даже не съм казала още на колегите в работата, а днес вече ме подпитаха  hahaha и то двама човека  preggo  !! Май ще трябва бързо да се отправя към магазин за дрехи за бременни  Thinking  Чудя се как да съобщя на колегите... вие как им казахте?

# 126
ТЕАНА,най добре се обади в център Марковс там ще  ти кажат за кой специалист има свободни дни.Точно за Марков няма до началото на юни ShockedАз си запазих за Павлова ,Евита ,а и други мами също имат добри отзиви за нея.За Томова е по същия начин с месеци напред няма часове.Но аз си мисля,че в тези центрове и другите доктори са добри,едва ли,например Марков ще търпи някой да му разваля реномето.

# 127
 Cry Cry Cry
Ох, много ме мъчи нещо. Преди малко както си лежах в една моя си позиция и си "изтървах" ръката върху коремчето  Cry беше по-нагоре и в страни, но дето се казва сама се ударих  Cry Cry Cry.
Мира не ми дава мисълта да не съм му направила нещо на бебето  Cry

# 128
здравейте,минавам набързо че едва гледам вече

благодаря на всички които са ни пожелали бързо оздравяване.на краско му нямаше нищо,той винаги така отведнъж се разболява.онзи ден забелязах сутринта един два пъти сополки,но беше само сутринта и после нищо.док го прегледа и каза че нищо му няма.събота и недвля започнах да му давам едни сиропчета и капки,но нослето му стана много зле.от 3 вечери вече неможе да диша с него и диша с устата което пък разбира се даде хот на гърлото и почервеня адски много.никога не е бил толкова зле с нослето.днес док като го прегледа и като видя какви чудесии вади от нослето(гнойни секрети)веднага ни изписа антибиотик и разни такива.дано поне това го облекчи малко,защото снощи съм плакала.цяла вечер го гледам и слушам как неможе да диша,той се дразни,мрънка и ме гушка а аз немога да му помогна.толкова безпомощтна се почувствах,много е гадно Cry днес се събуди с рев и плака цяла сутрин докато не се умори на обяд и заспа не ял нищо....

както и да е стига съм ви занимавала,дано му мине по-бързо Praynig

евита много се радвам да прочета че всичко е минало добре,сигурна съм че и резулктата ще е още по-хубав Hug
стискам палчета и за тара
някой беше споменал за болки в кръста само че малко по-високо.аз имам от 2,3 дена и май е бъбрека,защото се улавям че ходя дооста често до 00 Confused  чудя се дали да не изчакам другата седмица когато ми е прегледа или да и се обадя на док,пък да не стане по-зле положението newsm78
васиту спокойно мила,нали сега нищо не те боли(корема напр)всичко е наред не се притеснявай сигурна съм.аз ако ви кажа как успивам краско в момента сигурно ще ме убиете #2gunfire  но няма как иначе да заспи,много се мъчим....изобщо не се пазя а трябва Embarassed
за потдутите лимфни възли незнам,но такива потдутини ми се появиха при първата бременност и даже след като родих,доста ме боляха и аз се стреснах за най-лошото(разбира се).оказа се че имах запушена потна жлеза и с едно мехлемче се оправих(беше съобразено с бременността и после с кърменето)

ох аз напоследък нямам време да се меря,но май за сега съм 5,6 кг което незнам дали е добре или зле защото аз се плаша най-вече накрая,тогава (поне аз)се качва най-много....дано този път да не е така и движението покрай краско да е за добре

оставям ви мамчета,лека и мека ви желая и успех на вси1ки за прегледите

ааааа и не на последно място,страхотна темичка ,овациите са за мадленка разбира се,благодаря ти Hug  да я пълним само с хубави новини  bouquet

# 129
Мили майчета  Знам че сме силни и можем да се помолим за скъпата ни  Галка  Praynig
Днес са били на генетична консултация, а утре  ще правят ултразвук  и амниоцентеза .Лекарите са казали,че всичко е възможно  Peace
Нека се обединим в молитвите си и тази прекрасна майка да бъде щастлива!Вярвам в нашата позитивна мисъл и енергия!Галче,ние сме с теб    newsm17 newsm17 newsm17

# 130
Галче,  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig Praynig

# 131
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Присъединявам се, newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17Галче желая ти да чуеш добрата новина.

# 132
Галче,молим се за вас! Praynig Praynig Praynig

# 133
Добро утро,

Галче, стискам палци мила, ще се моляза вас, дано всичко се нареди по най-добрия начин !

newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 134
  • varna
Галче,стискам палци!!!
Имам силното усещане,че всичко ще е наред!

Общи условия

Активация на акаунт