Отговори
# 525
керал, стискам ти палци за утре Hug

Дано и Тара утре да пише с добри новини Praynig

# 526
keral при мен това течение бистрото се оказа гъбички.Почти всички мой бременни приятелки са го имали.Аз съм убедена че не са води но все пак звънни на док.

# 527
  • Варна
Мира, най-вероятно е от вагиналните таблетки. Аз също съм ползвала такива, от които се получава бистро течение. Не мога да го обясня добре, но изтичането на околоплодни води се усеща добре и определено се усеща като нещо повече от течение, дори и да не с движиш, а просто да седиш или да лежиш. Успокой се! Hug
Дано не притесним другите момичета с тези наши обсъждания на темата..
Преди малко от балкона ни се виждаше прекрасна дъга над морето. Simple Smile Иначе пак е студеничко във Варна Sad Искам пролет!  Crossing Arms

# 528
Керал и от мен палчета Peace Peace PeaceСпокойно ще видиш ,че всичко ще е ок!
Мира ,Q-T e права .Околоплодните води нямат нищо общо с теченията.Те са по странни като консистенция и розов оттенък,а при реактив стават зелени . Аз имам течение когато стана от леглото както казва ВасиТу ,но засега всичко е в норми.

# 529
  • София
Q-T, diana_val4eva благодаря  Hug, сега съм по спокойна! Надявам се наисти никоя мама да не сме обезспокоили излишно!

Keral и аз съм сигурна, че всичко ще е наред!  Стискам палци fingerscrossed fingerscrossed

Благородно завиждам за гледката дъга над морето! Тук в София е слънчево и май е топличко (днес не съм излизала), но си нямаме моренце!

Галче много хубави снимки на едно прекрасно семейство! Честит празник! Пожелава ви безкрайно щастие и любов!

# 530
Мира, добре,че не си излизала има много гаден вятър.Духа ужасно.Е нямаме море, имаме планина Laughing Grinning

# 531
Здравейте от мен!
Ние днес цял ден не сме се спряли.Преди обяд с малката в Мола-обиколи всички коли,влакчета,кончета и въобще каквото има,гонихме се по коридорите .После с татко и отидохме на кино и сега се опитвам да  ви изчета.
Галче ,честита годишнина!  bouquet/на патерици/.Страхотни снимки.
Keral и аз стискам палци и дано  не се окаже нещо сериозно.Относно течението и аз имам от време на време ,но не ме притеснява.И предната бременност бях така през цялото време.
Tara дано всичко е минало добре при теб!
Мадленка страхотен кулинар си. smile3501

# 532
Да се разпиша и аз, въпреки че от вчера се опитвам да ви изчета.

Бени, потресох се от случилото се. Не знам какво да кажа, само се Моля този кошмар да свърши и Господ да те дари с детенце. Прегръщам те.

Аз съм с адски болки в гърлото. Така не ме е боляло никога май. Едва преглъщам, а като кихна, сълзи ми потичат от болка. Не ми минава вече трети ден и утре съм на лекар.  Sad

Иначе и аз вече усещам бебка, от седмица даже. На ФМ като бях лекарката доста ме понатиска по корема, после се наложи да пътуваме 4ч с кола и започнах да я усещам. Страхотно е! И при нас няма определен период на активност, усещам я в различни часове на деня. Като стана и през нощта до 00, пак се размърдва  Grinning
Поздрави майчета, дано вятъра да утихне и да се насладим на хубавото време.

# 533
Забравих да ви кажа, че от три дни и аз съм с вагинални таблетки - флуомизин, и воднистото течение е по-силно, но не мислех че има някаква връзка. Преди също съм използвала такива таблетки и не съм имала подобни течения. Благодаря ви много момичета, че ви има, просто от предните неуспехи сега се вглеждам във всичко Sad

# 534
Здравейте и от нас Simple Smile Аз съм бременна със второто си дете и термина ми е на 02.09.2011  с големи усилия ви изчетох Simple Smile и реших да ви поздрава и да ви пожелая само приятни мигове и хубави новини по време на бременоста Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 19:09 от titolina

# 535
keral що не каза бе ами от него е .Аз също си го слагах и бая водичка ми изтичаше все едно съм се напишкала.

# 536
Ехо, мами, как сте  Party

Аз само влизам да се пофръцкам, че преди два три часа докато си зяпах телевизия, усетих силен шут и като си погалих корема, последва втори и видях как се помести бебчето  Heart Eyes Сега обаче се е кротнал, но задължително пак ще го дебна Laughing

Галче, честита ви годишнина. Мисля, че пожелания за щастие и дълголетие на семейството ви ще са актуални въпреки малкото ми закъснение и ще ме извиниш Hug

Ей, ама сега с тия околоплодни води нова муха ми вкарахте в главата Mr. Green Досега се притеснявах за кръвното и да не родя преждевременно, сега ще се притеснявам и да не ми изтекат водите предварително  Laughing

# 537
Кокетка Naughty стига с тия мухи Mr. Green На никой нищо няма да му изтича , да вдига кръвно и да ражда по рано.Ние всички сме за септември!!! Август не ни подхожда Mr. Green

# 538
Здравейте момичета и от мен. Hug
Бенито наистина съжалявам миличка просто незнам какво да кажа,то в такъв момент думите са излишни.Но е толкова несправедливо това което се случва Cry Cry Кураж мила и дано успеете и скоро гушкате своята прекрасна рожничка Praynig Praynig Praynig
Галче радвам се да те видя отново тук. HugСтискам палци всичко да е наред и дано това е просто един ужасен кошмар Praynig Прекрасни снимки,а малката ви принцеса е просто невероятна и страшно много прилича на теб.Стискам палци Praynig
За килограмите съм +2,5 но като гледам какъв апетит ме споходи от няколко дни изглежда тепърва ще започна качването им,но не ме притеснява това, важното е всичко да е наред с бебчетата  ни,а килограмите мисля че нямат особено значение Naughty
Бебчо  вече го усещам и то много много често,едни ритници ми раздава,шаварика непрекъснато,усещането е прекрасно дори ми става смешно когато вечер започне и половин час не спира да потупва отвътре JoyНеописуемо е. Heart EyesНа мамите които още не са го усетили да не се притесняват изглежда си е индивидуално за всеки,но пожелавам мн скоро всички да усетят това прекрасно "потупване" Grinning
Голям ферман пак изписах,нямам мн време да пиша но започна ли.........няма спиране ooooh!
Утре сме на преглед ще ни гледат на 4D и  се надяваме че този път ще разберем -сини гащички ли ще имаме,панделки ли ще връзваме Thinking
Успех на всички желая и само добри новини при следващото ми посещение във форума Praynig Hug Hug

# 539
  • София
Привет и от мен,

да ви призная обикновено, когато съм възмутена от определени теми и постове, които разисквате гледам да не взимам отношение, защото наистина ще насмотам някоя от вас и ще ми се обидите. Прави ми впечатление момичета, че 80 % от вас не си правят труда да прочетат и ред медицинска литература, не знам сигурно защото сте младички, други мисли са ви в главата, имате различни емоции. Няма лошо да споделяте, но това със страничния ефект от този медикамент го пише дори в листовката като възможен страничен ефект.
Кокетка, стига мила се шашка.......моля те, слушай собствения си организъм , купи си хубава книга за бъдещи майки и се ограничавай да присвояваш симптоматиките на споделените във форума.
Не знам мамита, ма трябва да се стягате....бъдете мъжки момичета!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт