) ...а ние ще трябва и допълнително да слагаме и за ротавирус и хемофилус инфлуенца и може би и за хепатит а ....кофтейшън ситуация.....
) днес бебо си получи и американския паспорт и акт за раждане и вече официално си има две родини
Не знам как да ви почерпя , но вие си се чувствайте прегърнати!!
Вярвам , че съвсем скоро ще се пребори с гадната болест и ще си е вкъщи! 

). Дори се хванах и сготвих - планът беше да стане бързо още сутринта ама за какъв дявол ми трябваше да варя боб - тамън 6 часа отне. Та чак сега ви изчитам...
. Не се наемам да давам съвети, защото само ти си познаваш детето и можеш да прецениш кое е най-добро и за двама ви. Иначе аз отдавна дохранвам - бебето е по-спокойно и знам, че като мрънка не е от глад. И противно на очакванията на всички около мен, не се отказва да суче от гърда. Но може би си е до бебе. Дали има откъде да си намериш кантарче, за да разбереш колко изсуква? Аз взех от познати кухненска везна (до 20 кг, но и за по-малко да е пак става) - върши същата работа като бебешката с малко повече изобретателност. Така се ориентирах и колко добавка й е нужна.
Два пъти за няма и 5мин. затвори очите и това е. 

(от опит казвам). и аз се опитвах да увелича часовете между храненията --- обачеееееееее ... реве та се къса малкия ... и просто спрях опитите си ... 

Биха ни двете ваксини, държа се доста геройски, даже на хепатитната май рева повече. После вкъщи беше много неспокоен, рева доста, но не знам дали е от ваксината или бяха редовните колики. Няма температура или подуване. Сега заспа, но още е неспокоен.
Герой!! Сигурно е плачкал повече на Синфлорикса,доколкото разбрах бил доста болезнен!
Препоръчани теми