Отговори
# 525
Здравейте от нас с бобчето,
днес си направихме бебешко парти с приятели, тяхната беба се роди на нашта сватба на 10 ноември. Та днес тя празнува 5 месеца, а ние 2 месеца  Heart Eyesэ Имаше две торти, много мляко  Mr. Green бебешки смях, рев, изобщо беше весело  Heart Eyes

Пролетно почистване
направихме вече, свеки докато беше в къщи, за жалост тя го прави  Joy Много се чудих  вчера, къде ми е цетката  Joy

Подариха ни панталонче Бенетон-ееее уви не ни става в гъзето  Crossing Arms Умирам от яд...

Да се оплачем обаче...клати си ръчичката и крачето ....от два, три дни. Но не е да получава гърчове, по-скоро, като последствие от тях. И мъжО ги видя, не ми вярваше до вчера. Утре ще звъним до София, пък да видим. Дано се бъркаме, нали вече е доста по-активен в движенията, но пък дугото краче не се клати
Мими страхотен маникюр   bouquet

Целувки на всички от нас, отивам на разходка с кокера и лягам за малко.

# 526
Лори, дано са напразни опасенията ти Praynig Hug. nikito pk ne e pisala skoro.. newsm78 Някой  ако може да ми даде паролата за албумчето, че нещо  не мога да вляза.. Sad Благодаря предварително  bouquet

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 22:01 от Galiki

# 527
здравейте и от нас
за бубатане я забелвах по съвет на педи обаче като ви четох от вчера пробваме по малко Embarassed
за боятабоядисвах се докато си кърмех
за ваксините[/bмай и аз мисля че по нататък си е по страшно за сега тати ни даржи здраво докато я бием ама после......
за храненетоот месец вече не давам ядене в 5 чде последно в 11 и после в 8 но докато свикне че няма ядене мама и тати бяха дежурни с чай и биба 2седмици но успяхме bowuuсега спинкаме всички и съм много доволна
за интеграциятахахаха как звучи ми през деня гледам да си е в леглото само в краен случай при мен на дивана или в шезлонга Grinning през ноща никога не сме го взимали и нямам намерение че после незнам Naughty

а тази лекарка дето е казала за циганите сигурно е като нашата #2gunfire

# 528
запис  Mr. Green
Шегувам се. Попрочетох оттук-оттам, но не можах всичко. Ние този уикенд ходихме на разходка до Семково. Пепи много добре се държа по време на пътуването, а и там въобще не ми е създавал грижи  Heart Eyes Е, все пак и свеки беше с нас, иначе как щях да плувам в басейна с баткото или пък да отида на масаж  Flutter Чувствам се добре....
Пепи, вечер като заспи и го слагам в кошарата. Но като се събуди за хранене след 4-5 часа, го вземам при нас на спалнята и не го връщам в неговото легло.
Бубката се опитваме да я забелим, но е по-слепнала от на батко му.
Все повече  и повече гука, а като ми се усмихва, толкова широко, че почти и звук изкарва и много си върти главата, към звуци и гласове или към предмети  Heart Eyes За хващане още му е рано  Grinning
Миналата седмица се боядисах, даже амонячна беше. Не съм забелезаля да се отрази по някакъ начин  Peace

# 529
Нашето пишле да ви кажа ми се струва почти вече забелено - хем сега в болницата десет дена не съм го пипала - явно си е до дете - моят никога не е ревал като съм го забелвала, хем съвсем лекичко го правех, сега много лесно си се показва вече отдолу  Wink

Напапкахме се и лягаме да спим, таткото слезе в барчето да догледа мача и ще простре като се качи, от нас лека и спокойна на всички мами и бебоци  Hug

# 530
Здравейте,
Ние също гукаме много и се смеем много Heart Eyes От четири дни няма колики (да не чуе дявола Praynig )
Много се заглежда и говори на играчките, маха много силно с крака и ръце и издава много звуци, включително и много пронизващо пищене с усмивка накрая Mr. Green През нощта няма проблеми със спането почва да пъшка като е гладен и да се върти, даже не си отваря очите, яде за 5-10 мин. и го връщам в креватчето. И аз като happy-mamma го взимам само сутрин, за да си доспя. През деня спи в хола на дивана, много рядко в креватчето. Общо взето не плаче, само като му се спи става кисел и мрънка. Снощи се беше събудил в 5:00 сутринта (беше ял в 4:00) и като започна да се смее и гука в креватчето, а на мен ми се спи и две не виждам и го оставих горкото дете да си "приказва" само. Чак мъчно ми стана-какви усмивки раздаваше Heart Eyes и няма кой да му обърне внимание. После си заспа сам по някое време Simple Smile
На мен ми се струва, че е рано за забелване. Ще изчакам, както ми каза уролога до 6-ия месец и ще отидем при него, все пак е специалист човека и му имам доверие.
Лори, надявам се всичко да е наред Praynig Hug

Лека нощ на всички!

# 531
  wavey Ето ме и мен с днешния отчет  Peace
Изглежда доста сериозно простинах вчера и днес гърлобол... ужасна хрема... главата ми тежи... изобщо ужассссс  #Cussing out а дреб си иска своето и едвам сме се приспали  #Crazy ще прибегна до бабините илачи от първа страница  Hug
Лори  Hug мила стискаме всички палци това да отшуми бързо и да се окаже нещо напълно безобидно  Hug
Моника със сигурност всички вкупом ти завидяхме на "дисциплината" в къщи   bouquet при мен нещата вече са напълно извън контрола ми и се примирих с факта, че си отглеждам глезанчо  Shocked
Малкото Мими се оказа голям "борец"  Hug Поздравления за изпитите и целувки на Монката  Hug
Мим страхотен маникюр  Party Искам и аз  Weary
За пишлето  newsm78 ще чакам моя мъж да се върне от път за да се изкаже компетентно, че аз уж се опитвам да направя нещо, но май не ми се получава  #Crazy
За захранването  Thinking в момента се опитвам да изчета повече инфо по въпроса, но за сега твърдо оставаме само на кърма ... иначе клоня към картофа или тиквата като първи, но като че ли  повече се оглеждам за някой кухненски робот  smile3508 трябва да убедя мъжо, че това ще ми е изключително необходимо при захранването, а той като чуе че е за беб изобщо няма и да се замисли... а пък аз скришом му се точа от много време  smile3508
Евридика  Hug твоя пост все едно аз съм го писала...
Хойде цунки от нас и лека нощ   love001

# 532
Не знайно защо ме гони безсъние! TiredДа почерпя нощната смяна,аз хапнах-не се стърпях! Embarassed

Лори,много сте пораснали!Дано се окаже фалшива тревога  Praynig!
Мим,искам и аз!Страхотен е! Peace

# 533
забравих да пиша за леглото   Rolling Eyes  ами то Бобчето ми спи заедно с мен на дивана-Неразгънат. Той от  вътре гушнал мама, а мама се стряска на всеки пловин час  ooooh! Вече не иска да спи и в кошчето, но още го излъгвам де, но до кога  Tired Все ме е страх да не го задуша-днес например милото ми каза, че той се гушнал в мен, ама нослето му се затиснало и започнал да сумти, като диша. Аз обаче съм помислила на сън, че мрънка и съм тръгнала да го погаля по главичка, обаче съм заспала с ръка върху главата му и той още повече засумтял  Embarassed Абе изобщо сме.....
Социализация   Thinking ами той вече си е пълноправен член на семейството, дори кокера му се радва и на него, като се прибираме  Joy
За крачето и  ръчичката надявам се толкова силно. Иначе си се развива толкова добре и ни познава и ни се смее и гука и се заглежда в играчките има си и любима-Бамби-така я гледа в захлас. Защо така, незнам-аз все се притеснявам, че от София ни казаха, че ако получи гърч отново ще го вземат в болницата за изследвания.  Cry А там не вземат мамите, само бебоците-пък моето бобче не може без мен, дори спим заедно....

пак дълго стана -извинете   bouquet
Толкова сте сладки с това Запис  Mr. Green
Стани взимам шоколад  Embarassed то за това съм на това положение...
лека нощ и прегръдки на всички бебчовци от нас

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 00:09 от loryn

# 534
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРОО  Grinning
  ДОБРЕ ДЕ ПИША КАФЕ И ТОВА МИ ИЗЛЕЗЕ   Joy Joy Joy Е   как да ги върна  Blush - ще си сипя и от трите  Heart Eyes  Joy

ЛОРИ  Praynig ДА Е ФАЛИВА ТРЕВОГА  Praynig
По темите
спане- в нейната си кошара  Heart Eyes аз съм инат  Joy
хранене- понякога не яде нощем, но понякога си прави по-рано интервала и се пада да има нощно хранене
аки-  Whistling до скоро беше голям зор /да не чува дявола  Praynig сега от както сме на смесено- HA+AR акаме всеки ден
Смеем се, но мн мн не гукаме  Sad , заглежда си играчките, но още не иска да ги хване, абе имаме мома с характер  bowuu
БРАВО НА МИМИ!!! НАШАТА ГОРДОСТ  Hug ВЪПРЕКИ ТРУДНОСТИТЕ СЕ СПРАВИ  newsm68 
ние обаче още не се кефим мн мн на люлката  Rolling Eyes  страх ли я е? или не е удобна  Rolling Eyes нз, подложила съм и на дупето до не е свита и да й е меко...  Rolling Eyes
мерси за маникюра   bouquet но имам още да се уча  bowuu  желаещите- да заповядат- черпя  Heart Eyes
стига за сега, че стана мн дълго  Blush

# 535
Добро утро!Палачинки за закуска...

Честити 2-ри месечинки на малките сладури на Пчеличката,Хей-я и Бобето!Да са здрави и усмихнати!  bouquet

# 536
честито на всички месечинки  bouquet

как да си сложа снимка отстрани всички опити са без успех hahaha

# 537
  • Полски Тръмбеш

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА  БОБО, ВЕСЕЛИНА И ЯВОР. ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ СЛАДУРЧЕТА

# 538
Стани, с тия закуски не знам как ще слабеем  Laughing , но да не решиш, че съм ти отказала?! Нееееееееее  Naughty  Mr. Green
Мим, ма завий ги малко тези! Ще настинат момчетата  Laughing Маникюра е чудесен!
Ние си легнахме късно, ядохме в 3, после се изакахме и ядохме в 6, то си стана време да вдигаме баткото за градина и айдеееее пия кафе, ям шоколад и люлям шезлонг ... Иначе предните три вечери беше много примерно бебе! Ляга към 8-8.30, евентуално будене в 4 за една бърза манджа и пак сън до 9, а даже едната нощ заспа в 8 и се събуди в 7 за закуска ухилен до ушите! Инциденти някакви  Crazy
Днес времето изглежда мрачно, влажно и студено  Thinking Дали няма да се оправи достатъчно за една разходчица?

# 539
Добро утро и от мен момичета кокичета!
Благодаря Ви за съветите за акането! Масажче на коремчето му правя най-редовно и крачетата му ги сгъвам към коремчето, но файда никаква. Вода вчера пи много. От вчера съм яко на зелена салата, сини сливи и сок от круши. Аз вече ходих до тоалетната, но мъник ми не:(( Иначе и при нас самото аки не е като запек, както е и при Евилчето и понеже бях запомнила, че Светлето беше казала, че го приемат за нормално до 1 сед. и аз го чаках милия 1 сед. да си свърши работата, но той не ще и прибегнах до термометъра (пак да кажа, че на него тази процедура не му е неприятна, иначе ако ревеше не бих се усмелила да го мъча. Но на нас още в родилното единия ден не беше акал и акушерката вечерта го изака така и ми покаха хем как става, та затова съм толкова смела. Детето се облекчава и се успокоява след като го изходим). Свекито ми даде едно сиропче за запек, изписано от джипито на милото - Лактулоза МИП, но утре сме уж за ваксината при нашето педи и ще я питам за него и дали мога да го давам на малчо (не ми се иска да го тъпча с разни лекарства, сиропчета, чайчета и т.н, ама ако се налага Sad. Някоя мама чувала ли го е и дали го е ползвала???
За смеха и гукането - ние вече много се смеем, дори на глас и много пее детето. Говори си нещо негово си:) Много забавен става. Играчките вече ги заглежда, но още не посяга към тях.
За режима да чукам на дърво, но почти сме го направили - вечер последно ядене в 22:00 - 23:00 и заспиване до към 24:30 и после се буди в 7:00 - 8:00 за ядене, а тези дни след като се нахраним в 7-8:)) и заспи към 9:00 после чак към 11:00-12:00 пак се буди за ядене, та аз добре се наспивам:) От 2 дена яденетата станаха 5. Но иначе са си 6. Кърма имам много и той сам се отказва, пък и си расте, така че не мисля, че е гладен и затова не ака.
За социализирането - спи си в кошарката, само когато много започнат коликите да го мъчат го взимам върху мен да легне (върху шкембака ми и той по корем) и така спим общо взето следобед към 17:00-18:00 часа. Така се успива в тази поза, че си пропуска ядене, а на мама да не ви казвам колко и е удобно:))
И моето много дълго стана, затова спирам. Лек и усмихнат ден на всички!

Честити месечинки и на днешните бебоци!
Мими браво за изпитите!
Мим страхотен маникюр!
Лори, дано не е това за което се притеснявате! И Симето си клати едната ръчичка отвреме навреме - като си стисне пъката в юмрук и си го клати.

Общи условия

Активация на акаунт