Отговори
# 90
Лори, много сте хубави на аватара, а това да ти се скарам, че извеждаш детето в студ от 22 градуса е напълно в стила ми! И да го обличаш, ама да не го претоплиш!  Hug
Задържам да правя аптамил на течен шоколад, ама го имам в плановете.

Купувам Памперс - 58 броя от немския Кауфланд за 9 евро. Доволна съм, сега сме на 2, но другия пакет ще е 3.

За режим и акане не смея да пиша нищо, че като се похваля - почват мъките.
Давах едни хомеопатични срещу коликите и детето май подивя от тях, сега минавам само на Флатулекс.

Дано Ванката на Амидалка е по-добре вече, че много време ги държат.

# 91
Не знам защо спрях да получавам известие за нов отговор по предната тема  и така успях да пропусна тази.
Бърз запис, а после ще чета.

# 92
Само се записвам. Имам въпроси, но ако успея ще питам по-късно Simple Smile

# 93
честити втори месечинки !  bouquet
по темата: ние сме на памперс 2- ка и тежим около 5,500кг /близка детска сестра ми каза че до 6,200кг  мога да ползвам памперс 2-ка /и трябвало да го стягам хубаво и мен ме притесняваше зачервяването но нямало страшно - неги боли и не им  пречи , дори по стегнато а коремчето им е по-добре за коликите. З а сега всичко е наред с него не пропуска и бебо си е добре.
Хранен и режим - все още се храни на 3--3,5 часа като нащем ядем в 22,00 чи после в 4,30ч
марулке ще ни скъсаш от смях - аз даже съблудих беба да ти се смея Hug
за мъжо нашата е сложна: Разведена съм с 12 год. батко/който живее при бившия/ от 3 год. живеем без брак с таткото и ни се роди -прекрасната Михаела- а се познаваме от 10 год. бяхме близки колеги до преди 3 год. /Изживя приятелски заедно с мен последните 2 год брак/
Завършила съм икономически техникум в гр Шумен- икономика и свищов - пенсии - и съответно като повечето хора не работя по специалноста си от 10 год. съм в добрата стара армия Blush
спешен въпрос свършихме 2-ро шишенце биогая да продължаваме ли ? вие давате ли още от тях?

# 94
  • У дома... някъде
Запис в новата тема,а като заспинка бебо ще ви изчета. Wink

# 95
Привет от нас! Само наминавам да се запиша и се връщам да чета. Тези дни бяхме предимно навън и не съм ви следила...
За анкетата гласувах за Пуфис, макар че преди тях бяхме на Либеро и някакви неизвести. Доволна съм от Пуфис Peace

# 96
Лоли,имате ли още гъбички?Ние уж от 2-3 дни нямаме.Гледам дори насила да давам вода за изплакване и има ефект.

# 97
Привет и от нас сладурани Hug
Честито на патерица на Гатофилия, да си жива и здрава и много щастлива мама и най-обичаната съпруга Heart Eyes   bouquet
Много стиснати плачета за Иванчо на Амидала fingerscrossed fingerscrossed Praynig
Бързичко да оздравява детенце и да се прибират с мама скоро Hug
Ние също се обзаведохме със сополки и ми е Confused, добре че ги хванахме наврме нещата и  за сега са под контрол Praynig
Взхме си една много хубава помпа за носле Маример за 10 лв.  с която можеш да изсмукваш сополите постредсвтом едно маркуче и става много лесно, капваме Физиологичен разтвор със сребърна вода и даваме 3х2 капки витамин С, и разтварям и Осцилоскокцинум!

Ние бяхме пак малко  по прегледи в София и за това не писах,за сега всичко с изследванията й е наред, дори не се изолира бактерия в урината й Praynig
Отлагат ни цветната снимка за още няколко месеца!

Мисля че Янчето питаше дали има други дечица които ядът по-малко,ами и ние сме в отбора ooooh!
Повече от 80-90 мл изключително рядко изяжда, така се бях шашнала, че бузите й поспаднаха, признаци на апетиттт нцццц, луда станах направо, а и памперсите и не са много напишкани,а ака само по веднъж на ден Cry
Окончателно отказа Латана Био и отнво се наложи да сменим млакото и сега сме на Фризолак, а преди това пробвахме с Розов Хип-био ooooh!
В болницата ги подлудих с това хранене, но как не като за 1 седмица не беше качила нито грам Cry
Сега овладяваме накак си положението, вече е 4800 Heart Eyes и 54 см, абе за 2 месеца е удвоила теглото си Heart Eyes и най важното ака всеки ден ,пак по веднъж но стабилно  Mr. Green
Янчето а колко кг се родихте вие, че мисля беше споменала че е била малка newsm78
Лории много се радвам че Боби е добре, дано и за напред да е все така Praynig Hug
По другите теми друг път!
Отивам да я храня
И да се жалвам малко почти ми спря кърматааа, какво да направя за да имам поне още няколко месеца, вече се отчайвам какво ли не пробвах Sad
Целувам ви милички Heart Eyes   bouquet

# 98
Привет и от мен, аз докато ви изчета и трябва по много теми да се изкажа

За памперсите гласувах за Памперс премиум кер, макар че миналия ден взех малка опаковка Пуфис и от тях останах доволна, вече сме на 3 номер. Сега съм си поръчала турски памперс премиум кер на 17,50 лв от Свиленград (или Харманли) иначе щях на минавам на Пуфис че Памперса скъпичък ми идваше.

За образованието - завършила съм Техникум по Икономика гр. Пазарджик, спец Стопански мениджмънт, като впоследствие се оказа че ще има и 13 клас за специалността, та аз си останах с Икономист от 12 клас  Blush . След това завърших Аграрен университет в Пловдив, спец. Хидромелиорации, но не съм работила по специалността. Преди да изляза в майчинство работих в Общината в Първомай, където бях касиер-домакин на Пазари и тържища  Embarassed
С мъжа ми се запознахме в първият ден от студентския ми живот през 2003 г. , като след 10 дни бяхме гаджета. Имали сме караници и противоречия, но след като завърших университета се пренесох при него и през 2009 на рожденния ми ден той ми предложи брак (на колене) пред гостите. Беше сложил пръстена върху тортата  newsm51 и никог аняма да забравя този ден. Миналата година сключихме брак през май и още същият месец забременях. Сега сме щастливи (не винаги ! ) родители на малката Радосветка!

Стиснати палчета за Ванката и Амидалка, дано с коро да са си вкъщи  Hug

Ние днес сме на ортопед, и аз се направих на чукната и минах през педиатърката да и кажа, че взе и ми даде направление, иначе 40 лв щях да изгоря за прегледа. Междувременно ни погледна пак лицето, което след ония гадни пъпки сега пък се люпи и бели, чак ранички стават. Отново ни изписа някакво кремче и каза че изглеждало като дерматит, ама нищо повече. Питах я за пентаксима че нали на 12 сме на ваксина, каза че има наличен да не се притесняваме.

Сега чакам мъжа да си поспи малко и започвам подготовка за лекаря че сме за 18.30, ама и час път имаме до Пловдив и хранене по пътя и така  ooooh!

# 99
много се радваме за малката Борянка  Hug
Как е възможно толкова мъничко бебе да изяжда по 170мл  Rolling Eyes....поне ядем вече 5 пъти

Деска-за ортопеда-ако не сте водили още Габи-ние ще го водим при д-р Дърмонов, за който ти казах, но се е преместил в св. Лука, срещу ветеринарната клиника ВитаВери, сигурна  съм, че я знаеш  Mr. Green Приема понеделник и четвъртък от три часа, взима 30лв.-не важат направления.  Mr. Green Давам и телефон 0887420294. Ние решихме  още малко да изчакаме. Ако имаш по-добро предложение, казвай  Hug Hug Hug

# 100
# 101
Привет от нас!

Днес май не ни е ден! Елиза се тръшка цяла сутрин, после спа много и после пак се тръшка. Уж яде, ама се оглежда и върти. Силно ми мирише на скок в растежа, но да видим как ще сме довечера.

Да кажа първо, че се радвам да чуя Надеждата, при това с хубави новини за Борянка! Hug
Радвам се да чуя и другите мами, които не бяха писали отдавна!!! Hug Hug

А за Лина /макар и на патерици/ - Честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш най-добра мама и най-любима жена!

Уф, забравих месечинковците... Да са живи и здрави и днешните! Много да се усмихват, малко да плачкат!!! Grinning Heart Eyes

Палчета за Миленка и Ванката!!! Praynig Praynig
Ние тъкмо заформим някакъв режим  Crazyи най-много два-три дни да удържим фронта.  SickПосле пак се връщаме към хаотично хранене. Е, долу-горе на 2,5- 3 часа. Четири часа само през ноща. Мечтая си вече за хранене на 4 часа. Ами то докато се обърна и пак станало време за смяна на памперс, хранене и т.н. Днес за първи път не ака на всяко преобуване, а до сега само веднъж - направо не мога да повярвам! Crazy

Вчера за първи път сложих Елиза на активна гимнастика - първо се дърпаше, че много е свикнала в любимия шезлонг, но после започна да гледа и да бута едно слонче-дрънкалка. Но още не иска да хваща. А пък лежането по корем е много омразно - едва се застоява минута-две. Абе бебешки и работи.
Хайде, целувки от нас и до скоро!   Hug

# 102
Малеее нямате изчитане,заболяха ме очите,но пък ми беше много интересно.
Габчо спи от сутринта и можах да ви насмогна.
Мим и на моя му текат едни лиги от време на време все едно зъби ще му никнат,а на два пъти се дави докато спеше,направо ми изкара ангелите,защото неможеше и да изреве и сега съм на четири дори и когато спи.
И ние имаме като напукана земя на едната вежда и доки ни изписа адвантан крем,но за сега няма особен ефект,мажа го и със спирт,определено помага,но не напълно.
Ползваме пуфиса и съм мнага доволна,за разлика от памперс.
По темите-завърших електроника,специалност промишлена,родителите не ми дадоха да запиша да следвам в друг град (да не ме откраднат)и аз на инат се записах в  семейния университет,приеха ме от раз и така вече 7 -ма година не ми дават изпитите да се дипломирам Joy
Не съжалявам за нищо до сега и най- вече за избора ми на половинка,за което пак бяха против(сега вече не).
Въпреки всичко аз много си ги обичам и знам ,че са го правили за мое добро.
Не съм се отказала да следвам,чакам малкия мечо да порасне поне малко и така.
Лори,ние мислим да ходим при доцент Васев(педито ни го препоръча)пак на частно,приема и със направление,но за този месец си е изчерпал лимита,работи до битовия комбинат някъде,но още не сме решили и ние кога ще го водим. Hug
 Praynig за Ванката

# 103
  • Mostly in my mind
Лоли,имате ли още гъбички?Ние уж от 2-3 дни нямаме.Гледам дори насила да давам вода за изплакване и има ефект.
Стани и аз давам от няколко дни вода и сякаш и при нас има ефект  Grinning има още лекичко на места, но не е както беше преди. давам си й Фингостатина 2-3 пъти на ден.

# 104
Да ви почерпя, макар и така за втората ни месечинка:)Simple Smile  party023

Общи условия

Активация на акаунт