Отговори
# 105
мамчета които храните с ам имам въпрос по колко хапвате понеже ние сме с фризовом  и досега съм много доволна не е повръщал но днеска 2ри път ми връща с оригането и после пак а снощи ми изкара акъла повърна толкова много преди да е ял  smile3511много беше и нещо като стомашен сок и малко мляко как го описах та се чудя дали не му давам много 150мл общо количество ма си го яде с голяк апетит  Shocked

# 106
Ухаа днес си имаме цели 8 втори месечинки.
Честито на всички бебчета Simple Smile

Силно стиснати палчета за Ванката на Амидалка и от мен.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Надеждата, браво за хубавите новини покрай Борянка, много се радвам. Simple Smile

Памперсите гласувах с Памперс Премиум Кеър, аз лично съм си много доволна. На 3-ка сме сега, ама скъпички ми идват 24 лв. 60 бр. в пакет  Crossing Arms
Иначе като бяхме на 1-ца и 2-ка пробвах и Пуфис и Хъджис, не ми допаднаха и като взех белия Памперс ми харесаха, затова се установих на тях.

Очичките, казват, че се прояснявали като спрем да кърмим, ама не знам за бебетата на АМ. Обаче въпреки, че се кърмим на малката очите са толкова сини, че не ми се вярва да станат кафяви да речем, най-много да изсветлеят, защото сега са тъмно сини.

Коричките- Краси няма, но да не би момичета да говорите за т.нар. крусти? Има крем на Мустела, а също така вариант е цялото бебе след баня да се намаже хубаво с олио (дори и главата с косата) и да се вчеше с четчица и така да се смъкнат крустичките и така на всяка баня.

Лиги  - имаме си в изобилие, дори балончета прави с това плюнчене. Малки са още за зъбки, четох, че сега започвали да работят по-добре слюнчените жлези и затова така.

# 107
Powergirl, випуск 2001 съм Simple Smile
- за храненето и акането - ние си се кърмим на 3 часа през деня, а през ноща, когато тя иска. Повечето пъти прави пауза от 4-5-6 часа. Ака 2-3 на ден, но изпражненията и се сменят - понякога са по-течни, понякога по-гъсти, мисля че е нормално.
- за брака - имам си предложение и пръстен от върха на Айфеловата кула в Париж, но...аз не искам да се женя. Затова засега отложих поне докато Ема не стане голяма, за да помни сватбата Simple Smile
- памперси - Пуфис 2 - много съм доволна.
Бенджи, добре че каза за плюнченето, че се притеснявах малко защо така се пени понякога. Но друго искам да питам - вашите бебчета повръщат ли или по скоро да пускат едно като слюнка. Няма мляко в него, не е лига (по-течно е), ами си е точно като повръщане - излиза изведнъж, ама все едно на слюнка или на стомашен сок (прозрачно)? Не знам дали го обясних добре..
И да не забравя да честитя празника на всики - кой рожденник, кой месечинка  Hug

# 108
Юлето, твоят мъж е избил рибата с това ултра супер класическо предложението! Да вземеш да му пристанеш!
А за повръщането- и ние май имаме подобно, но по- често си е чисто мляко.

Познах за скока в растежа, или пък са яки колики, ама мноооого сме кисели днес..

# 109

Познах за скока в растежа, или пък са яки колики, ама мноооого сме кисели днес..
Хепи твоята принцеса е само с 1 ден по-голяма от моята, та може и наистина да е скок в растежа, понеже от вчера и ние сме киселяци.
Обаче както казваш може и силни колики да са?  Thinking
Позволих си от онзи ден да разредя даването на Колийф и намалих дозата и резултата вчера беше ужасен рев.  newsm78

# 110
аз спрях хомеопатичните срещу колики - детето подивя - маха с ръце, крака, беснее

и Светли плюе - мляко, лиги, когато какво има - отдавам го на това, че е много лаком

за скок в растежа не знам, но и моето юначе нещо не е на кеф тия дни, само го дундуркам

ама съм отвеяна:

Честити месечинки!

Честит рожден ден на Лина!

Наде, радвам се, че сте добре!
И Светли не нададе нищо 1 седмица, докато се мъчех да го кърмя, но после овладях положението с АМ. Навакса си много бързо детето.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 19:45 от Тодорка Боева

# 111
Забравих да честитя на бебоците месечинките,да са живи и здрави и много да папкат.Честито и на рожденичките на патерици,много късмет и любов.
,нашите корички са само на едната вежда и не се белят,определено не са крусти.Няма да ни се размине дерматолога.
Да ви се похваля Габи днес е ангелче направо,въобще не е ревал-пу пу. Blush
Свекървещицата идва вчера да го види(от изписването не го беше виждала),държа го точно 5 минути през които той леко премрънкваше и го връчи на мъжото,като заяви,че тука се иска яка ръка(тя е към 90 кг).От там седна да хапне и да си гледа тв,през което време той вече ревеше здраво,а тя все едно си беше сложила тапи за уши. #2gunfire
Лори 637185 е телефона на регистратурата ако решиш там да го водите.Къде ходихте на нефролог и защо,,каката я водихме при Костадинова,но не съм много доволна,а скоро пак трябва да ходим профилактично.

# 112
Записче и от мен!

# 113
  • Русе/Germany
Честити два месеца на бебетата на Veronica85, Sofie, Fantasy_Girl, zina_, validob, juli-ana, Galiki, monika89 ма вие наистина много днес Wink Да са ви живи и здрави и много послушни Hug
Ние днес излизахме и се прибирахме 3 пъти  Heart Eyes Голямо мъкнене на тази количка но нищо, важното е че дреб спа в количката Wink
Утре сме на консултация и ще ни боцкат. Sad много ми е гадно и не знам как ще го гледам да го мъчат.
Отивам на среща с помпата Mr. Green

# 114
  • Полски Тръмбеш
ДОБЪР ВЕЧЕР  Simple Smile
Надежда  Hug  мн се зарадвах като видях,че си писала и най-вече че сте добре  Hug
Честити месечинки на всички бебоци
 Praynig Praynig Praynig Ванката да оздравява по-бързо  Praynig Praynig Praynig
изморено ми е- утре ще пиша  Tired 
Обичаме ви и лека и спокойна нощ от нас  Hug

# 115
Минавам да ви прегърна за лека вечер и лягаме  Naughty този път не пропускам. Малкото спи от 8 часа и днес не мисля да го чакам  Mr. Green
Деси на нефролог за мен  Peace, краката си ми седят все така отекли още от секциото.
Така и не можах да мина днес. Поне ми записаха час за утре, след, като се пробвах аз, после мъжО и накрая свеки успя  Party Та да видим...

Много съм нещастна  Sad Cry Sad четох разни лоши неща отново за такива бебенца и за гърчове, като нашите. Как почват отново, като се спре фенобарбитала  Cry От априлските мамчета и бебчета също имат такова бебче с абсолютно като нашата случка ама абсолютно. Дори скоро мамата питаше за фенобарбитал, че в тяхната болница  нямало  ooooh! пък нали е спрян от производство  ooooh! и така стана ми пак ужасно тъжно за малкото бобче и се сетих за гърчовете и как нищо не можехме да  направим....и пак ревнах

лека  Hug

# 116
Здравейте! Малко късничко, ама да се включа и аз!
Честити месечинки, утре и ние ще вземем втората  Simple Smile
Лори, мила, не се притеснявай! Нали всичко е наред и изследванията са хубави, не се притеснявай излишно! И аз цял ден съм вкисната, че мъжа ми от няколко дни е на легло и се съмняват за дискова херния... и като чета за  рисковете операциите лошо ми става #Crazy Добре е човек да е информиран, ама това нашето ровене и четене може да ни  психяса! Така че, само положителни мисли  Hug .
За памперсите  ние сме на Либеро 3 и то доста отдавна, сега осъзнавам като ви чета, че явно сме подранили да минаваме на тройка  newsm78 . Памперс белия също е хубав, но нещо ми се стори много спарващ  newsm78. Пуфис -а ми миришеше на химикали може да съм оцелила такава партида, защото приятелките ми са доволни и не са имали същия проблем!
Хайде лека от мен, че стана дълго! Hug

# 117
  • Русе/Germany
Лори Hug сигурна съм че всичко ще се подреди мила, заслужавате го hug
Отивам да хапна и лягам.
Лекинка от нас и сладки сънища и спящи бебета Hug

# 118
Добър вечер и от нас,
успях да ви изчета,за което съм много доволна,макар че пак забравих поне половината от това,което мислех да пиша,но ... за което се сетя ще дразна някой ред,докато Крис си спинка сладко,че не се знае до кога ще е  Mr. Green
Честити месечинки на всичките ни празнуващи,сладки бебоци!
Мнооого стиснати палчета и от нас за Миленка и малкия Иванчо! Сигурна съм,че много скоро ще се включи мамата с добри новини! Praynig Hug
Пчеличката, Надеждата Hug много се радвам че при вас всичко е наред! Никакви лоши новини повече,да си се радвате на слънчицата и те на вас! Hug Heart Eyes
Лори, миличка недей да си създаваш излишно напрежение и стрес!Ти си толкова положителен и силен човек,сега какви си ги мислиш.... я дай по-ведро!При вас случаят не е същият,като тези които четеш.Изледванията на Боби са добри и всичко с него е наред вече!Успокой се и се грижи за него с усмивка,нали знаеш,че те усещат нашите настоения и особено много ако сме напрегнати,изнервени,или притеснени! Hug
По въпроса на Бобчо- аз мажа след баня Крис първо с олио,после и с лосион за Бюбхен (от серията first baby) и съм много доволна,кожичката му е много мекичка и за разлика от кърпичките на ДМ не се е изривал от Бюбхен.

За памперсите- Благодаря на Валерия81 за споделените положителни отзиви от памперсите на ДМ Baby love Hug - не ми се вярваше,но наистина са страхотни! Памперс пропускаха много при нас,докато от тези няма нито един пропуснал!
За слинг не мога да споделя,но кенгуро си взехме такова:
https://www.amazon.de/Tomy-1761-Freestyle-Premier-Babytragesitz/ … 53437&sr=1-13
Не сме го използвали много,но определено е удобно Peace
А днес си получихме и играчката за над легло и този бебефон:
http://www.amazon.de/Audioline-Baby-Care-5-Babyphone/dp/B000W7YE … 953577&sr=1-1
и много му се радвам Laughing
Колики- определено при нас намаляха и аз започнах само сутрин да му давам от Саб симплекс-а,че уж бил безобиден,ама като не го боли сега защо да го тъпча излишно...
За друго не се сещам Blush
Лека и безколична нощ на всички мами и бебоци и до скоро милички! Hug

# 119
Добро утро

И лек ден.После може да пишем повече че днес имаме бая задачки за вършене,а сме и на ваксина,дано да мине леко

Общи условия

Активация на акаунт