Отговори
# 120
  • Полски Тръмбеш
 ДОБРО УТРО  Simple Smile веднъж и аз да сложа първа кафе  Grinning

а компанията с пециален поздрав за БУЛКА МАРУЛКА  Heart Eyes сори, че не можах да го снимам като говори по телефона с теб  , но GSM-а му бил на ремонт и ще ти пишел във Фейса  Joy Joy Joy
ЛОРИ  Hug   недей мила се тревожи напразно - Боби е добре  и няма да имате повече проблеми  Hug  информацията колкото е полезна, толкова е и вредна и аз преди мес. себях претиснила за ЙО като прочетох, че децата родени с белодробна недостатъчност сред вр пак се проявявала  Shocked и питах док. и той ме успокои, че имало ред симптоми....и др. ... и че сме добре и да не му търся "кусури" на детето Така че мила, да им с радваме и обичкаме без да се тревожим излишно  Hug
еее Драйвър ме изпревари докато пишех  Laughing

# 121
  • Русе/Germany
Вземам си от кафенцата Simple Smile
Да ви кажа тези деца усещат като ги похвалим и става всичко наопаки. Моя се похвалил че от 2 дни е по-спокоен и май от претопляне е плачкал и е бил неспокоен и цяла нощ не се е кротнал. Аз се похвалих че имаме към 6 хранения без да се мъча да махам хранене и през ноща е сукал 3 пъти Tired Е ужас е направо. От предната вечер ме държи недоспиването и кога ще дойде събота че да си посля Whistling 
Вчера купих на Бобчи млякото на Бюбхен е няма такова яко нещо, намазах го и кожичката му стана хипер мекичка Heart Eyes
Вчера разпънахме и кошарата и сега и в хола дреб си има легло и мама ще може да се опъва да дивана докато спинка детето а не да го местя в спалнята Party
Хайде отивам пак на среща с помпата и после да доктор да видим колко е голямо момчето на мама Wink

# 122
Драйвърче палчета за Вас за ваксината! И ние днес сме на консултация и ако е оздравпл и ваксина. После ще докладваме. Дано да му понесе, че мъжо пак приятали си е поканил. #Cussing outМного е зле, все още не му идва на акъла да се съобразява с бебо #2gunfire

# 123
Добро утро, за който е спал. Аз не съм от тях  Laughing Благодаря за кафетата!
Мим!  Благодаря!  Heart Eyes  Hug newsm20 мина ми недоспиването! Сега ще вися цял ден да го чакам и да си чатим във ФБ да обяснява къде си е скъсал дънките
Лори, хиляди прегръдки! Както са казали момичетата изследванията на Бобчето са добри и няма причина да се психираш  Hug Ако имаше нещо щеше да се види поне на едно изследване, на един ехограф, абе все някъде щеше да има някакво НО, а не всичко да ви е идеално и подобрено. Дано да се успокоиш  Hug  Hug  Hug
Снежи, аз съм много доволна от Бюбхен  Heart Eyes , а пък как миришееееее

# 124
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро ние тъкмо се нахранихме и заспахме (опа, не се знае още, гледам че се размърда нещо) Тъкмо се настаних в леглото с лаптопа.
Мони пак се изпишка докато му сменях памперса (е такава струя не бях виждала Mr. Green) Преди 15 мин го сложих в леглото и сега пак се наака...
Да ви се похваля че вчера бяхме на първата си разходка. Не беше планувано но след 2 часа рев (заспива и се събужда, беше мн неспокоен) решихме да го изведем на въздух малко и уж до завоя, после до магазина за цигари (милото, не аз Peace) и накрая до баба ми на гости отидохме. Тя има мн хубава зелена градинка и пихме кафенце там, после с Мони се хранихме и така 2-3 часа на вън  Crazy Такова послушно дете съм имала  Mr. Green на връщане даже не спа, а си гледкаше от количката Heart Eyes А с милото се "карахме" кой да бута количката  Joy
Ох събужда се, май пак ще излизаме  Whistling
Обичам вии Hug (но нямам  време да чета сега, СОРИИИ)
Честити месечинки днес!!

Ох само аз ли не пия кафе?  newsm78 По някое 3в1 си позволявам от време на време и мъжо и за това ми се кара  #Cussing out Ама много се притеснява милия, нали си е по различен нашия мъник  Rolling Eyes

# 125
Минавам само да се запиша.
...от работа нямам време да ви чета напоследък.

# 126

И аз така май от топло не е можел да спи мъника.Вчера по леко го облякох и нямаше хър-мър.Момичета при нас времето е много кофти и май с колата ще се движим днес

# 127
  • София
Запис  Heart Eyes Hug

# 128
Добро утро банда....
Айде и аз да сложа веднъж масата и ... компания...

и компанията - още едно "лощо момче"...

# 129
Добро утро..Реших,че ще имам възможност да се разпиша,ама дреб ме остави само да ви попречета малко... Mr. Green Сега пак набързо,че вече се кокорим,чакам всеки момент и глас да пуснем...
Лори, Hug най-добре спри да се ровиш и четеш...Сигурна съм,че се притесняваш излишно,нали изследванията са наред...
Честито на месечинковците... bouquet
За памперсите- в момента сме на Молфикс 2,ама следващият пакет ще е 3-ка Памперс.Май затова ни пропускат...и в тази връзка Лоли,нищо им няма на турските,даже аз съм по-доволна от тях,а и са по-евтини.. Peace
Мими,и аз не пия кафе- а този път така ми се пие... ooooh!

# 130
Добро утро! Ние сме будни от 7:30, каката ни и тя стана към 8:00. Какво им става на тия моите деца, уж не са ранобудни по принцип (пък майка им изобщо  Embarassed Laughing)... Дребният явно ще си доспива сега, ама в ръцете ми  Crazy.

Ох само аз ли не пия кафе?  newsm78 По някое 3в1 си позволявам от време на време и мъжо и за това ми се кара  #Cussing out Ама много се притеснява милия, нали си е по различен нашия мъник  Rolling Eyes
И аз не пия. След като родих, почнах да пия мляко с нес сутрин, ама това малкото таласъмче хич не спеше и много нервен ставаше. Та спрях и кафето, и шоколада и сега е много по-добре - имаме си нощно хранене, но иначе си спи плътно нощем през останалото време, а и денем взе да дремва начесто, макар и винаги да е за кратко. И определено е много по-спокоен. От други храни не съм се отказала, но кафе и шоколад - чак след като спра да кърмя.

# 131
Аз пък кафе не пия по принцип Simple Smile
Хепи-мама, то моето наистина като във филм беше. Най-смешното, че опашката за кулата беше дълга километър сигурно и аз му казвам да дойдем утре, а той вече 3 ден крие тая кутийка от мен и му писнало и "Не, ще чакаме!", аз: "Да бе да, ще дойдем друг път!" И се чудя защо толкова настоява, той мрази опашките и изобщо не ми хрумна какво е намислил  Laughing Сладурчето ми то...
Ема продължава с тънките прозрачни струйки повръщане, само сменяме дрехи и не знам от какво е  Cry
Друго да питам, напоследък само въпроси в моята глава, за четвъртък съм приготвила списък за педито, тя като го види и ще ме изгони:
- препоръчайте лекарство с/у хемороиди, което да може да се прием и по време на кърмене! Ужасно е просто, срам не срам, попитах ви...

# 132
  • София
Добро утро мамчета,

може да е коментирано обаче съм пропуснала и за това да питам. Купих Стеримар да почиствам нослето на бебока, тука обаче майките покрай мен казват че не трябва да го ползвам че много силна била струята, да съм купела ампула с физиологичен разтвор. Има ли някоя от вас да използва Стеримар и как се чувства бебето след това?

# 133
Рени, нищо им няма на бебетата. Ползвала съм го много с баткото - просто не натисках до край. Силната струя прочиства дет се вика в дълбочина, докато капките ФР само отпред разкисват. При нас поне не действаше. Или ако те е страх със Стеримара, остави го за по натам, и си купи спрей Низита. Той не е под налягане, ами е като обикновени капки за нос. Струята е доста по-слаба от Стеримара. Ние сме с него и съм супер доволна. Пръскам почти всеки ден по 2 пъти в ноздра.

# 134
  • София
Благодаря ти Мария, така ме изплашиха тези мои дружки че не смея да го използвам ще потърся и това което ти препоръчваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт