Отговори
# 135
Привет мами!
За памперсите-ние сме на Молфикс 3.Отначало бяхме на Памперс,след това на Пуфис,Еви бейби,но тези са най-добри според мен.
За мазането-аз мажа с бебешко олио,но се чудя дали да взема лосион като свърши.
Кафе не пия,мнооого рядко ми се допива.Но аз съм така отпреди още.
За пъпките-Стефи също има по цялото лице(без носа),ушичките,по гърдите,раменете.Доки каза,че било себореен дерматит и до 3 месец при по-белите ,със светли коси и очи бебета се получавало.Сега мажа с Линола Фет и има ефект.
Стискам палци за Иванчо на Миленка Praynig .И никой вече да не се разболява!!!
Вие какъв витамин Д давате?Една приятелка ми даде белгийски-D-cure и вчера с доки смятахме по колко капки трябва да се дават.Каза,че към 10,но ще потърся друга приятелка да ми преведе от немски на листовката,та да видим.Ако някоя от вас дава такива ще съм благодарна да сподели!
На Стефи пак започна да й хрипти нослето,но все едно назад има сополки и някой път се дави и се изкашля,а отвън й е чисто.Пръскам Тетрисал.Много рядко махам засъхнала коричка.Как да разбера дали е нормално или се разболява?

# 136
JJuleto, Проктогливенол ползвах преди месец, помогна ми много. Пише в листовката , че може да се ползва от кърмачки, но да не се превишават препоръчваните дози  Peace
Rumila, по аптеките вече има чист вит. Д3,  от български вносител, може от него да вземете, давам по 10 капки, по изчисленията на педи.
Относно темата - завършила съм СУ, специалност химия, но така и не намерих реализация , за голямо мое съжаление Sad Работя от много години като технически сътрудник на юристи в държавна институция.
С моя благоверен се намерихме на купон в Студентски град през далечната 95г. Тойсе настани до мен, на единствения сух стол (др. бяха заляти с водка) ... През цялото време си приказвахме и танцувахме. После ме изпрати и след една седмица дойде да ме покани на среща и така се почна, та досега  Wink.

# 137
Запис на 10 стр. Предната тема я изпуснах, но се надявам тази да наваксам. Прегръдки от нас! Hug

# 138
Здравейте,
Мерси за кафенцето и компанията Mr. Green
Patelina, от къде взехте Д3, че в нашите аптеки няма. До сега бяхме на деавит, но нали му е 1 месец срока на годност и сега трябва да взимаме пак.
Някой беше казал, че пуфиса миришат на химия, аз точно заради това ги смених.
Лори, стига си чела в интернет, това определено може да те побърка. От личен опит го казвам. Когато ми откриха миома, се разрових в интернет и направо лошо ми стана, пък ето сега нищо ми няма Mr. Green После за повръщането на Лорис-същата работа, само лоши работи прочетох, а той просто си е от повръщащите бебета и трябва да пера повечко Mr. Green Всичко с Боби ще бъде наред, сигурна съм Hug
Shine On You Crazy Diamond айде добре дошла Hug

# 139
  • София
Привет и от нас с малката. Тя си кротува от сутринта, но я чакам да се развихри следобяд. Подозирам, че капките Биогая не й успокояват напълно коликите. Вече не ака в зелено, но пък сега червата й къркорят. Та се чудя - мога ли да давам освен Биогая и Еспумизан? Някой от вас да е комбинирал лекарства против колики? Не заедно на един прием, но в един и същи ден...

Лори, не чети  Peace. И аз се бях разровила за бебета, родени с асфиксия и го отчитам като грешка. Щом са добре децата и изследванията са добри няма причина да се вкарваме във филми. И без това достатъчно се уморяваме, а едно раждане и грижата за малко бебе са сериозен стресор сами по себе си.

Имам и още едно питане. Вие планирате ли да ходите някъде по Великден? Не за час-два, а за ден-два. Установих, че свеки си прави планове да й гостуваме за празниците. А тя е извън София, къщата, в която ни настаняват е доволно студена, аз ще трябва да помъкна какво ли не (дори не ми се мисли колко дълъг ще е списъкът). Да не говорим, че няколко дни преди това ще слагат на бебето двете ваксини, а там дори лекар и аптека няма, ако недай си боже потрябва. Почти със сигурност ще откажа (а тя също почти със сигурност ще се обиди), ама се чудя само аз ли съм твърде предпазлива като става дума за малкото човече.

# 140
  • област Варна
Ние ще сме при родителите ми и се чудя дали да тръгваме от събота и да преспим там или да идем само за неделя  newsm78.

# 141
Евридика, в аптеката на 25 ДКЦ в Младост  го има със сигурност. ТИхери ми казваше и за аптека на бул България, но не стигнахме до там  Peace

Ние ще ходим  на Цветница до свекитата, на Великден до нашите за по 2 дни, но ако купим преносима кошара иначе не. Малко е сложно откъм багаж, но какво да се прави  Tired
В тая връзка препоръчайте, моля, сгъваема кошара  Praynig

Ох, отивам да приспивам за пореден път, аман, днес само се приспиваме  ooooh!

# 142
Ема продължава с тънките прозрачни струйки повръщане, само сменяме дрехи и не знам от какво е  Cry
Друго да питам, напоследък само въпроси в моята глава, за четвъртък съм приготвила списък за педито, тя като го види и ще ме изгони:
- препоръчайте лекарство с/у хемороиди, което да може да се прием и по време на кърмене! Ужасно е просто, срам не срам, попитах ви...

Юле и Йоан връща тънки струйки вода,понякога с малко пресечено мляко в тях. Мисля, че диването не си гълта лигите,защото много често се дави в тях. Писна ми, ако не се задави с мляко, то с лиги  ooooh!
 Иначе и аз ходих при педито със списък ...
За "неудобния" въпрос - пробвах това нещо : http://apteka.framar.bg/30000107/%D0%BF%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%B5% … C-30-%D0%B3%D1%80
На мен не ми понесе добре - задника ми направо "разцъфна" от него  Embarassed

Ще пиша и по другите теми, но само звяра да позволи ... Tired

# 143
  • софия
Ето ни и нас Simple Smile

Добре сме...

Нещо последните 2 дни ми е нервно...

Лори, наистина не чети... навличаш си негативни емоции само. ВСИЧКО С БОБЧЕ ЩЕ Е НАРЕД! ЗНАМ ГО!!!

# 144
  • София
Здравейте Simple Smile

Ние за Великден мислиме да ходиме при баба ми. Имаме преносимо легло, даже смятаме там да празнуваме рождения ден на Тими. Живи и здрави, де има време до тогава.
Да ви попитам - като е слънчево и сте навън с бебето давате ли му Вит Д? Аз не, а дали е правилно? Принципно отскоро започнах да му го давам и редовно забравям  Embarassed, но си мисля, че като стоят на слънце по повечко часове на ден може да не давам Д-то...
И друго - прегледа при ортопед задължителен ли е или е пожелателен? В петък сме на консултация и смятам да врънкам личната, а тя не е много дашна на направления.
Reny31, и аз пръсках Стеримар, може би наистина струята е силничка и трябва да не натискаш до края, но според мен това е много по-добро от ФР

# 145
  • софия
Здравейте Simple Smile
прегледа при ортопед задължителен ли е или е пожелателен? В петък сме на консултация и смятам да врънкам личната, а тя не е много дашна на направления.

То направлението не е за безплатен преглед, а просто, че те изпаща лекуващия лекар... прегледа си се плаща, поне така мисля, и преди съм го плащала и сега като се наканя да отида ще го платя

# 146
ИСкам съвет от мамите хранещи с АМ. За мое съжаление май ще трябва да сменим Лактаната. Ми хич не го засища. Едвам го удържам да яде през 4 часа, а понякога давам и през 3. Нощно време е същата работа - рев, глад, ужас. Нямам наблюдение в/у други млека освен Аптамил АР и Комфорт (АР от баткото). Сега като се върна назад, си спомням, че малко след като минахме на ЛАктана с баткото (някъде май трети месец) беше същата история с постоянния глад. Изяждаше по 180мл. и слвед 2 часа  ревеше та се късаше. Тогава след консултация с педито почнахме пюрета. Обаче сега сме дребни още. Мисл я от 4 мес. да захранвам. Та чудя се между 3 млека - Аптамил, ХИП розовия и Милумил. Моля някоя мама ако ги ползва да сподели как са с режима и засища ли....  bouquet  bouquet  bouquet

# 147
Здравейте Simple Smile
прегледа при ортопед задължителен ли е или е пожелателен? В петък сме на консултация и смятам да врънкам личната, а тя не е много дашна на направления.

То направлението не е за безплатен преглед, а просто, че те изпаща лекуващия лекар... прегледа си се плаща, поне така мисля, и преди съм го плащала и сега като се наканя да отида ще го платя
Направлението е точно за безплатен преглед, иначе за какво ни е. Моята лекарка също нищо не ми е споменала за ортопед, утре ще я питам. Утре ще ни бият и двете ваксини и направо от сега съм се стегнала Sad
Patelina мерси, утре ще отидем да го вземем от младост Hug

# 148
Момичета кокичета Разбихте ме с темповете си на писане...е изчетах що годе всичко
Автобиография - учила съм в обикн гимназия,стидентка във Варна по публ.администрация,след това и магистър по ПА,ама ми беше малко и записах и Право  Crazy....специализирах Морско право..работя като юрист в банка сега...с мъжа ми бяхме колеги в Университета...и след като се запознахме на същи ден ми предложи брак с пръстен(златен който още пазя)...този човек е наистина любовта на живота ми...обожавам го  Heart Eyes Hug...оженихме се 5г след като си бяхме гадженца Simple Smile...а година след сватбата се появи нашия първи син Heart Eyes...5 години след батко се роди и Матей..сладура. Обичам си ги всичките мъже... Hug
Памперси минах през всички видове на Памперс...е открих не пропускащия мисля...актив бейби 3ка
КОлики нямаме
СПинкаме добре

Днес бяхме на ДК наддал е 1500 за месец и е вече 6500 60 см Laughing...шиши
Очичките-баткото е със сини,но малкия май няма да е...по-тъмни са от сега..
Хемороиди нямах този път да се чуди човек newsm78
На ортопед не сме ходили
Кафе-не пия...само капучино ванилия едно на ден
смъкнах малко да се похваля и почнах да се понасям в тялото си,дано да продължавам в същия дух bowuu Правя коремни и тичам у дома,мисля да включа и изкачване на стъпала

Обичам ви и съжелявам че не мога да се вкл по всяка тема всеки ден нооооооо се ла ви... Crazy

пп: Защо пиете Био Гая-това е пробиотик нали???

# 149
maria_mаз съм ползвала Аптамил с баткото. Засищаше си го, но той и не беше ящен. Милумил до колкото знам е за злояди деца и е по-сладък от останалите. За Хип нищо не мога да кажа, а за Лактана ми се струва, че и ние сме като вас. Почти не го засища! Като ядеше Нутрилон хапваше по 120, рядко 150. Сега под 150-160 не се съгласява. Фризовом също не го засищаше, което е странно понеже е доста по гъст и тежък.
anilevI  Hug
Ние се разходихме хубаво, прибрахме се, наядохме се и напълнихме памперса за радост на мама, че от онзи ден нямаше попълнение. Излязохме пак да си поиграе баткото, но времето се е развалило  #2gunfire един студ и още по-студен вятър.

Общи условия

Активация на акаунт