Отговори
# 75
Аз пък купувам само от турския памперс примата актив бебе,3-ка,74 бр. за 22 лв,даже и за 20 лв има някой път и съм доволна

# 76
Вчера някой беше питал от кога може да се ползва лосион след къпане?!-Аз ползвам от близо месец лосион.Някак кожата на беба ми е по-мека с него.Олиото честно казано го свърших и реших,че твърдо продължавам с лосион. Peace

Лоли,за храненето под час-какво да кажа,през деня гледам да е на 4 часа,но има доста случаи,когато яде и на 3.През ноща е на огромен интервал (яде към 20.30 и после чак към 03.00 часа).

Честит рожден ден на патерица на Лина   bouquet.Бъди много щастлива и обичана!

Честита 2-ра месечинка на всички днес!Да са здравички и много да радват мама и тати! babydust7

# 77
Здравейте,

Лори, колко броя са тия памперси? Ние взимахме от 2-та 94 бр. за 25лв от Кауфланд. Сега сме на тройка и взехме 112 бр. за 36 лв.

96 броя за 31 и нещо, пък 82 бяха 27лв  Thinking

колкото до Хъджис и аз гледах в един магазин, че пише на турски, пък и Еспинозка, като каза как се омазват се отказах. А съм сигурна, че четох, че са най-хубавите памперси, явно наистина си има и други  newsm78 Взех техни кърпички и на тях пише на турски, а беб реве, като луд-оставих ги за мен да си бърша ръцете. Отново взех мокри кърпички на Памперс-оранжеви, а вчера взех Сини на Памперс
вече сме боди 62 см  Party ееее голямко ни е, но е 62  Party

# 78
То нашето ако не е течно, нито е често, така че страх от омазване нямам  Laughing Още не съм ги почнала турския Хъджис, но после ще дам отзив!
Да ви черпя една любима песен: http://www.youtube.com/watch?v=MY4YJxn-9Og Марк Антъни. И той любим, ма много дребен, че и хилав напоследък беееее. Тя кака Дженифър му изпи сока на човека  Mr. Green

# 79
И аз да честитя на Лина на патерица, да е много здрава и щастлива майка и съпруга!   bouquet
Честити месечинки на всички бебоци, да са много засмяни и послушни!
Евридика, благодаря за съвета Hug. Благодаря и на другите майчета, които се отзоваха!
Лори голяма си терца Hug  И Симето снощи заспа в 23:00, като яде в 22:00 и се събуди в 8:00 тази сутрин. Чудо нечувано, но аз си поспах де, само в 6:00 се събудих и очаквах, че и той така ще направи, но не познах.

Лекинка на всички, тук пече слънчице, та може днес да се разходим!

# 80
Хъджиса не са лоши,но лепенките не се разтягат,на тях няма ластик,ластика е отзат на кръста,а на мен ми харесва на ушичките да е разтегливо

# 81
последен пост ....за сега извинете, но да се похвалим.
Вчера моето дете вече голям смях пада от него. Гледа ме и се смее, ама така, че чак си бръчка носа  baby_neutral Аз се смея на него, а той на мен и така сигурно час-голям смях падна. Вече и само си говори  Flutter-някакви си негови "изрази" от множество съгласни. От вчера видя и играчката Бамби и протяга ръчички да и избоде окото, а и много ритка с краката. Голямо движение, чак си събува ританките  hahaha А мечето Яребичка, на нас ни е любимо-първата играчка, която забеляза...много я харесва определено Hug
Булче Марулче чакаме отзиви и от вас за Хъджиса. ДА сигурно не са лоши, незнам, но след молфикса дето Боби се обрина...чакам първо отзиви. Скоро пак се смях за твоя сметка-сетих се за 5те лева в рейса  Blush Joy Joy Joy  Hug прегръщаме Ви
цунки
ммм

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 11:51 от loryn

# 82
За олиото и лосиона, аз досега не съм ползвала олио. От самото раждане го мажа с лосион на Бюбхен и съм много доволна, кожата му е много хубава Heart Eyes Лично за мен олиото е само за масажи и то преди баня-това си е мое мнение  Peace

# 83
  • област Варна
Честито на вчерашните рожденички на патерици!   bouquet
Честито и на месечинковците от вчера и днес!
Фентъзи мини поне да почерпиш  Grinning
За анкетата отметнах Либеро 3-ка, но много скъпи май идват. Ние си акаме по 3-4 пъти на ден и някой път си довършваме работата в процеса на смяна на памперса и отиват по 6-8 на ден.
А Хъджиса ми пропускаха около крачетата, защото не попиват хубаво течното от акото, докато при Либеро тоя проблем го няма.
Вчера за пръв път ходихме с бебо на гости и се държахме много добре. Ама тея шапки въобще не ги харесваме. Да се стопля времето и да няма нужда от тях, че голям рев.
По темата за брака - не ми е предложил още. Чакаме да порасне шаферката  Laughing

# 84
Добро утро,
Ние сме на обикновенни памперс 3ка, но и на нас много ни се отбелязват по крачетата Sad
А по другите теми : Завършила съм Софийска Математическа Гимназия и след това Химия и Информатика в СУ, но имам 1 невзет изпит и съответно още съм без диплома от там.
С ММ се запознахме преди 6 години в една столична дискотека. Преживяхме доста раздели и събирания докато разберемм че неможем един без друг, а след това си направихме Боянчо и се оженихме Simple Smile
LittleEvil aз съм майката дето снове аз парка на Младост 2 ако имаш желание пиши ми на лични да се разберем да се разхождаме заедно Simple Smile
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3723351 вижте какво прочетох днес и ми се стори много интересно

# 85
Няма изчитане просто...един уикенд ви остави човек и край! Егати скитните сме с това дете, добре че таткото ни уйдисва. Вече я кърмя навсякъде, хич не ми пука. И забелязах, че хората са доста добре настроени, всички ни се радват! Сега на мама най-доброто дете спинка сладко, тая нощ пак направи рекордна пауза - от 22.00 до 05.00 часа и съм супер наспана!
По темите от старата тема, новата ще чета днес по-късно:
- мъх - Ема има по ушите, раменете и кръста. Не виждам изгледи да изчезне скоро Simple Smile
- фризьор и козметик - бях в петък на козметик (коло- маска). Някак успявам да се измъкна, пък и мъжа ми знае колко е важно това за мен (а и за него) и досега не съм се оставяла космясала. Фризьорът предстои тези дни, надявам се. В петък даже се метнах по магазините и си купих това онова.
- килограми и упражнения след раждане секцио - моята докторка след прегледа на 40-я ден, ми каза, че вече съм пълноценен човек и мога да правя всичко - секс, упражнения, танци - каквото си искам. Съответно вече втора седмица правя по 60 коремни преси на ден + още 4 упражения за корем и паласки и 2 за дупе и крака. Правя си ги сутрин преди закуска, отнемат ми точно 20 мин. А си мисля че мъкненето на 16 кг. количка по стълбите и баирите по нашта планина Витоша е много по голямо натоварване от няколко коремни преси!
- учене, работа, мъж - завършила съм СМГ, после Туризъм бакалавър и после МИО магистър. Поработих в туристическа агенция, но заплащането в този бранш е смешно. И вече от 6 години работя в ИТ компания като "Специалист продажби Големи корпоративни клиенти и държавни институции". Много съм доволна, екипът ни е страхотен, макар че точно преди да си тръгна нещо се завъртяха някакви интриги и обстановката много се напече (аз нямам нищо общо с това). Сега очаквам, че като се върна, нещата ще са много различни и за съжаление в лоша посока. Но не ми се мисли, ако трябва ще си търся нова работа  Cry С мъжа ми ни запозна мое бивше гадже. Празнувахме един Великден заедно. 2 години по-късно се видяхме в Брилянтин и двамата знаехме, че се познаваме, но не помнихме откъде. В последствие в разговора се сетихме. Той си беше подпийнал доста и ми се видя много досаден. Е благодарание на тази досада, изразяваща се в обаждане по телефона всеки ден в продължение на седмица, успя да ме убеди да излезем. И още след първата среща, знаехме и двамата, че сме ТЯ и ТОЙ Simple Smile Заживяхме почти веднага заедно и така вече 3,5 години.
Момичета помагайте, че имам голям проблем с гърдите. Огромни са! Онзи ден си търсих сутиен за кърмене и след пробване на 12 такива, ми стана само едни, който струва 100 лв.  #Crazy
Разбира се, никога няма да дам толкова пари! Проблемът ми е, че аз съм с обиколка 75, а размер F. Продавачката откачи от смях с мен и каза, че такива цици върху такова слабо тяло е виждала само по телевизията! От старите, които са 75С не ми става нищо вече и някакъв ужас като трябва да излизам. Вкъщи ходя с едни китайски за по 5 лв.  Cry

Заглавието е супер  Hug

# 86
Лори, аз ги бях забравила тези 5 лв  Embarassed ама да ви дам пресен материал. Явно числото 5 ми е кармично  Laughing Споменах няколко пъти, че съм на инжекции. Към инжекциите обаче има и лекарства. Коктеилът от всичко действа много ммммм "друсащо". Не че съм с отвеян поглед и влача като приказвам, че и такъв случай имах с един Габаневрал, ами акъла ми хич, ама разбирайте ХИЧ го няма. Не помня. Та отишла съм до магазина и съм купила салам за филийки за закуска. И така 5 пъти  Mr. Green в разстояние на 2 дни. На 5тия салам като отворих хладилника и видях останалите 4 вътре много се стреснах и ми отне време да се сетя от къде са и защо са  Rolling Eyes  За 6 не съм ходила! Дояждаме си третия още. Joy  hahaha Едните комшии разбраха и сега половината вход ме бъзика  Blush
JJuleto моята приятелка е точно като теб в размера без да кърми  Laughing Като кърмеше си купуваше едни спортни потници за бюста от този сорт http://www.sportsdirect.com/title-bra-top-ladies-349007 . Сутиени и шият по поръчка обикновено. Готов да и стане не е намирала, а за по 100-150 лв и тя не купува. Ако искаш огледай се и пробвай. Тя беше доволна, пък и само това и ставаше.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 11:47 от Булка Марулка

# 87
JJuleto и аз съм завършила СМГ ти кой випуск си?

# 88
  • София
И ние минахме на тройка памперс, млко са голмки но стават.
Да ви с оплача - по предписание на лекари бебо е на режим на хранене н 2 часа и половина през деня, защото е на смесено - да стимулира по-често гърдите и като приключим едното хранене почва другото. Сега хапва по 80 мл АМ и не знам калко кърма так че се осланям да редовното акане и пишкане за да знам, че му е достатъчно. Суче по поискване - сигурно по 20 пъти на ден .....
Тази нощ се буди 2 пъти за ядене и съм малко недоспала ...

# 89
  • Mostly in my mind

Лоли,за храненето под час-какво да кажа,през деня гледам да е на 4 часа,но има доста случаи,когато яде и на 3.През ноща е на огромен интервал (яде към 20.30 и после чак към 03.00 часа).

и ние сме долу-горе така. от няколко дни през деня се храним на около 4 часа, а снощи яде в 22 часа, заспа в 23:30  Tired и се събуди тази сутрин в 6  Grinning ама то вечер с вечер не си прилича при нас честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт