Отговори
# 570
Добър деееен!
Една почерпка от нас по случай втората месечинка!

Честито и на другите бебоци!  Heart Eyes

Аз ще бягам, че мъжагата е разстроен и реве!

Лори, аз съм се уговорила където трябва, вече да нямате проблеми с Малчо!  Hug  Wink

# 571
JJuleto, оставям я да суче на гърда докато пусне сама, после я надигам, понякога се оригва, по-често не и след това предлагам и другата гърда, понякога засмуква и нея, понякога не, в повечето случаи яде и от двете и пак така си я изчаквам сама да пусне.Не ми е връщала, ама аз май и нямам толкова много кърма, защото ако не е сукала от гърда цедя и изцеждам около 50-60 мл, рядко 70мл.
Наддава си добре с по килце, килце и сто на месец, пък да не говорим за сантиметрите  Crazy
На следващото кърмене започвам от гърдата от която е яла последно.

Честити месечинки на всички месечинковци днес.   bouquet  bouquet  bouquet

За обличането- боди с дълъг ръкав, чорапки, цял памучен гащиризон, якенце, шапка и тънка пеленка + одеалце.

Лори, дано да е фалшива тревога  Praynig Praynig Praynig

И ние се смеем и гукаме, то по скоро не е точно А-Гу, ами нещо от рода на Акхкхкх, също и другите съгласни. Много си обича и най-любима и е музикалната кравичка, която купих още като бях бременна и я пусках на корема, така влюбено я гледа. В шезлонга издържа макс 10-15 мин, на повивалника пак по толкова, през останалото време през деня е по ръцете на домашните, който си е у дома  Joy Ей това ако не е социализация.

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 13:10 от Бенджолина

# 572
Честито на празнуващите днес newsm38  bouquet навън сме  с тънко яке и одеяло,понякога слагам и панталон ,а в къщи сме с боди с дълъг ръкав,ританки и елече,температура на стаята мин 23 градуса,аз съм мн зиморничева ,завиваме се с одеалце от детските ми години и сме завити от кръста надолу,то иначе пада едно итне и нервничене,трябва да сме по гръб и ръцете нагоре:party:За еднократната подадохме документи в края на миналия месец,засега няма нищо Rolling Eyesиначе болничните са ми винаги редовни Peaceза носене и дондуркане,пеене и влачене из цялата стая много често когато сме будни-това си остана от бабите и се опитвам да го намалям ,ама ми е трудно  Twisted EvilЛОРИ-- Hug Praynig Hug

# 573
Яребичка Hug
Най накрая и аз да си сложа аватарче,благодарение на теб

# 574
  • Mostly in my mind
Абе да ви попитам някой получи ли си еднократната помощ вече? И кога подадохте документите за нея?
ти кога подаде документи?
ние ги подадохме на 1-2 март и казаха , че до месец ще ги преведат, но още нищо няма.

да ви питам за косичките. взеха ли да падат? аз от няколко дни забелязвам на пелената, върху която спи, значително количество косми

# 575
Драйвърче, много се радвам, че помогнах, че аз 3 дена се мъча и милото чак вчера се разсърди, че само пред компа стоя, а аз като се занаитих, че ще сложа и полудях:)) Най-накрая от на Евредика аватарчето, щракнах върху пропъртис и видях кое е сайтчето където качва снимките Peace А иначе в www.mybabyavatar.com все ми дава, че е с по-голям размер, а със сигурност самата снимка даже по-малка я правя от дадените размери, така че все не ставаше, но там поне доста снимки като филмче в подписа успях да сложа:))
Нали са ни големи сладурковци бебоците, трябва да си ги гледкаме по-често във форумчето!!!

# 576
Честити месечинки на Веси, Боби и Явор  Hug Да растат здрави и послушни, и да радват мама и тати   love001
За съжеление нямам време да се включа по темите  #Crazy довечера ако дреб заспи навреме ще си дам отчета  Joy  Joy  Joy
Огнена като прочетох поста ти
Аз открих как да спим денем-на цицата. Иначе продължава да не спи-само като легна при нея и дам цицата и след 10 минути е заспала...ама и аз трябва да съм до нея,иначе стана ли усеща.
стана ми много мила, защото и ние сме така залепени  #Crazy вчера открих вариант, който за сега при нас действа... измъквам се внимателно и бавно и слагам една възглавница, където съм била аз... даже и до главичката му я слагам и той така вчера поспа доста без да се разбужда, иначе до 2 мин е отворил око и е забелязал липсата ми #Crazy пробвай, дано и при вас има ефект  Hug
Бай от нас, че около мен е голяма кочина и ще се възползвам от 10 мин дрямка на беб, че да вкарам някакъв ред  Hug

# 577
Глупаво може да е ,но как си коригирате размера на снимките-в случая намаляме newsm78

# 578
  • Mostly in my mind
Глупаво може да е ,но как си коригирате размера на снимките-в случая намаляме newsm78

аз ги намалям с paint->image->stretch/skew и там вече избираш колкото искаш

# 579
ЧЕстити месечинки на бебчовците- да са живи, здрави и мноого щасливи бебчета!  bouquet

Малее моят Кико имам чувстовото, че всеки момент ще ми запее " Спрях ли ти тооока...?"... До преди малко такива колики, такова свивавне и пръцкане, такова люшкане- без ръце и крака останах. И реших да го сложа в легълцето и за няма две минути и заспа  Crazy Имам съмнение, че проблема с коремчето е от доматето от консерва, което ядох вчера. Някой знае ли дали наистна имат такова действие доматето?

Объсждате виждам проблема с акането- с Кико вече поне 5 пъти висях пред кабинетите ту на педито по ЗК, ту на частно, за да им обясня че нещо не е наред акането- на няколко дена веднъж, също мирише остро, зеленикаво.....и тн и те ми викат всичко е наред. Много ти е хубаво детето, нищо му няма......... Sick Единият педиатър ми обясни как се процедира с термометъра....като се вкара трябвало да се върти, за да се стимулира перисталтиката. Звучи много .... жал ми е направо...ама не виждах друг изход- никакви медикаменти не провокираха акото. А кърма уж има.

Лори  Hug

# 580
# 581
олеееееееееее имам и аз мерси мерси яребичка newsm68 newsm51

# 582
Hey_ya, ще ти я преведат след 20-то число. Аз подадох февруари и ми казаха след 20-то число на следващия месец Peace

# 583
  • София, България
 Здравейте, мами февруарки Simple Smile Надявам се да ни приемете в тази страхотна групичка. Чета ви редовно от самото ви създаване. Да се представим все пак Simple Smile Аз съм Радостина, а моето бебче Виктория, първо детенце.От София сме и трябваше да се родим на 17 февруари , но се наложи секцио на 31.01. 
 От самото начало сме на кърма, която вече вечер не ни стига и додавам по малко Аптамил Комфорт. Отначало бебка го плюеше, но сега след малко опитване и дърпане си го изпива  Party
Спим си в креватчето през деня, а вечер в коша за новоредено в количката паркирана до спалнята. Така свикна, даже мрънка като я държа на ръце и се мъча да я приспя полюшвайки я.

anji_86 още като бях бременна и четях много попаднах на една статия точно за доматите. Та там пишеше, че от всички храни те предизвикват най-много колики. Домат избягвам да хапна, независимо под каква форма е, макар че бебка е много спокойна откакто сме на Colief-а.

# 584
Здравейте
Юле-все едно чета за себе си...толкова да си приличат децата ни чак пък newsm78,абсолютно същата работа е с яденето и с количествата кърма Crazy...понякога не е ял от 4 часа и като го взема повръща,оригва-като разбира се след хранене го оригвам няколкократно и пак има порвъщане ooooh!...абе отива малко зян кърмата ама явно му е ОК,смее се човека след всяко повръщане hahaha....Наддава повече от добре,гоним 7те килограма вече Embarassed...иначе сме като Бенджи давам и двете гърди,ама с втората не изсуква всичко и после започвам от нея  Peace
Еднократната забелязах че на акта за раждане има дата КОГА ще я получа,за мен е 27ми април,Хей я провери може да пише и на твоя Peace
anji_86 не се притеснявай-НЯМА да го боли бебо Peace

и да дори до 14 дни неакане се счита за нормално при кърмени бебета  Peace (според скандинавската педиатрична школа)

Големите деца засега пупупупу няма ревност-но ми е много трудно многоооооооооо Tired,просто не мога да съм толкова активна и съсредоточена в заниманията си с баткото....абе засега се справям,като се има предвид че на ДГ не е ходил от Нова година Mr. Green
Ние днес бяхме на кефенце с детски кът...аз пих капучино,беб спинка а батко потича ...кеф за всички Heart Eyes
Хайде майчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт