Цветолечението на д-р Бах - 5

• 76 959
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Пит, в комбинацията, която сте подбрали за майка ви, ми прави впечатление отсъствието на едно важно цвете - Beech, което помага в повечето случаи на ставни / артритни / ревматоидни състояния (по-точно на емоционални състояния, довели до този тип проблеми). Освен това, за хора, които се влияят много от промени във времето, е добре да присъства и Walnut - за по-добра адаптация. (А за РейКи - моля, пишете в съответната тема притесненията си, ще получите подкрепа).   bouquet

мама_Веси, цветята на доктор Бах въздействат върху психо-емоционалното тяло и съответно върху физическите проблеми, които са резултат от дисбаланси на това ниво. Във вашия случай биха помогнали само като подкрепа за емоционалното състояние на детето. Надявам се да намерите метода, който ще доведе до пълно излекуване на дъщеря ви.   bouquet

# 121
.♥.Петя.♥., сърдечно благодаря за съветите!   bouquet
Тези дни ще поръчам комбинацията и при първите подобрения ще се похваля!

# 122
Здравейте. Реших се на лична консултация при д-р Пашкулев, много съм ентусиазирана, че изобщо предприех стъпката да се лекувам от тежка депресия. Бих искала да попитам, някой от вас срещал ли се е лично с него и какво представлява консултацията? Мисля, че така е най-добре за мен, предвид че съм в началото, чета ви от 1-2 седмици и мисля, че той като специалист ще ми помогне. Просто малко се притеснявам да говоря за проблемите си, което може би е най-големият проблем  Laughing
Ако някой е ходил при доктора и може да сподели с мен мнение за консултациите и цените на препаратите му, ще съм много благодарна. Доколкото четох, пълният комплект есенции на Бах са около 80-90 лева. Хубав ден  Hug

# 123
  • София
Къдрокосче, нямам конкретни впечатления от д-р Пашкулев като консултант, но ми се иска да те окуража. Правилно ми се струва в твоя случай да се насочиш към холистичен съветник, поне като начало, за първата година. Мисля, че капките могат да ти помогнат изключително много. Само че трябва да си постоянна и последователна, и сериозна, и да знаеш, че няма да стане отведнъж, а след известно време, но важното е, че ще стане! Късмет!   bouquet

# 124
  • В сънния Люлин, прибулен...
Къдрокосче, нямам лични впечатления, но и аз смятам, че този човек може да помага. Стискам ти палци и ще ти бъда благодарна, ако споделиш след време
Успех!  Praynig

# 125
Здравейте, момичета! Поздравления за чудесната тема, научих много от вас!   bouquet
Ето въпросче и от мен: синът ми много често пролет и есен получава астматични пристъпи на алергична основа.Нямаме астма, по-скоро на ларингити го докарва. Понякога има сериозни затруднения с дишането и винаги му слагат урбазон в Спешното  Sick
Реших да поръчам РР и се чудя коя форма да избера: капки или спрей, предвид пристъпите на кашлица и трудното приемане на течности по време на пристъп. Ще му правя и някаква друга комбинация но по-нататък, защото  не се чувствам достатъчно запозната с Цветолечението засега. А ако  поръчам от сайт, ползващ въздушна поща, дали няма да се компрометират капките от самото транспортиране? Благодаря предварително!  Hug

# 126
Сърдечно благодаря за подкрепата, момичета  Hug
Разбира се, ще пиша следващата седмицата след срещата си с доктора, във всеки случай от момента, в който се обадих в кабинета му, вече се чувствам сякаш по-добре, първата крачка я направих, макар, че не беше лесно, признавам си.

Хубава вечер на всички  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 127
  • Варна
след колко време прием на капки евентуално може да се очаква промяна?
направих си теста, поръчах си комбинацията и ги пия, но освен че съм все по-раздразнителна напоследък..което не е от тях предполагам..друго не се променя. Даже не мога да се стърпя да не отбележа правописните грешки в сайта и брошурата на фирмата от която ги купих. А пък трябваше да стана по-малко критична.. Thinking

# 128
 smurf, може и от капките да е Peace Първо леко се влошава състоянието при някой хора. Аз бях така със страх от кучета, пих 2 месеца мимулус и всеки път като видех куче потрепервах Crazy, после обаче утихна и пих още 2-3 седмици и сега смея да твърдя,ч е го нямам вече този проблем. Бук ли пиеш?

# 129
smurf, и аз с първата си комбинация бях много раздразнителна. Смених я, уцелих точната и се чувствах много по-добре.

Сега имам пак нужда от съвет за голямата ми дъщеря. Страшно е чувствителна. Сега освен, че все още не е преодоляла ревността към сестра си, все повече и повече се вкопчва  в мен, бори се постоянно за моето внимание и съответно успява да го привлече с лошо. Сутрин направо не иска да ме пуска да тръгвам на работа, вечер като се върна ме гушва сякаш я е било страх, че няма да се върна. И май-важното в момента, за което искам да й помогна е да има по-голяма увереност и самочувствие в отношенията си с децата. Опитва се все да се прави на нещо, което не е. Напоследък се налага да се впише в една вече изградена компания от по-големи момичета и не се чувства добре, но просто сега ваканцията няма с кой друг да играе. Постоянно имитира, повтаря лафовете им (или нашите), например някой каже нещо смешно и тя го повтаря до безкрай. Иска да е постоянно център на внимание и всички да й обръщат само на нея внимание.
Искам да бъде себе си, да е уверена и със самочувствие, да не я мързи да чете и учи, да е по-самостоятелна и да не е толкова болезнено чувствителна.Някакви идеи?

# 130

Сега имам пак нужда от съвет за голямата ми дъщеря. Страшно е чувствителна. Сега освен, че все още не е преодоляла ревността към сестра си, все повече и повече се вкопчва  в мен, бори се постоянно за моето внимание и съответно успява да го привлече с лошо. Сутрин направо не иска да ме пуска да тръгвам на работа, вечер като се върна ме гушва сякаш я е било страх, че няма да се върна. И май-важното в момента, за което искам да й помогна е да има по-голяма увереност и самочувствие в отношенията си с децата. Опитва се все да се прави на нещо, което не е. Напоследък се налага да се впише в една вече изградена компания от по-големи момичета и не се чувства добре, но просто сега ваканцията няма с кой друг да играе. Постоянно имитира, повтаря лафовете им (или нашите), например някой каже нещо смешно и тя го повтаря до безкрай. Иска да е постоянно център на внимание и всички да й обръщат само на нея внимание.
Искам да бъде себе си, да е уверена и със самочувствие, да не я мързи да чете и учи, да е по-самостоятелна и да не е толкова болезнено чувствителна.Някакви идеи?

Идеи за избор, набързо:

1 Опитва се все да се прави на нещо, което не е; постоянно имитира
8 все повече и повече се вкопчва  в мен
14  бори се постоянно за моето внимание; Иска да е постоянно център на внимание
15 не е преодоляла ревността към сестра си
19 да има по-голяма увереност и самочувствие
20 сякаш я е било страх
евентуално 33

# 131
Семинар 2 - ро ниво: Разпознаване на есенциите в живота

18 - 19 юни 2011 г.

ЦЗО Едикта ул. Иларион Макариополски 2

Теми, които ще бъдат разгледани:
Задълбочено представяне на всяка есенция с оглед на отношенията й към конкретна патология. Акцента е върху терапевтичното приложение на есенциите.
Цветните есенции – приложение при различни болестни състояния.
"Подходящите" лекове при конкретни диагнози.
Герои от приказките като илюстрация на есенциите и популярни песни, изразяващи различен тип "блокирано състояние".
Забавни тестове за по-леко навлизане в детайлите на всяка есенция.

Такса – 95 лв. – при плащане преди датата на семинара
115 лв – в деня на провеждане на семинара.
Плащане – в офиса или по банков път!
Тел. за контакт 846 50 91 (Едикта)
д-р Тодор Господинов 0887 53 19 33

За повече информация: http://www.edicta-bg.com/

# 132
  • Варна
mimkis@ -и бук-направих комбинация от 7..сега трябва да си я изпия и да пробвам после друго ли евентуално..това най-ме притесняваше -дали преценката за комбинация ще е правилна. Освен следващия път да комбинирам само 2 или 3 за да ги следя по-точно дали ми повлияват

# 133
Идеи за избор, набързо:

1 Опитва се все да се прави на нещо, което не е; постоянно имитира
8 все повече и повече се вкопчва  в мен
14  бори се постоянно за моето внимание; Иска да е постоянно център на внимание
15 не е преодоляла ревността към сестра си
19 да има по-голяма увереност и самочувствие
20 сякаш я е било страх
евентуално 33
chicory, heather, holly, mimulus ще има със сигурност

ЧУдя се кое друго да добавя: ceraro, wild oat или beech? Агромони със сигурност не е, защото както е крива и мрънкаща пред нас, така е и пред другите ,не слага въобще маска.

# 134

ЧУдя се кое друго да добавя: ceraro, wild oat или beech?

имитира -> Cerato

Общи условия

Активация на акаунт