Цветолечението на д-р Бах - 5

• 76 961
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, докладвам за личната консултация при д-р Пашкулев: накратко, въодушевена съм  newsm68
Кабиненът се намира в Гео Милев,  първоначално се загубих малко по уличките, не познавам квартала изобщо. Питах, нещо, което е нетипично за мен в момента, станала съм доста затворен човек. Оказа се, че целият квартал знае за д-р Пашкулев  Laughing Веднага ме упътиха, имаше други хора преди мен, отвори ми вратата лично докторът, същият усмихнат човек от снимките на сайта му. Съмненията ми за фалшив лукс се опровергаха, не знам защо се бях настроила, че ще отида на място излъскано, знаете, от тези като лъскавите зъболекарски кабинети с печалбарите. Цялата стая беше отрупана с книги, докторът е повече от скромен, приветлив, лъчезарен, изключително деликатен и начетен. Попита ме какви оплаквания имам, говорихме си доста, поне 1 час, може би и повече. Почувствах се много добре, направо си излях душата пред него, все едно стоях пред добър познат. Получих съвети за здравословно хранене, гимнастика, кои храни да избягвам, интересни неща... Най-много ми хареса, че докторът не коментираше или критикуваше нищо от чувствата или емоциите, които му споделях, а просто ми задаваше насочващи въпроси, за да разбере къде съм зациклила. Направи ми на момента голямо шише с капките на Бах, комбинация от 7 цветя, ако не греша, шишето е около 100 мл. Също така ми даде 2 от неговите препарати, единият от които Супермагнезий, как не съм го открила в интернет досега, не зная, има много доволни хора от него. Също така мога да кажа за един разтвор за жабурене на кървящи венци, което ми даде, вече 3-ти ден го ползвам за около 3-4 минути жабурене 1 път на ден, не помня да съм усещала устната си кухина толкова чиста и свежа! После като се прибрах, влязох в любимия си сайт bilki.bg и с изненада видях, че там има препаратите на д-р Пашкулев, как не съм ги видяла досега, не зная. Мога да кажа само, че цените, които платих на място, са поне 2 пъти по-евтини, отколкото на сайтовете в интернет. За 3 препарата, единият от които Супермагнезий, който върви над 10 лева, + капките на Бах платих около 30 лева.
Просто с две думи, повече от доволна съм. 3-ти ден пия капките и препаратите и се чувствам добре, започнах да се замислям за някои неща. А най-хубавото е, че чувствам прилив на енергия и имам желание да правя положителни промени за себе си. Хубав ден, момичета  Hug

# 136
Къдрокосче, наистина "звучиш" много енергизирана  Hug

Тоя Супермагнезий и аз ще го търся в аптеките.

Аз също купих комбинацията от капки на Бах. Жената от магазина беше много мила и ни е съфорумка.   bouquet
Понеже като избирах билките използвах неточния метод, ами както се изрази друго момиче - за тази болка - тези билки, докато й обяснявах как стоят нещата и ме разпитваше какъв е човека, за когото са есенциите, отпадна две от тях. Сега като се замисля отпадна най-важната - Oak /дъб/, която е точно за стави, ама както и да е де, интересното е, че терапевтката ми предложи да добавим и resque remedy, за да тушираме проблема и в последствие да направи теста и да си избере тойно нейните билки. Не знам дали ще има очаквания резултат, но при първи подобрения ще докладвам.

Забвавих да спомена - взех и Resque Remedy концентрат за друг случай - и за него ще докладвам.
Сега като чета приложението му, смятам да взема и кремчето - като за начало ще го ползвам на куче за по-бързо заздравяване на следоперативна рана.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 15:12 от Пит

# 137
  • София
Къдрокосче, браво, много добре ми звучат нещата!  Hug

Пит, дъба не е за ставите, споко!  Hug Мисля, че спокойно можеш да се довериш на терапевтката, тя има опит!

# 138
Здравейте, докладвам за личната консултация при д-р Пашкулев: накратко, въодушевена съм  newsm68
Кабиненът се намира в Гео Милев,  първоначално се загубих малко по уличките, не познавам квартала изобщо. Питах, нещо, което е нетипично за мен в момента, станала съм доста затворен човек. Оказа се, че целият квартал знае за д-р Пашкулев  Laughing Веднага ме упътиха, имаше други хора преди мен, отвори ми вратата лично докторът, същият усмихнат човек от снимките на сайта му. Съмненията ми за фалшив лукс се опровергаха, не знам защо се бях настроила, че ще отида на място излъскано, знаете, от тези като лъскавите зъболекарски кабинети с печалбарите. Цялата стая беше отрупана с книги, докторът е повече от скромен, приветлив, лъчезарен, изключително деликатен и начетен. Попита ме какви оплаквания имам, говорихме си доста, поне 1 час, може би и повече. Почувствах се много добре, направо си излях душата пред него, все едно стоях пред добър познат. Получих съвети за здравословно хранене, гимнастика, кои храни да избягвам, интересни неща... Най-много ми хареса, че докторът не коментираше или критикуваше нищо от чувствата или емоциите, които му споделях, а просто ми задаваше насочващи въпроси, за да разбере къде съм зациклила. Направи ми на момента голямо шише с капките на Бах, комбинация от 7 цветя, ако не греша, шишето е около 100 мл. Също така ми даде 2 от неговите препарати, единият от които Супермагнезий, как не съм го открила в интернет досега, не зная, има много доволни хора от него. Също така мога да кажа за един разтвор за жабурене на кървящи венци, което ми даде, вече 3-ти ден го ползвам за около 3-4 минути жабурене 1 път на ден, не помня да съм усещала устната си кухина толкова чиста и свежа! После като се прибрах, влязох в любимия си сайт bilki.bg и с изненада видях, че там има препаратите на д-р Пашкулев, как не съм ги видяла досега, не зная. Мога да кажа само, че цените, които платих на място, са поне 2 пъти по-евтини, отколкото на сайтовете в интернет. За 3 препарата, единият от които Супермагнезий, който върви над 10 лева, + капките на Бах платих около 30 лева.
Просто с две думи, повече от доволна съм. 3-ти ден пия капките и препаратите и се чувствам добре, започнах да се замислям за някои неща. А най-хубавото е, че чувствам прилив на енергия и имам желание да правя положителни промени за себе си. Хубав ден, момичета  Hug

Къдрокосче
барво!! Много се радвам че така се развиват нещата за теб! Пожелавам ти това да е началото на период на щастливи и трайни промени.  Hug
Не съм била на преглед при Пашкулев. Ходих само да си взема комплекта с капките от там, но и моите впечатления са за място, в което водеща е идеята и желанието наистина да се помогне, а не "бизнеса". А и познанията на д-р Пашкулев са наистина многостранни и дълбоки. Изчела съм много неща писани от него и изпитвам дълбоко уважение към него.
 Peace

# 139
Здравейте отново момичета  Hug
Едва ви намерих и ... излетях по допирателната. / Изгубих бебенце в 12-та седмица и направо се изключих за света./ Сега се надявам, че преодолях кризата и ще се радвам да се уча и споделям с вас в бъдеще. До момента се лекувах хомеопатично. Вече смятам да продължа с Бах.
Феичка, благодаря за много милото посрещане!   bouquet Да , дечицата са най-ценното нещо в живота ми. Heart Eyes

# 140
  • Варна
Здравейте момичета! Искам да се консултирам с вас за тези капки. Накратко ето какво ми се случва. Преди година и половина, детенцето ми почина малко след като се роди. Сега съм бременна отново, но чувствам страх за всичко свързано с бебето и мен. Най-големият ми проблем е, че като отивам на доктор , на ЖК започва едно сърцебиене и кръвното ми скача много /150-160/90-100/ но това е само там, в нас съм си добре. Много съм чувствителна и се притеснявам за най-малкото.Та исках някаква комбинация от капки, която ще мога да приемам непосредствено преди преглед или по време на стресови ситуации. Чудех се, дали Рескю Ремеди, ще е достатъчен или друга комбинация. Незнам как да определя точно, правих този тест и отговарях положително на повечето въпроси Embarassed
И другото което е, понеже не съм в час с цветолечението предполагам, че невреди по време на бременност, а възможно ли е някакви алергии да се арзвият?
Благодаря предварително за отговорите   bouquet

lili 7, съжалявам за случилото ти се  Hug

# 141
лили,сиси, съжалявам за загубите ви,момичета  Cry Hug
Според мен и в двата случая е водеща  Star of Bethlehem  -за шока,болката и стреса от случилото се.

сиси,,мисля,че Рескю би помогнало в твоя случай.Или ако си правиш лична комбинация би било удачно да включва Витлеемска звезда,Скална роза,Мимулус( за конкретните ти страхове).
До този момент не е съобщено за  вредни странични ефекти-токсични или алергични,защото лечението практически не е на материално ниво.

След отзивите за Др Пашкулев ,който има възможност-срещнете се лично.Предполагам има и др. средства,които би препоръчал за всеки отделен случай .

Успех,момичета  Hug

# 142
  Момичета, и ние с малкия имаме час при д-р Пашкулев. Благодаря ви много за споделените мнения и аз вярвам, че е добър лечител.
   Сиси,Лили Star of Bethlehem  и според мен. Успокоява много, съжалявам за загубата ви.
Сиси, аз също имах подобни пристъпи на сърцебиене преди прегледи. Да си призная честно, гледах да ги сведа до минимум Confused

# 143
Момичета, аз понеже абсолютно нищо не знаех за капките на Бах преди буквално 1-2 седмици, като се прибрах у нас след срещата с д-р Пашкулев, едно че бях във възторг и някакво странно опиянение, друго от чисто любопитство и все пак да знам какво ще пия, седнах, и четох за всяко от 7-те цветя, които са в моята комбинация. Това, което последва, беше 2 часа сълзи... Четях, плачех и се изчиствах от години трупана болка в мен. Просто не можех да повярвам, че всичко това е било пред мен и съм можела да се стабилизирам по-рано, вместо 4 години да живея като в сън, обаче явно ми е било писано да премина през всичко това. Вече бях решила да ходя да ми направят капки, когато в офиса дойде колежка с бебето си, говорихме си, споделих с нея, всъщност не, тя ме попита какво става с мен, защо съм зациклила така. И ми каза, че е пила капките след спонтанен аборт както и по времето, когато е била бременна със сина си.
Искам просто да кажа на всички, които си мислите: "Дали на мен точно ще ми помогнат?"
Да, ще ви помогнат! След като аз бях толкова зле, живея толкова време като в сън, избягвах всякакви контакти с хора, отблъсквах умишлено ухажорите ми, за да не ме нарани някой..., и вие ще можете. Вече 4 дни пия капките, чувствам се страхотно, даже преди малко се връщам от пазар, купих си нова чанта, не бях си купувала от година поне нищо ново, защото напълнях и бях започнала да си мисля, че не заслужавам.
Просто правите първата крачка и после всичко е по-лесно, вярвам, че всички ще бъдем още по-добре скоро  Hug

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 19:35 от Къдрокосче

# 144
Къдрокосче, с риск да се повторя... искрено ме радваш... Keep going!  Hug

# 145
# 146
sisi83, Star of Bethlehem, Mimulus, Olive-задължително. МОже би Cherry plum, Red Chestnut, Gentian.

Но нека и другите да кажат, изчакай още малко, има доста опитни в темата.

П.С. Аз също преди преглед вдигах кръвно, докато бях бременна. Пиех хапчета през цялата бременност за кръвно. А иначе съм с нормално

# 147
  • Варна
sisi83, Star of Bethlehem, Mimulus, Olive-задължително. МОже би Cherry plum, Red Chestnut, Gentian.

Но нека и другите да кажат, изчакай още малко, има доста опитни в темата.

П.С. Аз също преди преглед вдигах кръвно, докато бях бременна. Пиех хапчета през цялата бременност за кръвно. А иначе съм с нормално

Благодаря ти! Наистина това е доста добра комбинация  Simple Smile  Да попитам и друго, в различните сайтове са с различни опаковки капките и спрея. Това не значи, че някои са по-малко ефикасни нали?

# 148
Здравейте! Преди около година попаднах на информация за капките на Бах, след  това открих и темите тук. Изчетох ги всичките и съм много благодарна на всеки, който е писал  и е споделил мнението си и опита си. Моите капки са от д-р Пашкулев. Пия ги някъде от ноември месец миналата година. Тогава , а и сега, се намирам в едно много особено състояние, зациклила съм сериозно, направо всъщност вървя надолу и ми е много трудно да се измъкна сама от него, а около мен няма кой да ми помогне дори и със съвет. Затова много се зарадвах, когато открих капките, защото ми трябваше точно лечение за душата. Прочетох няколко книги за капките и си набелязах кои от тях са за мен. Първоначално си избрах комбинация от 6, бях сигурна, че е точно за мен, за всеки случай пих един месец  див овес,след това отново четох за всяко цвете и си остана първоначалната ми комбинация като най-подходяща. Пих я до края на април. Не усетих някаква промяна в състоянието ми, а и изобщо. Направих си нова комбинация ( на първи прочит определих поне 20 цветя, които да отговарят на емоционалните ми проблеми, на някои от описаните характеристики отговарях почти напълно). Нея я пих до преди два дни, всъщност последните два дни просто забравих да я пия. Всички цветя много внимателно си ги подбирам , но ефект при мен не усещам. Мисля си възможно ли е при мен да не действат? Как мислите. Осъзнавам си проблемите и съм абсолютно честна пред себе си, когато си правя комбинацията, искам много силно да се променя, просто ми е много трудно сама, затова и започнах да вземам капките. Вярвам, че те помагат. А и когато ви чета вие го доказвате. Те имат ефект. Но при мен нещо не се получава. Да отбележа вземам и тинтява. Дали не залагам прекалено много на тях започвам да се питам или нещо не съм ги съхранявала правилно. От това, което прочетох останах с впечателние, че те са много силни и запазват действието си независимо от условията, само трябва да се пазят от скенерите по летищата. Не съм пътувала никъде, но си ги увих в алуминиево фолио и така ги съхранявам, но се чудя дали безжичния интернет, компютъра и телефонът, които са в стаята не им влияят. На около три метра са от устрйство за безжичен интернет, но просто няма къде другаде да ги съхранявам. Също така не винаги ги пия с изворна вода, случвало се е с чай, кафе, минерална, чешмяна, с храна.
Ще съм благодарна, ако някои ме насочи със съвет дали не греша в нещо.  Направи ми впечатление, че някои от вас ги слагат в обувките примерно и пак оказват ефект върху човека, а при мен и с вътрешен прием не се получава. Средно на ден взимам по 4 пъти между 3 и 5 капки. Много успех и любов на всички ви!   Simple Smile Лека вечер.

# 149
  • София
ana_belle, от това, което си написала разбирам, че си пила около 4 месеца една комбинация и то първата ти. Не се пие едно и също нещо толкова време - нужно е някое или няколко от цветята в комбинацията да се сменят.
В книгите пише, че ако няма реакция първите 5 дни комбинацията задължително да се смени.

Относно питането ти може ли да не ти действат - теоретично не, на практика да. Ако цветята, на които си се спряла са все характерови, няма да ги усетиш доста месеци. Затова и при избора на комбинация е желателно 2-3 цветя макс. да са характерови, а останалите се избират според конкретната ситуация - обърни внимание какво най-много ти пречи в ежедневието.
Относно съхранението на концентратите нямаш проблем. Нищо им няма. Приемай капките директно в устата, или ако ти е трудно накапвай в лъжичка, или в чаша с каквато и да е вода или сок.

Предлагам ти или да споделиш и да ти препоръчаме комбинация, или да отидеш на консултация при специалист 2-3 месеца и после да продължиш сама да си ги правиш.

Общи условия

Активация на акаунт