Цветолечението на д-р Бах - 5

• 76 966
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
аз пак си повтарям информацията,че лъченията им влияят.Първоначално си беше мое наблюдение,но после го  споделиха и по-опитни бах-терапевти .Сега си ги съхранявам като хомеоптичните  Peace

# 151
от лъчения не може да се избяга-особено в ндешно време,особено в големите градове !
моето решение е черен турмалин в кашончето с капки-споделяла съм го вече
и Благодаря за „напомнянето “-отивам да го пречистя    bouquet

# 152
Оттук ако си купя комбинация от 6 капки (според направен тест) за 11 лв., това нормална цена ли е? Нещо съмнително евтино ми се вижда? Вие ползвате ли този сайт за поръчки? (съжалявам, само диагонално прочетох темата, но видях, че се посочва като един от сайтовете за покупка)

http://aspenbg.com/----p-124.html

# 153
Момичета, какъв цвят да добавя на момченцето ми което от около месец се напишква през нощта?

# 154
Момичета, какъв цвят да добавя на момченцето ми което от около месец се напишква през нощта?

Ето подходящите за случая есенции: Pine, Oak, Mimulus, Holly, Chicory, Cherry Plum, Willow, Agrimony, Star of Bethlehem, а ти реши кой/кои да избереш за детенце.

# 155
Оттук ако си купя комбинация от 6 капки (според направен тест) за 11 лв., това нормална цена ли е? Нещо съмнително евтино ми се вижда? Вие ползвате ли този сайт за поръчки? (съжалявам, само диагонално прочетох темата, но видях, че се посочва като един от сайтовете за покупка)

http://aspenbg.com/----p-124.html

Не е съмнителен. Добре си е сайта. Есенциите са оригинални-английски. На мен даже скъпо ми се вижда, ти-евтино Rolling Eyes

# 156
Не е съмнителен. Добре си е сайта. Есенциите са оригинални-английски. На мен даже скъпо ми се вижда, ти-евтино Rolling Eyes
[/quote]

Мерси Simple Smile Аз просто видях, че можеш да си купиш нужната ти комбинация за 11 лв., и ми се стори, че универсално лекарство за 11 лв си е евтиния. Но не съм може би сметнала колко е като количество, и за колко малко време е...

# 157
Мерси Simple Smile Аз просто видях, че можеш да си купиш нужната ти комбинация за 11 лв., и ми се стори, че универсално лекарство за 11 лв си е евтиния. Но не съм може би сметнала колко е като количество, и за колко малко време е...

шишенцето е 30 мл - пълни се почти до горе с части пречистена вода и бренди и след това се добавят от отделните есенции по да кажем десетина капки.
Съвсем скоро бях на място и купих за майка ми.
Смятам пак да ходя и да си взема за мен.

Иначе ако си купиш само една концентрирана есенция май беше 10 мл - струва 14 лв.

# 158
Запис и от мен да следя темата!  bouquet

# 159
 Hug Благодаря ви за подкрепата момичета!
Взех Star of Bethlehem, както ме посъветвахте. След седмица ще помсля и за нова комбинация от цветовете.

# 160
Здравейте, момичета!
Каква е цената на всички есенции, ако се купят от София?

# 161
зависи от кой производител.Пашкулевите са най-евтини,има и английски.Точни цени не знам,потърси в сайтовете и питай конкретно  Peace

# 162
  На мен Пашкулевите ми се струват най-слаби. Има огромна разлика между английските и неговите. Мое мнение Peace

# 163
И аз съм чувала това мнение,но лично на мен ми действат и съм доволна.

# 164
И аз съм доволна от тези на д-р Пашкулев. Резултата съм го виждала не само върху себе си, но и върху мои близки, а също така и върху домашните любимци... те специално няма как да си самовнушават...

Peace

Общи условия

Активация на акаунт