Цветолечението на д-р Бах - 5

• 77 016
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
И коя е есенцията за това, че не обича никакви промени?
walnut+red chestnut

И ние ги приемаме с още 5 есенции по препоръка на хомеопата. Peace

# 196
  • София
very nice, за мен ти си за vervain + cherry plum + olive + impatiens + rock water  Peace

Надявам се да ти помогне. За децата ми се струва, че картинката ще стане по-ясна, след като ти се поуспокоиш. Обаче мъжа ти не е лошо да се включи в нощното ставане...., поговорете си, но спокойно.  Hug

# 197
very nice не бързай с комбинации за малката.. първо виж ефекта на твоята комбинация как ще се отрази. Със сигурност ако си подбрала подходящите ефекта ще се отрази и върху децата. Ако ти се успокоиш, това ще успокои и тях.
А и не знам дали ти е направило впечатление, но комбинацията за детето е почти повторение а твоята. Което по мои наблюдения, а и не само мои, се случва често като правим комбинации на най-близките си...
Успех! Дано бързо и качествено си възвърнеш баланса.
 Hug

# 198
А и не знам дали ти е направило впечатление, но комбинацията за детето е почти повторение а твоята. Което по мои наблюдения, а и не само мои, се случва често като правим комбинации на най-близките си...
Забелязох го, тя е малко мое копие по характер, не на външен вид. Какво означава това? Че тя няма нужда от комбинация ли?
Благодаря ви, че ме изчетохте  HugСлед като си излях тук душата и направих комбинации и за трите, спахме много добре. Малката спа цяла нощ Shocked Едва ли е от комбинацията, а по-скоро от успокояването ми и от пуснатия климатик в другата стая Whistling
Аз си направих vine, impatiens, cherry plum, olive, beech и още нещо, ама сега не помня
.♥.Петя.♥. Hug Говорили сме, но те не го искат него нощем, вкопчени са и двете в мен, а за това най-вероятно вината е в мен, сякаш аз не искам да се разделям с тях и да ги оставя да заспиват сами, хем го искам отчаяно, хем подсъзнателно съм гузна, че се държа много строго с тях и им крещя и не искам да ги оставям. Ама наистина много досадих, извинявайте.

# 199
След по-малко от два месеца 3-годишната ми дъщеря ще тръгне на детска градина. Досега никога не е оставала при чужди хора. Гледаме я вкъщи, с помощта на баба и и дядо и. От известно време забелязвям, че на нея и е все по-трудно да се разделя с мен. Когато тръгвам на работа ме връща по няколко пъти да я целувам, пита ме дали ще се върна, понякога се разплаква. Докато съм на работа се случва да плаче за мен.
Опитвам се да и разказвам как ще тръгне на детска градина, ще играе с децата, ще пеят песни с госпожата, ще спинка и чак тогава мама ще дойде. Уж с всичко е съгласна и даже пита "Може ли да ходя на детска градина", но аз знам, че ще бъде адски трудно, когато дойде време наистина да се разделя със семейството за цял ден.
Каква комбинация бихте ми препоръчали? Имам целия комплект Бахови есенции. Колко време преди тръгването на градина е добре да започна да и давам есенциите?

# 200
temida

Основна есенция, защото навлиза в нова фаза в живота - Walnut

при страх да не бъде изоставенa - Red Chestnut

евентуално Heather

евентуално Chicory

Можеш да започнеш около една седмица,  можеш и 2-3 дена преди това. Зависи и от теб, и от нея. Според мен не е зле и ти да пийнеш комбинация за случая.    Hug

# 201
Присъединявам се към вас.
На моите капки алкохол не съм слагала, дано не е от значение.
Предполагам, че и без него действат.

# 202
Присъединявам се към вас.
На моите капки алкохол не съм слагала, дано не е от значение.
Предполагам, че и без него действат.
Те действат, но нямат трайност. Траят до 1 седмица в хладилник.

И аз имам нужда от съвет за малката за раздяла, но при нея не е да се откъсне от мен, а от всеки. Например имаме в блока 2 бебета, едното е точно до нас, всяка вечер като се прибира иска да звъни на тяхната врата, иска да го вижда, гушка, играе, приема го някакси като своя играчка и не иска да приеме, че той трябва да се прибере, яде, спи и т.н. Като дойдат в къщи на гости или, ако играят навън заедно, не може после да се раздели, ужасно много се тръшка, реве, страда за него. Майката вече се крие от нас, да не се засечем, че после Вики да реве часове Rolling Eyes
Същото почна да става и с другото бебе, един път играха навън заедно и после рев...
Трудно й е също и след като я вземем от баба й и дядо й, където е спала за 1-2 вечери. Реве за тях, но пък понеже се радва и на нас и не е толкова трагично. Плаче за кака си, ако не дойде сутрин да я изпрати на яслата, плаче и за татко си, изобщо който го няма за него плаче. Иска всички да я прдружават Stop

# 203
Амитола, благодаря ти от сърце! Hug Hug Hug

# 204
very nice , Chicory e цветето на обсебващата любов

# 205
аз в почти всяка комбинация й слагам и Цикори, но нещо няма ефект при нея.

# 206
  • Пловдив
very nice,  може да не е обсебваща любов, а свръх ентусиазъм  Peace
Иначе ртогатото поведение ми е познато  Mr. Green Да ти кажа, периода между 2 и 3 години ми се видя някакъв ужас. После някак се тушираха нещата  Peace та... има надежда

# 207
аз в почти всяка комбинация й слагам и Цикори, но нещо няма ефект при нея.

very nice, може да няма ефект, ако "проблемът" в поведението й е твой, а не неин.  Wink
пък ако цялата работа опира до привличане на внимание, пробвай с Heather
(на мен и без друго тези две есенции са ми доста сходни и допълващи се и май доста често ми вървят "ръка за ръка"  Embarassed )

# 208
very nice,  може да не е обсебваща любов, а свръх ентусиазъм  Peace
Какво цвете тогава?
Иначе и Heather съм слагала. Те и двете ми дъщери са Heather, особено голямата.

Ще правя комбинация на моя близка. Накратко ще ви я опиша. На 43г., изглежда страхотно, като на 30. Много поддържана, винаги изрядна прическа и тоалет. Съвместява всичко-възпитание и грижи за децата, домакинство, частен бизнес. На външен вид перфектен живот. Тя е душата на компанията, винаги тя организира всичко, тя резервира и избира заведения, все измисля някакви забавления и т.н., но ми сподели, че не се чувства щастлива. Не може да се отпусе да се наслаждава на живота, нищо не я радва. Не изпитва никакво сексуално желание, и така е от години. Преди 2-3 години преживя една травма-падане по стълби със загуба на съзнание и части от паметта. Отогова няма и обоняние, ама никакво Sad Дали има шанс с нещо да се върне обонянието й? Пробвала е с хомеопатия при класически хомеопат, но без ефект.
Мисля си за Agrimony, Mustard, Vine, Rock Water . Какво ще кажете? Нещо за интерес към секса?

# 209
very nice-към твоето предложение бих добавила Star of bethlehem заради травмата преживяна и Vervain заради свръх-интусиазма с който се справя и `нагърбва всеки път`с куп задължения...бизнес, домакинство,ангажименти
...за секса мисля, че добре ще и се отрази Rock Water и Oak...незнам мисля ти я познаваш по- добре и ще прецениш най-добре

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 17:15 от feyaa

Общи условия

Активация на акаунт