Цветолечението на д-р Бах - 5

• 77 056
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
 И преди съм писала, но пак да си кажа, английските са най-добри според мен Peace. Използвам тези , сестра ми тези от Аспен БГ, те са пак английски http://www.healingherbs.co.uk/

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 22:47 от mimkis@

# 241
Няма НИКАКВА РАЗЛИКА!! В момента съм с английско рескю... Разликата е само в 10торната цена... Просто не съм в БГ и ми се наложи да си го купя от тук вместо за 2 евро колкото по спомени струваше българското за 20 евро 20 мл....
Не знам защо винаги трябва да считаме, че чуждото е по-добро.. то верно е библейска истина че никой не е пророк в собствената си страна, но... В БГ има и свестни прецизни хора, които не създават или продават ментета и боклуци.
И за да съм напълно откровена, като + на английските капки определено мога да посоча дозатора... Но не и качеството на капките...

Peace

# 242
 Grinning
аз пък съм му свикнала на дозатора  Mr. Green
аз съм по експериментите ,и по сравненията...
купих си Австралийската смес-оригинална !
и си я направих ,отделно,и аз...
ми голям праз,че била оригинална  Whistling ,не намирам разлика засега,макар експеримента да не е привършил  Peace

# 243
Мен също не ми пречи дозатора, и не мисля че това е най-важното... Просто търсейки разлики установих само тази  Laughing
Въобще не робувам на оригинални, неоригинални... ако действат за мен са си такива каквито трябва... И не виждам смисъл да плащам в десетки пъти повече за същия ефект, ако има избор де...
 Hug

# 244
miniemouse, всеки има право на собстевено мнение и избор, никой не задължавам с моето и за разлика от други не се опитвам да го налагам. Не защото са чужди са по-добри, а според моето лично усещане Никъде не твърдя, че на Пашкулев са менте. Ясно ми е,че има хора близки до него пишещи тук, техен избор са неговите, както моя са английските Peace

# 245
Съжалявам, че предизвиках поредния спор кои капки са по-добри  Sad За момента съм решила да опитам с българските. Относно английските, сестра ми живее в Лондон и си мислех за вариант да ми донесе, но на този етап ще пробвам с по-евтините. Благодаря за мненията  Hug

# 246
feyaa благодаря ти!...и аз си мисля ,че в градината моето "бебе" много бързо ще порастне. Имам и още питанки - дозировката за деца същата ли е като при възрастни,колко време да му давам? Той пие и хранителни добавки,предполагам че не е проблем.

# 247
Весси, значи за алергии комбинация дават: beech, mimulus, RR, crab apple, walnut, т.е.към твоята комбинация можеш да добавиш beech и crab apple, а е възможно и да започнеш първоначално с РР.

Аз пък не мога да си намеря никъде във Варна шишенца(т.е. проверила съм на няколко места и няма). Някоя идея?

# 248
feyaa благодаря ти!...и аз си мисля ,че в градината моето "бебе" много бързо ще порастне. Имам и още питанки - дозировката за деца същата ли е като при възрастни,колко време да му давам? Той пие и хранителни добавки,предполагам че не е проблем.

Дозировката е същата,както при възрастните.
Ако питането ти е колко време да даваш "комбинация за градинка"- започваш я седмица преди да тръгне и до като си я изпие.Всичко ще отнеме около месец.Не пречат хр.добавки нито на капките ,нито капките на хр.добавки Peace

# 249
...всъщност feyaa питането ми беше колко време да давам комбинацията от cerato, honeysuckle ,mimulus, larch и holly.. ,защото смятам първо да започна с нея, на градина ще го дам може би след месец. Поръчах от aspen.bg. И още нещо...задължително ли е да се разтварят в нещо или може директно в устата да се капе? Простете за многото въпроси,ама съм съвсем начинаеща ... Simple Smile

# 250
very nice, и аз доста обикалях за шише.
Купих го от една  квартална аптека.
Ако не намериш пиши на л.с.

# 251
  • Добрич
very nice , благодаря   bouquet

# 252
miniemouse, всеки има право на собстевено мнение и избор, никой не задължавам с моето и за разлика от други не се опитвам да го налагам. Не защото са чужди са по-добри, а според моето лично усещане Никъде не твърдя, че на Пашкулев са менте. Ясно ми е,че има хора близки до него пишещи тук, техен избор са неговите, както моя са английските Peace

mimkis@ аз също изразявам свое мнение, имам правото да го изкажа както и всеки друг. 
За добро или лошо съм толкова близка с Пашкулев колкото и ти предполагам  Laughing
Не ми е направило впечатление да има "лобисти"  Wink тука... "Лоби" има, ама то очевидно е на друг занимаващ се с капите...
Живи и здрави, всеки чете и сам си преценява.
Peace

Весси Малко в страни от темата - за алергиите имаше 2 много хубави рубрики на д-р Папазова при Гала - може да потърсиш в Нова Плей или Ютуб... А също може да прочетеш в "Болестта като път" на Торвалд Детлефсен.

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 23:55 от miniemouse

# 253
Здравейте мили момичета,
И аз бих искала да ви помоля за помощ и съдействие относно това каква комбинация да си поръчам.
Накратко ще дам описание за себе си-на 36 г. съм имам две дечица момченца на 7 г. и половина и на 6 месеца. Чувствам се  много често по абсолютно същия начин като very nice (затова се надявам и тя да се включи) Simple Smile - уморявам се много, избухвам често, изпитвам чувство на вина, изпитвам супер нервно напрежение и се притеснявам за всички и всичко, а се старая много да правя всичко по най-добрия начин и всички да са доволни, изпитвам голям страх от болести, понякога ако се случи нещо изпадам в паника, често ме налягат депресивни състояния за ден два, но като цяло всичко описано не е непрекъснато а от време на време (умората е постоянна) и съм доста позитивен и усмихнат човек Simple Smile Пропуснах да напиша че доста започнах да пуша (ако има някакво значение за капките).
В неделя заминаваме на море с децата и ми е доста притеснено. За това исках да си поръчам капките сега. Дано от аспен.бг имат бърза доставка.
Оф много дълго стана, извинете ме, но исках да бъда по-подробна за по-добра ориентация:)
Предварително ви благодаря мили момичета, дано сте моите добри феи Simple Smile

# 254
Милички, пропуснах да добавя че говорих с аспен и ми казаха че до 14.30 трябва да ги поръчам ( днес) за да могат утре да ми ги доставят, така че много ще съм ви благодарна ако до тогава някой ми помогне.
Благодаря ви още веднъж Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт