Цветолечението на д-р Бах - 5

• 77 078
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
    very nice, благодаря ти за насоките, наистина много е трудно понякога да определиш на най близките, постоянно си мислиш дали е така и ли ти така го виждаш Whistling И определено помощта отстрани помага. В тази връзка забравих да пиша за твоята майка може да е подходящо и ОАк Peace

# 271
  Момичета трябва ми помощ Praynig По една или друга причина ми е трудно да направя комбинация за майка ми. Досега съм и давала само РР, при сърцебиене и панически кризи. Ще се опитам да я опиша- тънко обидчива е, често не слуша останалите, схваща погрешно това, което и се говори или пък се извинява за всичко-(Chicory). Има ниско мнение са себе си, но същевременно е много горда(Beech)( да не тежи на никой и т.н.) Знам със сигурност, че Аспен трябва да присъства в комбинацията и, вероятно и Мимулус и Цикори( това сестра ми го твърди, заради техните отношения). Има гастрит, колит, изобщо проблемен стомах(red chestnut) и в комбинация с това е в климакс(Walnut), изобщо в много разклатено емоционално състояние е в последно време. И аз незнайно защо просто не мога да определя цветята за нея newsm78  Благодаря предварително на всеки,който се отзове  bouquet
отговорила съм ти в червено.Разбира се не е за пренебрегване и избора на сестра ти  bouquet

# 272
Момичета здравейте пак  Hug Болко в гръбнака/кръста- Beech?
 Hug  bouquet Blagodarq

# 273
Момичета здравейте пак  Hug Болко в гръбнака/кръста- Beech?
 Hug  bouquet Blagodarq
Мдам...При Centaury,Mimulus,Beech,Rock water и Larch също има болки в костите/кръста  Laughing

# 274
Благодаря,Феичка,ще го измисля.Трудно ми е,че пак половината комплект цветя трябва да си комбинирам,но ще избера най-належащите. Hug Heart Eyes

# 275
Феичка, мерси  bouquet
Трапезица, аз взимам Larch, имах проблеми с кръста и колената, вече не Peace

# 276
  • Добрич
Момичета, виждам че има начин и за справяне с болката чрез цветолечението, а за други здравословни проблеми има ли подходящи есенции, например кожни и по точно гъбички по ноктите и кожата на краката  Thinking
Ако има някъде инфо искам да прочета

# 277
Момичета, виждам че има начин и за справяне с болката чрез цветолечението, а за други здравословни проблеми има ли подходящи есенции, например кожни и по точно гъбички по ноктите и кожата на краката  Thinking
И аз се присъединявам.
Чела съм за някой проблеми, както е при ставните, болки в кръста и във врата.
За кожни проблеми-crab apple. Но за гъбички? И мен ме интересува това, както и пърхот и псориазис.

# 278
Практика Център организира

Двудневно обучение за практическо приложение на терапията на д-р Бах за самолечение

Кога? : 17 и 18 септември 2011 (събота и неделя), 10:00 – 17:00 ч.

Къде?: София, бул. Н. Вапцаров, бл. 38

Цел на обучението:
Да даде на участниците практически познания за 38-те есенции от цветове на растения на д-р Бах, така че да могат да прилагат тази лечебна система за самолечение.

Процес на обучение:
Ще бъдат представени следните теми:
Типове личности – поведение, нагласи, начин на мислене

38-те есенции от цветове на растения на д-р Бах:
- Основни характеристики на всяка от есенциите
- С какъв тип поведение, мисли и чувства са свързани
- Положително влияние върху психическото и физическото състояние на човека

Определяне на подходящите индивидуални есенции

Приложение на терапията на д-р Бах в ежедневието – при стрес, безсъние, тревожност

Децата и цветята на д-р Бах

Разглеждане на конкретни случаи от практиката

Полза за участниците:
След обучението участниците ще могат да:

Разпознават различните модели на поведение и да ги свързват с подходящите есенции

Определят собствената си комбинация от есенции на д-р Бах

Определят комбинации от есенции за своите близки

Приготвят комбинации от есенции на д-р Бах за самолечение

Водещ: Лияна Петрова – психолог, бахов терапевт

Цена: 120 лв.

Брой участници: максимум 7 – 8 човека

За записване и допълнителна информация пишете на:
liyana.petrova@gmail.com

Телефон за контакт:  0893 576 098

Повече за терапията на д-р Бах можете да прочетете на:
www.practica-bg.com

# 279
И аз се присъединявам.
Чела съм за някой проблеми, както е при ставните, болки в кръста и във врата.
За кожни проблеми-crab apple. Но за гъбички? И мен ме интересува това, както и пърхот и псориазис.
    Пускам линк за болестите и емоциите, по тях може да се орентирате и за капките Peace
    И пак съм с питане Grinning При страх от новото, непознатото какво се взима Аспен или Мимулус newsm78

# 280
Страхове 
                   всички онези, предизвикани от дадена "форма" (образ)  Mimulus
                   неясни и непознати, тревожни                                     Aspen

# 281
    Пускам линк за болестите и емоциите, по тях може да се орентирате и за капките Peace
    И пак съм с питане Grinning При страх от новото, непознатото какво се взима Аспен или Мимулус newsm78

линкът ти е към един леко осакатен вариант на таблица от книгата на Луиз Хей "Излекувай живота си".
цялата книга я има в Спиралата.
а таблицата я има в пълен вариант тук http://healing.hit.bg/hei.htm или като pdf  тук http://healing.hit.bg/hei.pdf

при промени помагат и Walnut  и Honeysuckle

# 282

линкът ти е към един леко осакатен вариант на таблица от книгата на Луиз Хей "Излекувай живота си".

при промени помагат и Walnut  и Honeysuckle
Да, от книгата на Луиз Хей е, но не намерих по-точен източник. На мен другите линкове не ми се отварят Peace Благодаря за съвета  bouquet

# 283
  • Пловдив
Здравейте,

Сигурно е писано вече, но нямам време да чета назад  Embarassed , та ако може да ми помогнете. При никнене на зъби каква комбинация мога да дам ?

bouquet

# 284
Здравейте,

Сигурно е писано вече, но нямам време да чета назад  Embarassed , та ако може да ми помогнете. При никнене на зъби каква комбинация мога да дам ?

bouquet
От спешните капки( Рескю Ремеди) 4 капки се натриват във венците Peace

Общи условия

Активация на акаунт