Цветолечението на д-р Бах - 5

• 76 999
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аля, на Пашкулев са около 70 лв. Втора година ги ползвам за мен и за други хора. Действат си супер. От английските съм пила няколко месеца. Разлика не видях. Но то си зависи и от моментното състояние и конкретната лична комбинация.
Така че мнение за разликата, може би, трябва да се търси от професионалисти, които дълго време са ползвали и двата варианта  Peace.

# 166
   Аз нямах предвид определена комбинация, а РР. Не мисля, че силата им може да се сравни само от професионалисти Peace Какъв е алкохола в капките на Пашкулев, имате ли представа?

# 167
Благодаря  bouquet
От тях ще си поръчам.
Ох, ако можеше и постоянство да си намеря Simple Smile
Дано от вас да го прехвана

# 168
..Ох, ако можеше и постоянство да си намеря Simple Smile
..
Ще го намериш-с капките  Wink Hug

# 169
   Днес стават точно 23 дни, откакто ходих на консултация при д-р Пашкулев, след 1 седмица ще ходя пак, за да ми смени комбинацията. През това време забелязвам определено положителни промени, нервността ми от последните години определено клони към нулата, имах едно служебно пътуване сама, което при нормални условия ме хвърляше в смут и паника.  Не и сега обаче  Mr. Green Изкарах най-прекрасната си командировка от години, беше приказно, а през цялото време бях сама в непозната страна. Днес вечерта заминавам за 1 седмица в отпуск, през която мисля да изчистя в главата си много неща и да си почина.
   Тъгата ми по загубата на любими хора намаля, чувствам се различна... Не си внушавам, всички го забелязаха около мен, последните няколко дни имах спад в настроението, но се дължи по-скоро на физически симптоми. Все още не съм стигнала момента, в който ще си взема целия комплект с капките и ще си ги забърквам сама,  но за мен истината е такава: капките действат, и то не защото са на Пашкулев, английски, холандски, от Щатите, или Пакистан, а защото това, което може да ти даде природата, за да подпомогне собствения ти организъм да се чувства добре, е универсално. Мисля, че мозъкът ми просто видя, че аз няма да се оставя на депресията, и реши се движи в моя ритъм, а не срещу мен. Може би капките на Бах бяха просто "камъчето, което преобърна колата за мен", обаче цял живот ще съм благодарна, че попаднах на този форум, прочетох в друга тема за вас, при вас пък прочетох за капките и веднага се хванах за телефона и си записах консултация. Това са си чисто мои разсъждения наистина, обаче съм добре, добре и още по-добре, пожелавам го на всички вас! Hug  Hug  Hug

# 170
Много се радвам. Стоплят ми душата такива развръзки. И е хубаво, че споделянето им може да помогне и окуражи още хора.

Hug

# 171
Браво, Къдрокосче! Звучиш много много по-различно.

mimkis@, Относно РР на Пашкулев и аз не видях ефект от него, мислех си, че просто не е правилното, което да пия в момента, но май да взема да поръчам от някой сайт... Щом казваш, че има разлика.

# 172
very nice , какъв ефект си чакала да видиш от РР?
както се приема комбинация от цветове ли си го пила?
или при спешен случай/каквото му е предназначението/,и не ти е подействал?

аз пък,докато намеря източника на проблема,спасявах едната ми щерка десетки пъти от жестока алергия към паяци -с РР на Пашкулев
и спукана глава/която после носи 3 шева на 1,5 см сцепено/ спасих с РР на Пашкулев -кръвта спря и детето се успокои

# 173
Къдрокосче,искрено се радвам на успеха ти.  Hug Както и самия Др Бах е писал-това е средство за доближаване към Висшето АЗ.
 Hug

Момичета,какъв цвят е подходящ за човек,който е песимистично настроен,чувства се подтиснат от външите обстоятелства и го изразява.Акцентира на отрицателните страни от живота.
 МИслех си за Willow,но не е изпълнен с гняв или негодувание....Ще включа и Mustard  в комбинацията,и Walnut  за да го изолирам малко енергийно от обкръжението. Колебая се за Gentian,за да му върна вярата .....Малко ми е объркано в главата и чувствам,че нещо ми убягва....Благодарна съм за всяко мнение   bouquet Hug

П.С Gorse /Sweet chestnut може ли да се прилагат при психически проблеми -отчаяние,депресия,без да има физически заболявания? Предполагам могат,но каква е вашата информация ?
Нещо ми е мъгливо и ми е трудно да определя точната комбинация  Thinking

Hug

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 17:32 от Трапезица

# 174
 Hug Благодаря, принцеси, да ви се връща всичко положително Hug
Ето това моята комбинация, която пише на моето шишенце, за да придобиете представа с какво си "поправям" чепатото характерче  Laughing Laughing Laughing :
Жълтак, дъб, повет, шипка, бор, тинтява, гарванов лук (това последното май вие му казвате Витлеемска звезда)
   Спомням си, че д-р Пашкулев каза, че следващата ми комбинация ще я направи със съвсем различни есенции. Аз все още нищо не разбирам от есенциите, обаче пия и определено ми се отразява добре. Спомням си сега един случай преди няколко дни, брат ми шофираше над 15 часа кола и не ми се обаждаше, бях се притеснила доста, просто не можех да стоя на едно място. Сетих се за капките и макар да беше извън препоръчаните 4 приема по 4 капки на ден, веднага взех 4 капки под езика от моите и се успокоих, а преди това бях вече близо до истерия.

newsm68 След 4 часа заминавам на ваканция, не е нещо изискано, но за мен е като освежаващ дъжд в горещ летен ден, пожелавам на всички едно прекрасно лято, ще пиша пак скоро.  Hug Hug Hug

# 175
Бях ви `изоставила `покрай ангажиментите си  за определено време момичета ,но радвам се че ви открих отново и с....Чудесни новини Къдрокосче  Hug
Да, често следващата комбинация е различна от предходната .Възможно е и да има част от същите есенции ,но в повечето случаи `старата комбинация` си е свършила своето и не е нужно да се повтаря ,а леко се редуцира с някоя нова есенцийка  Grinning
Всичко е добре ,когато протича и завършва добре.Наслади се на прекрасните летни дни и остави зад гърба си всичко лошо ,което те е смущавало до сега.

Момичета,какъв цвят е подходящ за човек,който е песимистично настроен,чувства се подтиснат от външите обстоятелства и го изразява.Акцентира на отрицателните страни от живота.
...........

Звучи много Beech
Sweet chestnut +Wild Oat - би възвърнало и `събудило` живота в него

# 176
Фея,благодаря за мнението.  Hug Beech  не ми се вписва-човекът е толерантен,без предразсъдъци,не е нахален и натрапващ се,не е критикар или тесногръд....Имам типичен Beech  в обръжението си,този е различен тип....
Wild Oat е  добра идея,благодаря много Hug
КОлебая се м/у Gorse  и  Sweet chestnut.Ще помисля пак  Thinking
Отпадат Gentian ,Willow и (евентуално) Mustard няма .
Оставям Walnut,защото е чувствителна душа.
Може би ще прибавя Olive  заради преумората( физ. и психическа)

Започва да ми се избистря......Благодаря за помощта  Hug  bouquet Heart Eyes

# 177
Радвам се , че мога да помогна  bowuu
Ако ми кажеш къде има и физическа болка/дискомфорт/,  ще ти подскажа съвсем къде е 10-тката Peace

# 178
мисля,че няма такава.Ще попитам все пак .Благодаря  Hug

# 179
...Ако ми кажеш къде има и физическа болка/дискомфорт/,  ще ти подскажа съвсем къде е 10-тката Peace
Болки в мускули и стави....   Peace   Болки в очите от преумора( Hornbeam на компрес предлагам)

Някой би ли ми описал състоянието "тиха калуна"  Hug

Общи условия

Активация на акаунт