Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 159
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Аз пък съм доволна от Сам, доста добре се въплъщава в роята на страхлив дебеланко с добро сърце. Разговора на девствениците ми беше малко излишен обаче...но нейсе. На мен епизодът нещо не ми допадна...беше ми хаотичен, досега не съм имала такива проблеми. Но Дууух Heart Eyes Джон естествено ми допада като млати наляво-надясно, бас държа, че момите са припадали по него, докато гледат епизода, след малко ще проверя туитовете, които пускат в блога Winter is coming, винаги са уникални Joy Мириел, всички казват, че третата книга е най-добрата от всички излезли досега, нормално да ти е странна следващата, аз съм още в началото на тази, но чета с интерес, втората ми вървя доста мудно на места

# 646
  • Сливен
Сам си е добре и за мен. Много добре се справя с ролята.
Виж, Джендри нещо не ми се вписва в образ.
Някак си хилавичък ми се види момъка.

# 647
  • Разпиляна във въображението
Промото за пети епизод. Имам чувството, че аха са мигна и сериалът ще свърши Sad

# 648
  • София
оо Кали, фейса ме информирА -  bdbaloni

За серията -  малко мудничка ми беше сравнение с останалите 3. Сам ми хареса, нищо че не е рус, изпълнява си добре ролята. Най-накрая Дух, въпреки че ми беше малко. Мисля си - тези вълчища да ги бяха направили изкуствени, май по-добре щеше да бъде и да присъстват повече. Дух непрекъсанто е с Джон в книгата Rolling Eyes.

# 649
  • София
Честит рожден ден на Кали!

Чудех се откъде ми е познат младежът, който играеше копелето на Робърт, а той бил Крис от Скинс. ooooh!

Сам не ми харесва, представях си го по-дечко, русичък и дори по-кръгъл. Изобщо (потретвам се, но не мога да се сдържа просто) като цяло имам проблем със състаряването на Джон, Роб и връстниците им. Другите не ми пречат, ма те...

Вчера серията не ми хареса много, като че ли мудно и накъсано течеше действието, а и имаше доста измислени сцени с обяснения (например за драконите, а също и за кралете и другите исторически пояснения). Разбирам, че се опитват да ги вмъкнат някак, но ми стояха като кръпка, изкуствено.

Най-накрая Дух, въпреки че ми беше малко. Мисля си - тези вълчища да ги бяха направили изкуствени, май по-добре щеше да бъде и да присъстват повече. Дух непрекъсанто е с Джон в книгата Rolling Eyes.

Както каза една приятелка докато гледахме вчера "Обзалагам се, че не са могли да намерят голям албинос и сега чакат кутретата да пораснат." Joy

# 650
За мое учудване сериалът ми харесва, придържа се значително към книгата. Дори бих казала повече, отколкото очаквах. Взех се чудя какво ще гледам, като свърши!?  Laughing
Снощи, по време на сцената с Кейтлин и Тирион открих, че Аря много прилича на екранната си майка. Да нямат роднинска връзка? Едва ли, всъщност, но наистина имат прилика, в очите може би.
А Джон определено ми допада. Аз не успявам да се издразня от неубедителната му игра, сигурно защото английския не ми е много добър.
Сам не си го представях точно такъв - в моите представи е по-дебел и рус, но като цяло не съм разочарована.
Най-голямото ми разочарование е точно Джайм, който всички харесвате. Ужасен ми е.

# 651
  • Атлантис, Галактика Пегас
Сдобих се и аз с първата книга.  Mr. Green
Но ще я чета след 13 на Колелото  Peace

# 652
  • София
Нелката ме разкри  Mr. Green !
Благодаря за пожеланията  Heart Eyes !
Ето една тематична почерпка от мен:

# 653
Не знам защо имате проблем със Сам. Доста правдиво играе образа си. И не знам какво разбирате под "дебел"... ако актьора не е пълен, се плашим какво си представяте- Джаба?  Laughing

# 654
  • Пловдив
На мен ми хареса в крайна сметка Сам,но серията не беше нещо особено.Следващата ми изглежда по-обещаваща обаче.

# 655
  • Пловдив
Сега,ако някой внесе малко яснота кой е Сам Тарли и Бриен,а даже и Кутрето не знам кой е,бъркам го с Дяволчето Embarassed Ами доста са си героите..
Значи Сам Тарли е новото момче в нощен страж,дебеланкото.Кутрето е лорд Белиш,а Бриен се появява във втора или трета книга и има ключова роля,но няма да разказвам тук за да не издавам.

# 656
Кали, ръфам блажено опашката на дракона от тортата и ти пожелавам много здраве, щастие, успехи и вълнуващи мигове  bouquet Банда, снимката постната от Red Tulip ми напомни за снощната кървава сцена-доста реалистично, а Shocked

# 657
Кали, ЧРД и от мен!  bouquet Само хубави емоции да имаш! Wink

Благодаря за тематичната почерпка  newsm10

# 658
ЧРД, Кали!

Дени как насмете брат си  Grinning...Вече е ХАЛИСИ!!!  Mr. Green  Heart Eyes

Шишо изглежда добродушен...Ще станат приятели с Джон, май...   Wink Хареса ми, че Джон защитава слабите и беззащитните. Heart Eyes

Я, Тириончо има  проблем  Thinking...Ама, моА човек е ПЕЧЕН  Wink ШЪ сЪ УпраЙ Grinning

# 659
  • Русе
Шишо изглежда добродушен...Ще станат приятели с Джон, май...   Wink Хареса ми, че Джон защитава слабите и беззащитните. [/color] Heart Eyes[/center]

Тириончо има  проблем  Thinking...Ама, моА човек е ПЕЧЕН  Wink ШЪ сЪ УпраЙ [/b][/color] Grinning[/center]
  Тириончо ще се оправи, и още как !!!
А Шишо тепърва ще се разгъне.  Grinning

Кали, и от мен всичко най цветно и мечтано!!!

Общи условия

Активация на акаунт