Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 145
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • Пазарджик/Лондон
Джон не го харесах в началото, но като се засмее и става голям чаровник Wink.

# 661
  • Разпиляна във въображението
Кали, честит рожден ден! Всичко най-хубаво!

Снощи не успях да изгледам серията. Едвам гледах. Днес пък направо всичко ме боли. Взех, че се разиграх с малките около нас и барабар с децата и още една мама играхме с тях на народна топка. а те само това чакаха. Ох, кокалите ми.

Сега обаче сядам да гледам.

Джайм не е типичния красавец, но може би съм под влияние на образа от книгите и ме кефи... за сега де. Не го знам какво е написал автора в четвърта част, а идва и петата. Току виж докато му се радвам и той го утрепал.

# 662
  • София
...................... Току виж докато му се радвам и той го утрепал.
Joy Joy Споко, до четвърта част няма такваз вероятност, но за пета незнам  Laughing
Аз ще дебна свободен момент да гледам 4 еп., че у нас е калабалък Crazy .От снимките, които пускате, Сам си изглежда съвсем наред т.е. по книгата  Thinking

# 663
А да бе, остава и Джайм да ми утрепят и вече няма по кого да въздишам....някак си се въздържам да въздишам по Джон, който е на 14...

# 664
Нещо, което видях в коментарите в Замунда:
"СТЯГАЙТЕ СЕ ЗА ЗИМЪСКА! - НЕД СТАРК ИЗСЪСКА "
 Joy
Сериалът е страхотен, обожавам Аря и Денирис. Нямам търпение да прочета и книгите, но предпочитам да си ги купя, затова изчаквам.

# 665
Всичси четири книги ги има в Ориндж в Сердика, аз в събота се сдобих с последните две Peace

# 666
  • София
...някак си се въздържам да въздишам по Джон, който е на 14...

Мен това не ме спира. Whistling Но само за протокола, още относително рано в първата книга става на 15. А към четвъртата книга трябва да е... не знам колко време е минало, ама поне 16-17 трябва да е чукнАл. Mr. Green

"СТЯГАЙТЕ СЕ ЗА ЗИМЪСКА! - НЕД СТАРК ИЗСЪСКА "
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 667
  • София
Имам някакво неприятно чувство за Джайм в 5-та книга Rolling Eyes, дамо да не съм права
"Накрая ще остане само един", залагам на Джон Сняг Mr. Green

# 668
  • София
Имам някакво неприятно чувство за Джайм в 5-та книга Rolling Eyes, дамо да не съм права
"Накрая ще остане само един", залагам на Джон Сняг Mr. Green

ШШШТ  smile3505 - не го казвай!!!!!!!!!!
И на мен ми остана само Джайм  Heart Eyes ! Като му се случи онова гадното нещо в книгата, направо все едно камион ме блъсна; три дена не можех да повярвам, че Мартин му го причини  ooooh! ! Сега остава и да го утрепе  Crossing Arms !

# 669
ШШШТ  smile3505 - не го казвай!!!!!!!!!!
И на мен ми остана само Джайм  Heart Eyes ! Като му се случи онова гадното нещо в книгата, направо все едно камион ме блъсна; три дена не можех да повярвам, че Мартин му го причини  ooooh! ! Сега остава и да го утрепе  Crossing Arms !

Аз пък нямам търпение Мартин да му набучи главата на кол. Mr. Green Заедно със сестричката му.  Нали си ходят в комплект все пак.Mr. Green Нооо,предполагам че ще откарат поне още 1-2 книги. Точно вчера умувах кой ли ще остане накрая,но все си мисля, че в крайна сметка Мартин всичките ще ги затрие. Аз лично най-тежко преживявах, като зачезнеше някое вълчище.  Laughing Голяма слабост са ми. Като убиха Лейди, бях в пълен потрес. Дано поне най-големият ми любимец Дух по някакво чудо да остане до последно, но съмнявам се.
Това, което най-много ме притеснява е,че щом трябва да са 7 книгите, я ги доживеем, я не. Мартин и той. Crossing Arms Мира няма да имам, ако не разбера как свършва историята. И на тоя и на оня свят. Mr. Green Мислите ли, че Мартин поне е решил какъв ще е края? Сетих се, че Роулинг имаше готов епилога на Хари Потър доста преди да завърши книгата и изградена идея какво ще се случва.

# 670
  • Разпиляна във въображението
Бъркам ли се или някъде тук беше писано, че той е започнал поредната книга, но тя станала обемна и я разделил. После се разбрало, че трябва да се описват още неща преди това и се появява още една книга newsm78

# 671
  • София
Мисля, че първоначално е било замислено даже като трилогия. Но като е почнал втората книга се е усетил, че няма да я бъде тая работа, и е решил да са седем книгите. Според мен от самото начало си е имал ясна концепция каква ще е историята и е имал завършена концепция, просто много се е увлякъл в детайлите. Обзалагам се, че краят отсега е ясен, дали повече, дали по-малко...

Аз залагам, че Джон ще оцелее и евентуаааааално ще се вземе с Денерис. Всъщност тя каква ще му излезе, ако е син на Регар - леля?! Laughing

# 672
Мдааа,вярно е че на Мартин детайлите ще му изядат главата. Аз сега препрочитам книжките и отново не мога да се оправя кой какъв е и от къде е. Само поне най-главните герои съм наясно за какво се борят.  Laughing
Ами ще чакаме, какво друго остава... Бас хващам че Мартин ще излезе с някакво нестандартно решение накрая. Mr. Green Това за Джон и леля му определено е в негов стил.  Mr. Green

# 673
# 674
Душки! А я вижте час от младежта тук:

Общи условия

Активация на акаунт