Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 143
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Мисля, че първоначално е било замислено даже като трилогия. Но като е почнал втората книга се е усетил, че няма да я бъде тая работа, и е решил да са седем книгите. Според мен от самото начало си е имал ясна концепция каква ще е историята и е имал завършена концепция, просто много се е увлякъл в детайлите. Обзалагам се, че краят отсега е ясен, дали повече, дали по-малко...

Аз залагам, че Джон ще оцелее и евентуаааааално ще се вземе с Денерис. Всъщност тя каква ще му излезе, ако е син на Регар - леля?! Laughing

Не ща Джон с Денерис. Пък. Макар че....като се замисля би било готино, те са на едни години, сами срещу всичко...Абе, не знам!

# 676
  • София
Божеее, цветът на косата, колко много променя и мъжете и жените...

# 677
  • Срещу планината:)
 newsm78 кое е момичето, другите уж ги разпознах Rolling Eyes

# 678
  • София
И аз Денерис не я харесвам хич, но ми се вижда логична комбинация. Е, разбира се, с Мартин нищо не се знае.

Днес си купих Игра на Тронове и на хартиен носител, че да мога да чета и извън къщи (не съм пристрастена, не, не, отричам!!!) И точно като излизах от книжарницата пред очите ми минаха два автобуса с огромни надписи Game of Thrones и ликът на гореспоменатата Таргариенка. А вчера както си седях в парка, на съседната пейка дочух разпаленият разговор на една двойка за сериала. Младежът, който явно беше чел книгите, обясняваше със страст на приятелката си за сложните роднински взаимоотношения на героите. Е в такива моменти направо се разтапям от кеф. Светът е голям и луди дебнем навсякъде. bowuu

Младежите на снимките не мога да ги разпозная с изключение на Роб. Кой кой е? newsm78

# 679
  • София
Момичето е Денерис. Роб е ясен. Но другия младеж ...   33uu ...

# 680
Другият младеж е Хари Лойд-Визерис Mr. Green Найс,а

# 681
  • София
ОМГ! Невър уъд ев гесд, дет се вика. Shocked

# 682
  • София

Неееее  #Shocked ! Никога не бих предположила!
Направо го поглеждам с други очи  Blush Mr. Green !

# 683
Момичето е Денерис. Роб е ясен. Но другия младеж ...   33uu ...

хм с тъмна коса е по -хубава Thinking

Другият младеж е Хари Лойд-Визерис Mr. Green Найс,а

smile3555 въх, яко съм се объркала.

# 684
 Shocked Мацката, която играе Денерис на колко години е? Трябва да се поровя за повече инфо.

# 685
Shocked Мацката, която играе Денерис на колко години е? Трябва да се поровя за повече инфо.
Born    1987/1988 (age 23–24)  Joy  що така са го написали у педията

# 686
Born    1987/1988 (age 23–24)  Joy  що така са го написали у педията

Mr. Green Дам и аз тъкмо видях. В IMDB пък изобщо няма даже и толкова информация. Laughing

# 687
  • София
Born    1987/1988 (age 23–24)  Joy  що така са го написали у педията

Защото никъде по официалните сайтове не й пише рождената дата/година. Може само да се гадае на базата на завършеното й образование:

Цитат
Received her education from 2000-2005 at St. Edward's School of Oxford.
Graduated from Drama Centre London in 2009, then cast in Game of Thrones shortly after.

За фенките на Джайм:
Роден е на 27 юли 1970 в Дания; женен е и има две дъщери.

А Роб е роден 1986 в Шотландия.

# 688
Е, тепърва ще има повече новини за тях. Между другото, Алфи Алън, който играе Теон Грейджой е брат на певицата Лили Алън и има участие в доста известни филми- примерно в Atonement, Елизабет с Кейт Бланшет, The Other Boleyn Girl Mr. Green Даже е сгоден Grinning Ето ви го и него:

Не е зле, а във филма ми е толкова противен Whistling

# 689
  • София
Бааа, не може да го разпознае човек. Много хубаво момче, във филма са го загрозили направо... Sick

Общи условия

Активация на акаунт