Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 799
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • ул. "Мечтание"
Аз започнах да чета в Читанката. Мислех по едно време да си взема ел-четец, обаче съм с очила, болят ме очите, а четецът е пак с дисплей и не смея да си купя. Някой с очни проблеми да коментира?
Иначе, дори и да нямах проблеми с четенето на монитор - абе друго си е да хванеш книгата, особено ако е такава тухличка  Laughing

Направени са така, че да щадят повече очите, отколкото обикновен монитор.

# 481
  • Разпиляна във въображението
Успях да намеря възможност да ми донесат Киндъл 3 от Америка. Очаквам го на 12 май да ми е в ръцете. Това, което ме тласна напълно към подобна стъпка е именно цената на "Песен за огън и лед". отидох да закупя първата книга, защото от последната страница от файла пишеше 12 лв. и за мен беше предоволно. В книжарницата се оказа 20 лв., а бяха общо 4. Следващите ми книги са "Колелото" и Малайзийската книга, може и да не я изписвам правилно Blush, но пресметнах, че само от една поредица и половина и съм си изплатила вложението от 139 долара Peace

# 482
  • Стара Загора
Аз съм с Киндъл 3, последният ми е от Английския Амазон с дотавка на анл. адрес и оттам с превозвач, 260 лв ми излезе. Първият го счупи мъжът ми, от Бг онлайн магазин беше купен за 330 лв. За ремонт ми поискаха 260 лв и си поръчах направо нов. За хора, които четат си избива парите бързо. От читанка свалям книгите.

# 483
  • София
Малайзийската книга, може и да не я изписвам правилно Blush,
Аха действието се развива в Мала Азия Mr. Green. Мир, любимата ми поредица са опорочиш hahaha

# 484
Малайзийската книга, може и да не я изписвам правилно Blush,
Аха действието се развива в Мала Азия Mr. Green. Мир, любимата ми поредица са опорочиш hahaha

Не разбрах нещо Mr. Green

# 485
  • София
Малазанска, малазанска Mr. Green

# 486
  • Sofia
Току що си поръчах книгите на английски от депозиторито- общо за 70ина  лева с предварителната поръчка на Танц с дракони (излиза след 72 дни).

Много ме впечатлиха първите два епизода, страхотен каст, историята си я бива.

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 11:27 от Vesito

# 487
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз също съм се замисляла за електронен четец. Но имам слабост към хартиени книги. Освен това децата четат също фентези като мен, мъжо фантастика, трябва да поръчаме поне четири четеца... е за сега е по добре хартиени книги минават през ръцете на цялата фамилия.  Peace
Иначе "Ведьмак" на А. Сапковски, го четох на телефона.  Crazy

# 488
  • Бургас
Здравейте дами.
От тази вечер и аз се зачислявам към фенките на филмчето. Изглежда обещаващо, а аз като фен на фентъзито считам, че книгата ще е по - добра и от филма.
Без да искам в Сряда вечер засякох филма по НВО и сега след един епизод съм фен.

# 489
Къде сте, огнено-ледени? Нали знаете коя е перфектната съботна вечер? С книжка на Мартин в ръка след приятна разходка в парка Wink Гледах привю за утрешния епизод, тръпки ме побиха от шепота на Джайм Wink А прави ли ви впечатление, че явно нашия преводач не се е справил с превода на името- във филма му казват Джейми...колко нежно, въобще не му приляга hahaha

# 490
Наистина не му приляга. Започвам да изпитвам симпатия към него. Ама че работа Thinking

# 491
  • Сливен
Да, но в книгите е Джайм, а преводачите се съобразяват с текста там.

# 492
Докато гледам сериала все едно чета книгата отново.

# 493
E, защо пък са му променили името newsm78

# 494
Къде сте, огнено-ледени? Гледах привю за утрешния епизод, тръпки ме побиха от шепота на Джайм Wink
Тук сме, тръпнем в очакване  Heart Eyes

Не е ли на втори май? Как утре? Или аз пак разбрала-недоразбрала... Confused

Общи условия

Активация на акаунт