ВЪПРОСИ към хомеопати - 14

• 54 463
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Тандонова, да си ни жива и здрава, душо!  bouquet Grinning

Какво приема, пиши ми на лични ако искаш. Много ми стана интересно с тези подути длани милото човече

# 466
  • Пловдив
Аааа моля ви не на лични, и аз искам да знам Embarassed.
Тандонова да си жива и здрава  bouquet!

# 467
Мамаден, изтървала съм ти поста Embarassed Embarassed Embarassed

Да са ти живи и здрави имениците!  bouquet  bouquet  bouquet

# 468
Честит имен ден на всички цветенца! Hug

# 469
  • Пловдив
Благодаря момичета Peace И вие да сте живи и здрави!

Пие Лахезис 200 от вчера.Сега спи,ама това хъркане...Сложиш му компрес,довечера пак.Почнала е да избиват налепи.Яде и пие по-малко,ама няма и да го мъча.

А за ръцете...незнам и аз какво е.Хом. каза,че е вероятно да е реакция...подобно на обрив.И също като му мия ръцете да видя дали от топла или студената вода му е по-добре.Е,не са кой знае колко подути,ама се забелязва.Ще наблюдавам.

# 470
Не съм наясно, ама такива реакции хич не ми харесват на мен.... Sad

# 471
  • Пловдив
Не съм наясно, ама такива реакции хич не ми харесват на мен.... Sad

Мече,а за Лахезиса какво знаеш...

Или ако някой друг има желание?Мерси!

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 16:48 от tandonova79

# 472
Тандонова, за лахезиса знам много, ама малко от това мога да си обясня Joy
Дано се включат компетентните, че ми запали любопитството с тази реакция, честно.

# 473
  • Пловдив
 И на мен ще ми е интересно становището на Александър и Ниал, ако имат желание да коментират описаната ситуация Rolling Eyes.

# 474
  • Пловдив
Честит имен ден на именниците  bouquet

tandonova  щях да те питам-на какъв лекар ходихте за аудиограма за слуха?
на мен лично ми е правена такава при невролог,а за детето УНГ ли прави?и при кой УНГ ходите?

защото Ради има проблеми с носа от една година,и честно досега не съм се замисляла за слуха?
а той е доста непослушен и аз го бъзикам все ,че не чува какво му се говори Grinning

иначе той като цяло е добре,снощи и днес не е вдигал Т,следобед днес го изкара на разстройство,носа се разтече доста-бледи зеленикави сополи,снощи беше АД-хъркане,хъркане,и той не диша само през устата,ами се напъва и през носа.Реших да му пръсна малко капки-първо пробвах Виброцил-ефект нулев,после ксилометазолин-пак без ефект.Че той като хърка и бебето се стряска от него.

# 475
  • Пловдив
Честит имен ден на именниците  bouquet

tandonova  щях да те питам-на какъв лекар ходихте за аудиограма за слуха?
на мен лично ми е правена такава при невролог,а за детето УНГ ли прави?и при кой УНГ ходите?

защото Ради има проблеми с носа от една година,и честно досега не съм се замисляла за слуха?
а той е доста непослушен и аз го бъзикам все ,че не чува какво му се говори Grinning

иначе той като цяло е добре,снощи и днес не е вдигал Т,следобед днес го изкара на разстройство,носа се разтече доста-бледи зеленикави сополи,снощи беше АД-хъркане,хъркане,и той не диша само през устата,ами се напъва и през носа.Реших да му пръсна малко капки-първо пробвах Виброцил-ефект нулев,после ксилометазолин-пак без ефект.Че той като хърка и бебето се стряска от него.

При УНГ др.Андреева но не се поема от касата та го водих допълнително.И аз така си мислех и му виках на шега че не му чуват ушите...но се оказа че има леко нарушение но е обратимо и пак идва от 3-та сливица ooooh!

Към 8 моя беше с 37.2 но яде пи айрян и ми се струва ок!Но утре ще си го оставя вкъщи.

Иначе за ръцете...незнам какво ще е Rolling Eyes

Нико браво!|Аз бих се радвала на такава реакция от ХЛ...но защо си сложила тия капки пак ход назад Sad По добре морска вода и така!

# 476
  • Пловдив
Да, интересно ми стана, защо сега не се поема от касата това изследване... newsm78 Преди три -четири години /не съм сигурна точно/ при  д- р Андреева бяхме за влошен слух и двете изследвания се поемаха от касата. Даже свекърва ми си взе направление тогава и провериха и нейния слух, че имаше проблеми. Никой не ни е искал пари.
Ама виж сега как са се променили нещата.  Confused

# 477
  • Пловдив
tandonova   ами през деня му пръскам стеримар,нисита,сребърна вода слагам,но няма кой знае какъв ефект от тях.Капките ги сложих като спеше снощи и то само в едната дупка,защото другата не беше още сополива.Ами не може да се спи,трябва да го сложа да спи сам в стая Simple Smile,а и той как спи незнам-аз на негово място не бих могла да спя .

друг въпрос-като спомена на хомеопата че е запушен носа,не му отдава значение,и вие сте казвали че хремата не се лекува,но как да разбера дали сега е 3-тата сливица,или просто хрема?защото не беше се запушвал носа от 4 месеца,скоро около 22 март беше настинал,но му мина бързо.

трябва да го заведа на УНГ ,за да каже дали е възпалена сливицата сигурно и ако е така тогава да й се обърне специално внимание -за хомеопатично лечение???
защото хремата си е хрема,но тя може да е начало на ринофарингит,отит,ангина,бронхит newsm78

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 22:23 от niko11

# 478
аааа, има си хрема и хрема.
Последната хрема на малкото ми дете, на която не обърнахме внимание, я докара почти до антибиотик и зловеща кашлица.... Досега не е имала жълти или зелени секрети, де

# 479
  • Пловдив
Ами незнам и аз...може и нашта ангина да е от зелените сополи дето имахме и изолираната бактерия,а може и да не е ...

Факт е обаче,че днес налепи нямаме! PeaceГледах,гледах...чудо!Явно като е правилното лекарство хом.работи.Още снощи като говорих с хом.каза,че е възможно вече да се прибират налепите.Днес си останахме вкъщи.
Тая сутрин обаче ми се струва,че носът почна да хърка,а сополите още не са пробили.На обяд пак ще сложа компрес,сега гърлото е червено,но не се оплаква при гълтане(сега яде принцеса).И сливиците май ще почнат да се посвиват...дано!

Сега меря пак Т...36,9 е.

До 10ч. пак трябва да докладвам на хом.

Общи условия

Активация на акаунт