ВЪПРОСИ към хомеопати - 14

• 53 182
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Е, ангините спряха, но след това от друго лекарство, но постепенно и със стихващо действие.

# 676
  • София
Редактирам се, защото лошо се изразих. Амитола голямо гуш от мен Simple Smile

Значи болни сме от херпангина, имахме обриви по тялото и сега ръцете и краката са с мехурчета с гной. Имаме три вида предписани хомеопатични лекарства по схема на гранулки. Давам ги с разлика между приемите, както ми е обяснено по 5 гранулки на прием, но като му ги дам да ги смуче по някое време ги схрусква. И не знам дали не е по-добре да му ги разтварям в малко водичка? Като ги схруска губи ли се ефекта или е същото? Нямам голям опит с хомеопатията, затова сигурно ми е глупав въпроса...

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 23:40 от Lilian_V

# 677
Влизам само да благодаря сърдечно на Александър! Преди около 6 страници, в паника че няма връзка с хомеопата ни, а детенцето ни кашля непрекъснато без никаква пауза помолих за помощ и Александър се отзова.

Помогна ни, а на следващият ден даже се обади да разбере как е детето. Трогната съм, уважена и благодарна.както само една майка може да бъде  bouquet  bouquet  bouquet

# 678
Lilian_V , трябва преди всичко, да си смениш "хомеопата"!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0  От тук, можеш да се информираш, за принципите на хомеопатията. Успех!  Hug

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 00:59 от d@indi

# 679
И аз благодаря на Александър за отговора за смъкнато влагалище, както и на Мег! Hug  bouquet Heart Eyes

# 680
  • София - Варна - Бургас
И аз благодаря на Александър за отговора за смъкнато влагалище, както и на Мег! Hug  bouquet Heart Eyes

За скептиците, само ще цитирам Рубриката от Radar - Synthesis: 

FEMALE GENITALIA/SEX - PROLAPSUS - Vagina: (28 remedies) - 28 хо л-ва. Simple Smile

# 681
  • Пловдив
Какво ми е на "успешното" не разбрах?

Иначе, симптомите изчезнаха, наистина. За по натам - какво трябва да плосбедя, за да кажа дали е имало ефект. Подобрение е настъпило. След време пак е имало подобни симтоми, но кой не стряда от време навреме от ангина, например?
Вени, ако ти е интересно върни се 2-3 теми назад и прочети всичко написано, ще разбереш за какво те поправя Ниал Peace.

# 682
  • София
Александър, тъй като не го разбрах това за смъкнаттото влагалище, а и аз имам този проблем след второто раждане и припишка ли ми се мога да се напишкам - моля, поясни и на мен!

Четох за еднократния прием, знам за него, но казвам, че с многократни приеми при банални случаи е имало ефект. Лекаря -хомеопат, който ми ги е изписвал тези лечения и известен в средите и доста талантлив мисля. Сигурно има причина да го е правил. Иначе за повтарянето съм забелязала, че е ставало и по-лошо, когато потенцията е висока, но за 9-ка или петица - по-скоро не! Т.е. получавало се е доказване!

За случая с херпангината има нужда само от едно лекарство - арсеникум албум. Други не са нужни.

# 683
За случая с херпангината има нужда само от едно лекарство - арсеникум албум. Други не са нужни.

И как, го реши това?  newsm78

# 684
  • Пловдив
Аз разбирам Александър така, за смъкнато влагалице има показани 28 лекарства, това кое точно от тези 28 ще е подходящо за конкретна жена в конкретен момент, може да се разбере само след интервю с хомеопат Peace.
d@indi, вероятно Вени* е споделила какво помага при тях Rolling Eyes, при херпангина.

# 685
  • София
Баш!

Оф, 28 е искал да каже - главо тъпа! Embarassed

# 686
Здравейте!
Искам да попитам хомеопатите в този форум, може ли с хомеопатия да се смъкнат задържани тестиси на мястото им? Естествено, наясно съм, че ако причината за задържането са къси връзки или нещо, което стои на пътя на тестиса (като мастна тъкан), едва ли ще има резултат. И все пак, има ли лекар, който е имал такъв пациент и лечението му е успешно? Искам да се свържа с някой, който има реален опит с такова състояние.
И все пак да уточня  Simple Smile  - детето ми е на 2 години. Беше с два задържани тестиса, като единия го оперирахме. Сега другия тестис е в средата на ингвиналния канал. Изпитвам голям страх от следващата операция и преди да я направим искам да опитам по друг начин. Посещаваме хомеопат от скоро (не само за тестиса) и от него знам, че теоретично нещата могат да се случат, но.....нещо започнах да се отчайвам... Иска ми се да разбера мнението и на други хомеопати....
Извинявам се, ако по темата вече е писано! Темите са доста дълги и нямах време да чета всичко!
Ще съм много благодарна, ако някой ми отговори!

# 687
  • София - Варна - Бургас
Аз разбирам Александър така, за смъкнато влагалице има показани 28 лекарства, това кое точно от тези 28 ще е подходящо за конкретна жена в конкретен момент, може да се разбере само след интервю с хомеопат Peace.
d@indi, вероятно Вени* е споделила какво помага при тях Rolling Eyes, при херпангина.

mamaden, точно така, правилно си го разбрала. По принцип в главният ни справичник, Реперториума за даден симптом може да има показани от доказвания и последващи потвърждения, стотици хомеопатични лекарства в четири градации.
 Но тъй като не се предписва по един симптом, а по тоталността от симптоми, които оформят т.н. "картина" на хомеопатичното лекарство, която картина трябва да е максимално подобна на "картината" от симптоми, ментални, общофизически индивидуални особености и модалности, няма да даваме няколкостотин или десетки хо л-ва за да уцелим кое ще действа, а само едно единствено.

* Е, някои в безсилието си го правят, като предлагат разни "схеми" от различни хо л-ва или "смески" от 7 - 8 л-ва, с надеждата поне едно да въздейства...

# 688
  • София - Варна - Бургас
Здравейте!
Искам да попитам хомеопатите в този форум, може ли с хомеопатия да се смъкнат задържани тестиси на мястото им? Естествено, наясно съм, че ако причината за задържането са къси връзки или нещо, което стои на пътя на тестиса (като мастна тъкан), едва ли ще има резултат. И все пак, има ли лекар, който е имал такъв пациент и лечението му е успешно? Искам да се свържа с някой, който има реален опит с такова състояние.
И все пак да уточня  Simple Smile  - детето ми е на 2 години. Беше с два задържани тестиса, като единия го оперирахме. Сега другия тестис е в средата на ингвиналния канал. Изпитвам голям страх от следващата операция и преди да я направим искам да опитам по друг начин. Посещаваме хомеопат от скоро (не само за тестиса) и от него знам, че теоретично нещата могат да се случат, но.....нещо започнах да се отчайвам... Иска ми се да разбера мнението и на други хомеопати....
Извинявам се, ако по темата вече е писано! Темите са доста дълги и нямах време да чета всичко!
Ще съм много благодарна, ако някой ми отговори!

Да, има много хо л-ва, които биха могли да въздействат на неспуснати или т.н асансьорни тестиси.

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 15:53 от Aleksander

# 689
Да, има много хо л-ва, които биха могли да въздействат на неспеснати или т.н асансьорни тестиси.

А вие лично имали ли сте такъв случай?

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 16:04 от zstar

Общи условия

Активация на акаунт