ВЪПРОСИ към хомеопати - 14

• 52 746
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
И аз да се запиша..

# 61
Само как бързо четеш....по двойно сляп метод Grinning  Grinning  Grinning

Чети, чети...

Е какво, да не би да греша. Може би пропускам нещо и можеш да подчертаеш в текста къде е описана методологията включваща всички принципи на доказването, които цитира по-рано: интервютата, задекретяването, плацебото?

Нещо от 20ти или по-добре 21 век няма ли или караме на старите знания? Аз търсих съвременни, но всички показват липса на ефект: цитирах за Беладона по-рано. Да не стане така, че всичко съвременно отрича ефективността, и затова се цитират само по-старите?

Не че те заяждам, но ако има нови не разбирам защо по-рано ми цитира старите?

# 62
Много сте писали, връщам се да попрочета...... Mr. Green

Имам предложение : който може да го направи.
На първата страница да се заковат непрестанните въпроси и съответно отговорите.
- Защо гранулите не се пипат с ръка и защо се дават само еднократно.
- какво да правиме ако разлеем шишенцето
-защо се предписва само едно ХЛ.
-как се съхраняват ХЛ.

# 63
  • София

имам един въпрос-хомеопатите под каква форма се снабдяват с ХЛ?те течни ли си ги имат -всяко ХЛ във всички възможни потенции,или се снабдяват под формата на гранулки,и ги дават вече разтворени на пациента?

Какво ти носят отговорите на тези въпроси?

просто питам  Simple Smile

ееее и на мене ми беше интересен отговора на този въпрос. ей така от чисто любопитство.

а аз да ви кажа за пипането на гранулите с ръка- някъде бях чела че не се пипали с ръка  единствено от хигиенна точка / т.е да не се нацапат един вид/ Laughing

# 64
Да се запиша и в следващата тема  Simple Smile! Ей, ама много ми е полезно, не се включвам често, но чета редовно.
Благодарности на Ниал за отзивчивостта и търпението да отговаря за n-ти път на повтарящи се въпроси   bouquet

# 65
  • Бургас
Цитат
уф, изтървала съм 10 към 1....
Сукусирането сто пъти на шишенцето преди или след като се разтвори гранулата?  

Мече,това 10:1 е съотношението дестилирана вода-спирт.

Някой търси ли си хомеопат за Бургас?/ЛС/

# 66
Още едно въпросче по темата с гранулките, мисля че не е писано точно за това.
Когато се дава s.l. или така нареченото поддържащо, аз го разтварям във вода също.
Нашият хомеопат ми е казал, че след 3 дни разтвора вече не е ефективен и трябва наново да се разтворят гранулки. Когато свърши направения разтвор, във същото шишенце, разтварям нови гранули, грешно ли е така? Гранулите са s.l. 30CH

# 67
Правете точно както ви е посъветвал хомеопата ви.

# 68
  • Пловдив
Аз да споделя...Върнахме се от УНГ-то и становището е вадене на 3-тата сливица Задължително,а ако слушаме д-ра да вадим и другите 2!

За третата съм съгласна,щото пораженията вече се чувстват при детето,но за другите  Naughty хич не съм на същото мнение!

Сега съм в чуденка как да постъпя...а и с даденото ни ХЛ какво да правя?

# 69
  • Пловдив
Миличка, защо не дадеш шанс и на още един хомеопат да се опита да оправи положението? Rolling Eyes
Операцията вече си знаеш, че се води наложителна...
И на мен при първи преглед ме пратиха за операция, но все едно нищо не ми казаха. Някак не ми се струваше обективно това, на фона на цялостното и състояние. Ти си виждаш детето и ти преценяваш, но все пак ако не тръгнат нещата... знаеш къде е болницата  Peace

# 70
  • Пловдив
Миличка, защо не дадеш шанс и на още един хомеопат да се опита да оправи положението? Rolling Eyes
Операцията вече си знаеш, че се води наложителна...
И на мен при първи преглед ме пратиха за операция, но все едно нищо не ми казаха. Някак не ми се струваше обективно това, на фона на цялостното и състояние. Ти си виждаш детето и ти преценяваш, но все пак ако не тръгнат нещата... знаеш къде е болницата  Peace

Да,за 2-те сливици бих се доверила на хом. да лекуваме,но за 3-тата какво да я лекувам...тя само пречи.И не ми се ще след време да ми тежи на съвестта,че детето е с намален слух напр.

# 71
Когато се дава s.l. или така нареченото поддържащо, аз го разтварям във вода също.
Нашият хомеопат ми е казал, че след 3 дни разтвора вече не е ефективен и трябва наново да се разтворят гранулки. Когато свърши направения разтвор, във същото шишенце, разтварям нови гранули, грешно ли е така? Гранулите са s.l. 30CH

Как така разтвора ве4е не е ефективен след 3 дни ?!

# 72
  • София
Добре де, нали казват че 3тата сливица след премахване много често рецидивира, т.е. като я махнете няма да си решите трайно проблема с нея. Иначе и аз те подкрепям за смяна на хомеопата  Peace

# 73
  • Пловдив
Добре де, нали казват че 3тата сливица след премахване много често рецидивира, т.е. като я махнете няма да си решите трайно проблема с нея. Иначе и аз те подкрепям за смяна на хомеопата  Peace

Да,но ние вече сме почти на 5г.,а казват че след тази възраст по-рядко израстват наново!

И за какво да го сменям сега след като си имам ново ХЛ,точно за сегашния ни случай...Просто се чудя сега ли да го давам и след колко време пак да ида при УНГ или...

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 16:04 от tandonova79

# 74
Как така разтвора ве4е не е ефективен след 3 дни ?!

В предната тема беше комнитрано, че разтвор във вода без спирт издържа до 7 дни. Ако не се спазват и правилата за съхранение, и най-вече да е далеко от лъчения, човекът верятно се застрахова, като дава по-малък "срок на годност".

Общи условия

Активация на акаунт