ВЪПРОСИ към хомеопати - 14

• 53 538
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Това като мен и ваксините в отчетната.... Tired

# 556
  • Пловдив
Това като мен и ваксините в отчетната.... Tired

Мече,как сте днес?А ти... Wink

# 557
Голямата пак вдигна т и я втриса, малкото е добре.
Аз съм уморена, но добре Wink

# 558
Привет на всички!
Много моля за координати на добър хомеопат от Варна, ако някой би могъл да ме насочи към такъв бих била много благодарна.
Хубав и позитивен ден! 

# 559
Знаете ли момичета, човек възприема това за което е узрял.. аз прекрано помня невъзприемчивостта и грешките на някой от вас в мисленето по хомеопатични въпроси в началото и промените след това.. както помня и своята невъзприемчивост по такива въпроси водена от страха, от догмите от конвенционалното мислене.. всеки сам извървява пътят си докато узрее за истината, но най хубавото е да има чуваемост.. преди е чудех защо нашите хомеопати - Александър, Ниал, Архангел, посвещават толкова от времето си да отговарят на нашите въпроси.. но така се създава популярност по въпросите, така се създава и обща култура в обществото.. а това е първата крачка към промяната.. но нещата стават постепенно.. аккто казва усмихнатото дори на един човек да си помогнал да се промени е успех.. така всички вървим напред..

# 560
  • Варна
Знаете ли момичета, човек възприема това за което е узрял.. аз прекрано помня невъзприемчивостта и грешките на някой от вас в мисленето по хомеопатични въпроси в началото и промените след това.. както помня и своята невъзприемчивост по такива въпроси водена от страха, от догмите от конвенционалното мислене.. всеки сам извървява пътят си докато узрее за истината, но най хубавото е да има чуваемост.. преди е чудех защо нашите хомеопати - Александър, Ниал, Архангел, посвещават толкова от времето си да отговарят на нашите въпроси.. но така се създава популярност по въпросите, така се създава и обща култура в обществото.. а това е първата крачка към промяната.. но нещата стават постепенно.. аккто казва усмихнатото дори на един човек да си помогнал да се промени е успех.. така всички вървим напред..

Peace Hug

Подкрепям!

Vian, може би тази тема ще ти помогне да се ориентираш:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=150825.msg17426560#msg17426560

# 561
Поспаланка, сърдечно благодаря!   bouquet

# 562
Ооо, еле пък аз с "разликата" едно време между боарон и класик ooooh!

# 563
  • Пловдив
Ооо, еле пък аз с "разликата" едно време между боарон и класик ooooh!

Аааа,и аз от там идвам... ooooh! Като си спомня...

А какво стана с Архангел наистина...не си спомням точно Rolling Eyes

# 564
  • Пловдив
tandonova  как е твоето детенце?

моето е горе/долу-кашлицата намаля,но аз си давам Ентитус сироп,+ХЛ,АБ не съм дала още,но носа днес пак се затъква,т.е. кашлицатя намаля а носа тъкмо беше се поотпушил пак се запушва.Утре ще го водя да го преслуша педиатъра ни.Повече ме притеснява бебето-нослето така му е затъкнато,че не може да суче,да спи,слагам стеримар,физиологичен,витамин Ц,дърпам с аспиратора,но не се отпушва.Незнам тази вечер как ще изкараме,ще й сложа капки по някое време да може да спи,но те действат много кратковременно.

# 565
Ох, Нико.... Tired

Архангел е с бан за сега. И на мен ми липсва

# 566
  • Пловдив
Ние сме добре,ох дано! Praynig Вече гърлото е спокойно(още от пон. е ок),но сливиците си остават огромни...и ми се струват някак си "релефни" Rolling Eyes не мога да го опиша.Но с това хъркане...няма спане!

Нека всички оздравяват бързо! Peace

п.п. Чак не смея да се зарадвам,че сме излекували ангина за 2 дни,че и така бързо да изчезнат налепите...

# 567
Цитат
и ми се струват някак си "релефни"  Rolling Eyes не мога да го опиша.

Можеш Peace Като планета през телескоп - крипти, кратери, жилки....

# 568
  • Пловдив
Цитат
и ми се струват някак си "релефни"  Rolling Eyes не мога да го опиша.

Можеш Peace Като планета през телескоп - крипти, кратери, жилки....

Ами...по-скоро като жилки,не са гладки,а имат леки издатини newsm78,но хом.ги видя и все си мисля,че са в тоя вид от скоро,ако не и от острото с-ние насам.

Мече,страшна си както винаги! Wink

# 569
Привет, детето ми беше с много лека кашлица и го заведох при личната лекарка, която ни даде Тонзилотрен и Еуфорбиум.
Вечерта след като почнахме приема кашлицата се засили, почти цяла нощ кашля, през деня по-рядко, но все пак повече в сравнение със досегашното му състояние.
Не знам мога ли да свържа това засилване с хомеопатичните лекарства, които приемаме??

По принцип детето го водих няколко пъти на хомеопат (за кашлица през зимата), но независимо от симптомите ни даваха едно и също нещо reisl, което според мен не действаше, но според лекарката било правилно определено.
Така или иначе детето си го пие от 4-5 месеца в малка поддържаща доза.
Допълнително му давам билкови добавки на капки ехинацея и бронхо.

Та при положение, че кашлицата му беше съвсем лека, ми е много странно това внезапно засилване - вечерта педиатърката го преглежда и му няма нищо, а после цяла нощ кашлица...

Общи условия

Активация на акаунт