ВЪПРОСИ към хомеопати - 14

• 53 385
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Никсън започна значително по добре да се храни след като сменихме хомеопатът.. иначе беше като на Нико..

# 631
  • Пловдив
Аз пък хич не се впечатлявам от това, че е слаб, или поне според бабите е слаб Sunglasses. Аз дебело дете не приемам за нормално, дебелотата за мен е болест...Да яде колкото и каквото иска, аз например не обичам месо...ами ще ми е неприятно някой непрекъснато да ми повтаря "яж месо, яж месо, то е полезно и т.н". И с децата е така...
пп Като дете имам ясен спомен, че не обичах кашкавал и луканка, е уцеляла съм Mr. Green. Сега обичам и кашкавал и луканка.

# 632
  • София
Мече, и ние сме така - аз - 176 см., мъж ми - 190, баща ми и брат ми са съответно 196 и 195 см и децата ни са високи. Дъщеря ми на 11 и половина е 171 см., малкия на 5 е 122 см. и беше 22 кг.последно.
На брат ми едцата също са Високи, но и пълни, защото брат ми повече има от гена на майка и е едър, а и жена му е била пълна като дете. Малкия на три и половина около 25 кила! Незнам колко е висок. Големия ще става на 6 и е около 128 см. Но немога да кажа колко кила е, но сигурно има 30. Винаги са били ящни, но е прекалено за мен.

# 633
Никой от София ли не иска да препоръча своя класически хомеопат, от когото е доволен...Или има бял списък, който съм пропуснала newsm78

# 634
Никой от София ли не иска да препоръча своя класически хомеопат, от когото е доволен...Или има бял списък, който съм пропуснала newsm78
В привете страници на тази тема бяха пуснати 10-тина имена...

# 635
  • София
здравейте,
и ние по празниците претърпяхме лек инцидент.
първо паднахме на тила си от пързалката /ама така става като се спускаме с главата на долу/, но тогава не дадох нищо защото и нямах в себе си.
на следващият ден си заби главата в стената докато тичаше по двора с другите деца. мъжът ми каза че 10 см по-надолу е имало пирон.поду се цицина и стана бледо синя. а детето се скъсваше да реве и каза че много я боли. дадох ведната арника но на гранули и вечерта пак /просто забравих да направя течен разтвор/. след има няма 2-3 минути детето спря да плаче, каза че не я боли вече и хубна пак да тича.а на сутринта почти не се личеше че е паднала- нито синьо, нито цицина. опитах се да обясня че арниката ни е помогнала но не ме разбраха и си замълчах. не ми трябва да убеждавам някого в нещо, в което аз съм се убедила вече.

а на бегемот мога да кажа че съм говорила с жена с 10 годишен ревматоиден артрит излекуван напълно./нали казват че това е автоимунно заболяване и си го носиш до край/ дори е имала изкривени кости. но е спряла лекарствата и е почнала само с хомеопатия.ако искаш вярвай.

иначе според мене също има хора на които може и да не е помогнала хомеопатията но причините обикновено са- не читав хомеопат и никаква вяра от страна на пациента че ще се справи. /последното мисля че е от изключителна важност/.

# 636
  • Пловдив
Бъни,а при такава ситуация като вашата как я даваш Арниката през колко време?По гранула ли?И каква потенция е?

# 637
Здравейте. Искам да попитам, при гъбички по дланите на детето, ако мажа дланите с някакви естествени антимикотични етерични масла, това води ли до потискане и съответно в разрез ли е с хомеопатичното лечение? Имам подобен въпрос и свързан с кокошите тръни - могат ли да се лекуват по някакъв начин без да се вреди на организма?

# 638
  • Пловдив
Здравейте. Искам да попитам, при гъбички по дланите на детето, ако мажа дланите с някакви естествени антимикотични етерични масла, това води ли до потискане и съответно в разрез ли е с хомеопатичното лечение? Имам подобен въпрос и свързан с кокошите тръни - могат ли да се лекуват по някакъв начин без да се вреди на организма?

За кокошия трън мога да кажа-да,лекува се!Детето имаше на пръстчето на ръката и се махна по-време на ХЛ!

# 639
  • София
Бъни,а при такава ситуация като вашата как я даваш Арниката през колко време?По гранула ли?И каква потенция е?

Ако имах връзка с хомеопата щях да го попитам първо него. Иначе на своя главица дадох 2 пъти по 3-5 гранулки. Мисля че броят на гранулките нямат занчение де. Поправете ме ако греша.

# 640
И аз да похваля Арниката Simple Smile Детето падна от колелото,кара по един баир и натисна рязко спирачка и изхвъча,лицето му беше цялото ожилено.В суматохата,докато го измия,успокоя и преоблека, бузката се поду и започна да синее.Веднага се усетих ,че трябва да дам арника,дадох 3гр. 30 потенция.След 15 мин нямаше вече отток,след 2 прием нямаше и синьо,остана само ожиленото,като рана.Днес е 3 ден след случката и раничките заздравяват вече.Арниката е вълшебна за такива случаи Simple Smile

# 641
  • Пловдив
А защо по няколко гранулки от Арниката давате newsm78? Ако е показана за случая, не следва ли и една да "свърши работа" Rolling Eyes?
пп При следващото ни посещение при хомеопата задължително ще разпитам за тези лекарства за спешни случаи...

# 642
  • На село
Има ли някакво "универсално" хомеопатично лекарство против гадене и повръщане при бременност? Денонощно ми се гади, повръщам уж не толкова често, някои дни дори успявам да прескоча, но вместо да отшумяват тези симптоми с напредването на бременността, те се засилват.

# 643
Няма универсално,може да се каже "универсално" само при спешните случаи.Най-добре се консултирай с добър хомеопат.

# 644
А защо по няколко гранулки от Арниката давате newsm78? Ако е показана за случая, не следва ли и една да "свърши работа" Rolling Eyes?
Отговаряли са ми,че в случай ,че върху някоя от гранулките, не се е "запечатала"информацията,най-сигурно 2,3 да се дадат

Общи условия

Активация на акаунт