ВЪПРОСИ към хомеопати - 14

• 53 410
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз обикновенно давам 2 или 3 гранулки. казвали са ми, че една не вършела работа и са ме карали да я разтварям във вода.

# 646
  • София
Явно Арниката е задължителна за всяка почивка Simple Smile
Ние също имахме инцидент  - едната ми щерка си прискрипа пръста и той за 10 мин. се наду двойно. Като го видях, дадох разтворена Арника (1 гранулка в около 100мл. вода) и след 1 час нямаше оток.

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 17:10 от esma

# 647

Ако имах връзка с хомеопата щях да го попитам първо него. Иначе на своя главица дадох 2 пъти по 3-5 гранулки. Мисля че броят на гранулките нямат занчение де. Поправете ме ако греша.

Поправяме те - грешиш.

# 648
Здравейте!
Може ли хомеопатията да помогне при херния и да доведе до оправяне без операция?
Става въпрос за дете на 3 и половина г., ингвинална, не е болезнена (за сега), според 2-ма хирурзи, с които се консултирахме трябва операция. Нашата хом-ка смята че може да се оправи без операция, интересно ми е вашето мнение!
поздрави!

# 649
Имам един въпрос.Лекувам дащеря ми с хомеопатия от 6 месечна при класически хомеопат.
Има попринцип бактерия в носа и винаги почва с сополи и ни мъчат по многго време,излекува я винаги,но след като спрат солите нослето и харка почти постоянно.
Въпроса ми е това хъркане от какво се получава и може ли нещо да се направи?

# 650
Извинявам се за лаишкия може би въпрос, но: доколко може да се коригира и дали леко смъкване на влагалището от раждане?

# 651
  • София

Ако имах връзка с хомеопата щях да го попитам първо него. Иначе на своя главица дадох 2 пъти по 3-5 гранулки. Мисля че броят на гранулките нямат занчение де. Поправете ме ако греша.

Поправяме те - грешиш.

чудесно. разясни повече тогава.

# 652
Бъни,а при такава ситуация като вашата как я даваш Арниката през колко време?По гранула ли?И каква потенция е?

Арниката я давам на гранули, еднократно, в потенция 200.
Взех я и при раждането.Ефекта беше невероятен - толкова бързо и безболезнено раждане, че бих имала още 5 деца JoyНа следващия ден обикалях из двора на родилното все едно, че не бях родила.
Винаги си я нося на почивки.

# 653
Извинявам се за лаишкия може би въпрос, но: доколко може да се коригира и дали леко смъкване на влагалището от раждане?
Ти ме уби. Знам за пролапс на лигавица на матка, за птоза на матка,(май птоза се наричаше смъкването) ама за влагалище не бях чувала newsm78 Не казвам, че няма, де. Hug

# 654

Поправяме те - грешиш.

Многократно съм го правил в тема 12.
Достатъчно писах за това кои са причините да не бива да се повтаря едно ХЛ многократно във вид на гранули.
Пише го и в § 276 на Органон.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 10:36 от Nial

# 655
  • Пловдив
Имам един въпрос.Лекувам дащеря ми с хомеопатия от 6 месечна при класически хомеопат.
Има попринцип бактерия в носа и винаги почва с сополи и ни мъчат по многго време,излекува я винаги,но след като спрат солите нослето и харка почти постоянно.
Въпроса ми е това хъркане от какво се получава и може ли нещо да се направи?
Според мен трябва да обсъдите въпроса с хомеопата си. Нещо не го разбрах това "излекува я винаги,но след като спрат солите нослето и харка почти постоянно." Това за мен не е излекуване, след като остава нещо което пречи...

# 656
  • Бургас
viki 86 и дъщеря ми е така/в момента също/.Миналата година спря да хърка само лятото.Може и да е от някое от ХО лекарства.Така и не разбрахме.Засега не сме го излекували/хъркането/.

# 657
  • София

Поправяме те - грешиш.

Многократно съм го правил в тема 12.
Достатъчно писах за това кои са причините да не бива да се повтаря едно ХЛ многократно във вид на гранули.
Пише го и в § 276 на Органон.

АААА Nial не така. говорех за броя на гранулите, а не за броя на приемите. Знам че не е правилно да се дава няколко пъти на ден гранули, но забравих да го разтворя /както и писах преди това/ Simple Smile

# 658

Упражненийца се правят за това, не хомеопатия Wink Има темичка тук в алтернативния Wink Едни нефритени яйца се перочъвхана кило  Mr. Green

# 659
Какво точно имате в предвид като казвате "боаронска боза"?

Общи условия

Активация на акаунт